Τετάρτη 23 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στο ρεύμα

Κινητοποίηση στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ πραγματοποίησαν χτες, οι Λαϊκές Επιτροπές Βύρωνα και Καισαριανής, καταγγέλλοντας την αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος για τις λαϊκές οικογένειες και απαιτώντας να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία.

Τα μέλη των δύο επιτροπών κάλεσαν το λαό της περιοχής να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και να ανατρέψουν στην πράξη την πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει το λαό με απανωτούς φόρους και χαράτσια.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης άγνωστος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως στο υποκατάστημα έχει τοποθετηθεί βόμβα. Αμέσως εργαζόμενοι και όσοι βρίσκονταν εντός του υποκαταστήματος εκκένωσαν το κτίριο, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, επρόκειτο για φάρσα.

Με ανακοίνωσή τους οι δύο επιτροπές κατάγγειλαν το περιστατικό τονίζοντας, ανάμεσα στα άλλα πως «φαίνεται ότι κάποιους τους θορύβησε η συμμετοχή ανέργων, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών και συνταξιούχων των συνοικιών μας στην κινητοποίηση, γι' αυτό και επιχείρησαν να την σταματήσουν κακήν κακώς. Το υποκατάστημα δέχτηκε τηλεφώνημα - όπως αποδείχτηκε φάρσα - από άγνωστο, για βόμβα, την ώρα της κινητοποίησης. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να μας τρομοκρατήσουν και να μας εκφοβίσουν με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες».

- Η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Τρικάλων οργανώνει κινητοποίηση έξω από τη ΔΕΗ, αύριο Πέμπτη 24 Γενάρη, στις 10 π.μ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ