Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Με αφορμή τα 70 χρόνια από τη Μάχη της Ηλεκτρικής, η ΕΛΜΕ Πειραιά προγραμματίζει αύριο Σάββατο, στις 5.30 μ.μ., ιστορική ξενάγηση για εκπαιδευτικούς στον ιστορικό αυτό χώρο από επιζώντα της τελευταίας μάχης του ΕΛΑΣ ενάντια στους ναζί κατακτητές, που επιχειρούσαν να καταστρέψουν φεύγοντας την υποδομή της παραγωγής. Στη συνέχεια, οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση για το ίδιο θέμα στο Κερατσίνι.

Ημερίδα για ενημέρωση και συμμετοχή των γονιών στους Συλλόγους Γονέων των σχολείων τους διοργανώνει η Ενωση Γονέων Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 12 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης και Πλαταιών). Θα εξηγηθούν ζητήματα του θεσμικού ρόλου των οργάνων των γονιών, τα αιτήματα του γονεϊκού κινήματος πανελλαδικά, καθώς και θέματα χρηματοδότησης, καθαριότητας των σχολείων κ.ά.

Το 2o Γυμνάσιο Νίκαιας «ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΚΑΛΑ» και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά της Παλαιστίνης, την Τετάρτη 15 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με είσοδο... ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ