Τρίτη 20 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΚΥΨΕΛΗ: Συγκέντρωση στη ΔΕΗ της οδού Θήρας πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής 5ου-6ου Διαμερίσματος και η Επιτροπή Ανέργων Πατησίων-Κυψέλης, για να παραδώσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς το χαράτσι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με ανακοίνωσή τους, οι Λαϊκές Επιτροπές Αγίου Παύλου, Αμπελοκήπων, Ευκαρπίας, Ευόσμου, Κορδελιού, Μενεμένης, Μετεώρων, Νεάπολης, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Συκεών καταγγέλλουν την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου περίπου κατά 40%, την ώρα που συγκυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ μειώνουν μισθούς και συντάξεις για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τραπεζών και επιχειρήσεων, ενώ χιλιάδες οικογένειες να αδυνατούν να πληρώσουν τα τιμολόγια για τη θέρμανση του σπιτιού τους. Παράλληλα, καλούν το λαό της περιοχής μαζικά και μαχητικά να συμμετάσχει στη σημερινή προγραμματισμένη συγκέντρωση και να απαιτήσει μείωση της τιμής του φυσικού αερίου κατά 50%.

Σημερινές κινητοποιήσεις

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στις 8 π.μ., συγκέντρωση στη Β' ΔΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 12 μ., συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 256, Μενεμένη) οι Λαϊκές Επιτροπές Δυτικής Θεσσαλονίκης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ