Παρασκευή 6 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηρθαν κωπηλατώντας από την Τουρκία. Μόλις έφτασαν στη χώρα μας ναυάγησαν και συνελήφθησαν. Πρόκειται για τρεις μετανάστες που ξεκίνησαν χτες το πρωί με ένα βαρκάκι από τα τουρκικά παράλια. Χρησιμοποιώντας κουπιά, κατάφεραν να πλησιάσουν τις ακτές της Κω. Λίγο έξω από τις ακτές της, η λέμβος ανατράπηκε και βρέθηκαν στο νερό. Πλήρωμα πλωτού του Λιμενικού τούς εντόπισε, τους ανέσυρε και τους συνέλαβε. Αλλοι 36 μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΥ Λέσβου και συνελήφθησαν. Χτες, επίσης, ένας αλλοδαπός διακινητής και πέντε μετανάστες χωρίς χαρτιά συνελήφθησαν στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας. Ο διακινητής μετέφερε τους μετανάστες εντός διαμορφωμένης κρύπτης (διπλό πάτωμα) στο κάτω μέρος του φορτίου (κουτιά με χλωρίνη).

Εισβολή στο ιδιωτικό μουσείο όπλων του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, στο Κορωπί, πραγματοποίησαν χτες τα ξημερώματα τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ακινητοποίησαν τον φύλακα, τον έδεσαν και διέρρηξαν τέσσερα κοντέινερ από τα οποία δεν έχει διαπιστωθεί τι πήραν.

Σπείρα που ενέχεται σε ληστείες και κλοπές σε βάρος οδηγών οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Συνελήφθησαν, στην περιοχή του Ασπροπύργου, 15 ημεδαποί, ηλικίας από 15 έως 22 χρόνων, ενώ αναζητούνται για τη συμμετοχή τους στη συμμορία δέκα επιπλέον άτομα.

Υποδυόταν τη γιατρό και προωθούσε νοθευμένα συμπληρώματα διατροφής. Ο λόγος για μια 44χρονη, η οποία συνελήφθη από την Αστυνομία. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απάτη, νοθεία τροφίμων και παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ