Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Πέμπτη 14 Οκτώβρη

-- Ο Θόδωρος Κούτρας, περιφερειακός σύμβουλος και ο Κυριαζίδης Παναγιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ταύρου, θα περιοδεύσουν στις 6.30 το πρωί στους εργάτες δήμου της περιοχής.

-- Ο Γιώργος Ποντικός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και η Καλλιόπη Μπουντούρογλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στις 10 το πρωί στις τράπεζες στην περιοχή των Πατησίων.

-- Η Ελένη Ζαφειρίου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών και η Μαρία Στουραΐτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος θα περιοδεύσουν στις 8 το πρωί στους παιδικούς σταθμούς της Ριζούπολης. Το απόγευμα στις 7, η Ελένη Ζαφειρίου και ο Φάνης Λάφης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της πλατείας Γκύζη.

-- Η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης και ο Σταμούλης Βασίλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, 12 το πρωί θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην AGLOUPAS (ιματισμός).

-- Η Εύα Μελά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών και η Βέρα Καραγιάννη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθήνας, θα περιοδεύσουν στις 11 το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Πανεπιστημίου 39).

-- Ο Αποστόλης Βλασίδης και ο Λευτέρης Παπακωνσταντόπουλος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα περιοδεύσουν στις 9 το πρωί στην ΤΡΑΜ ΑΕ.

-- Ο Θανάσης Γκόγκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στο ΗΔΙΚΑ στις 11 το πρωί.

-- Ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών.

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, στις 9 το πρωί θα περιοδεύσει στην Εμπορική Τράπεζα.

-- Ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, θα περιοδεύσουν στις 11 το πρωί στην Εφορία της περιοχής.

-- Ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στις 9 το πρωί θα περιοδεύσει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.

-- Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, θα περιοδεύσει στις 9.30 το πρωί στο 7ο και 20ό δημοτικό σχολείο της περιοχής.

-- Ο Αγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στον ΟΤΕ και στο Ταχυδρομείο της περιοχής.

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, ο Χρήστος Δουρίδας, υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου και η Μαιρήνη Στεφανίδη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στις 6 το απόγευμα θα περιοδεύσουν στον Αλιμο (οδός Θεομήτωρος) και στις 7 θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο ΚΑΠΗ (Λεωφ. Καλαμακίου 72).

-- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, θα μιλήσει στις 6.30 το απόγευμα σε εργαζόμενους του δήμου στα γραφεία του ΚΚΕ (Εθν. Αντιστάσεως 86).

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Στις 5.45 π.μ. περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας Χαριλάου με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 π.μ. περιοδεία σε δημοτικά σχολεία του Ευόσμου με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο πάρκο Ακριτών με τον Γιάννη Κατσαρό, υποψήφιο Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 12 μ. περιοδεία στο Πολιτιστικό και στο Δημαρχείο Ευόσμου με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στη 1 μ.μ. περιοδεία στους εργαζομένους στη ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στο ΚΑΠΗ Πανοράματος με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία σε καταστήματα της Μ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο με τον Κώστα Γκουτζηγιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στο δημοτικό γήπεδο Ν. Ευκαρπίας με τη Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 6.30 μ.μ. στα εμπορικά στην Κασσάνδρου με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στην αγορά Πανοράματος με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ