Τετάρτη 15 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Κινητοποίηση στην Αγιά για φτηνό νερό

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Αγιάς (ΔΕΥΑΑ), αύριο Πέμπτη, στις 10 πμ, καλεί τους δημότες του Δήμου Λάρισας, η Λαϊκή Επιτροπή Φορέων του Δήμου Αγιάς, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά της πολιτικής για ακριβό νερό που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή.

Καλεί, επίσης, τους δημότες να συνεχίσουν τη συγκέντρωση των λογαριασμών ύδρευσης του Α' τριμήνου του 2013 και να αντιδράσουν αποφασιστικά σε οποιαδήποτε απόπειρα διακοπής νερού.

Η Λαϊκή Επιτροπή, αποφάσισε την κλιμάκωση του αγώνα μετά την πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς με θέμα τη μείωση της τιμής του νερού, στο οποίο -όπως καταγγέλλει- «επιβεβαιώθηκε η εκτίμησή μας ότι το συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο μετατράπηκε σε ακαδημαϊκή συζήτηση για το θέμα του νερού, χωρίς να λαμβάνεται καμία απόφαση».

  • Εκδήλωση με θέμα τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες από τα πρώτα σκιρτήματα της εργατικής τάξης το 1880 μέχρι τη μεγαλειώδη απεργία των εργατών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» των Ιούλιο του 2012 διοργανώνει στην Πλ. Κυψέλης σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, η Λαϊκή Επιτροπή 5 - 6ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ