Τρίτη 26 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο

ΠΑΤΡΑ: Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Νομό Αχαΐας οργανώνει σύσκεψη την Παρασκευή 29/11, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26). Καλεί όλους τους συνδικαλιστές και εργαζόμενους από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που πάλεψαν για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης στις 6 Νοέμβρη, να πάρουν μέρος.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα το κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ για την ανασύνταξη του κινήματος, διοργανώνει η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, σήμερα Τρίτη στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Εισηγητής θα είναι ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

«LIDL»: Αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην απόφαση της εταιρείας να συρρικνώσει τις αποθήκες της Θήβας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, σε Γενική Συνέλευση την περασμένη Πέμπτη. Την απόφαση χαιρετίζει το Σωματείο Εργαζομένων «LIDL» Αττικής.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις με θέμα την ενοποίηση των σωματείων Αθήνας και Πειραιά πραγματοποιούν η Ενωση Λογιστών Αθήνας και ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά. Στον Πειραιά η συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 27/11, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο και στην Αθήνα την Πέμπτη 5/12, στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1). Η ενοποίηση έχει στόχο τη δημιουργία ενός ακόμα πιο μαζικού και δυνατού σωματείου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ