Τρίτη 10 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

Οι δυναμικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησαν, χθες, μέλη των Λαϊκών Επιτροπών στα Γιάννενα, στη ΔΕΗ και τη Δημοτική Υπηρεσία Υδρευσης-Αποχέτευσης, είχαν αποτέλεσμα να γίνει επανασύνδεση στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση τριών συνολικά οικογενειών. Συγκεκριμένα, πέτυχαν επανασύνδεση ρεύματος σε οικογένεια ανέργων με τρία παιδιά που δεν μπορούσε να πληρώσει λογαριασμούς 8 μηνών, ενώ επανασύνδεση νερού έγινε σε σπίτια ακόμα δύο οικογενειών. Οπως καταγγέλθηκε, τα κρούσματα διακοπής νερού, από τη δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για λογαριασμούς κάτω των 100 ευρώ, έχουν πολλαπλασιαστεί.

ΞΑΝΘΗ

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟ

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι άπορου ηλικιωμένου ζευγαριού που φιλοξενεί και τα δύο εγγόνια του, πέτυχε χθες η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης. Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, την περασμένη Παρασκευή. Η ΔΕΗ αρνούνταν το διακανονισμό και επέμενε στην εξόφληση τουλάχιστον του μισού ποσού, περίπου 300 ευρώ.

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ πραγματοποίησε χθες η Επιτροπή Αγώνα Γλυφάδας, απαιτώντας άμεση προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους που έρχονται αντιμέτωποι με όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που τσακίζουν τη ζωή τους.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ