Τετάρτη 15 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο

ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σύσκεψη των ΔΣ των σωματείων της δύναμής του, με θέμα «Προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας και των άλλων εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά», οργανώνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, την Πέμπτη 16 Απρίλη, στις 7 μ.μ, στην ισόγεια αίθουσα του ΕΚΛ.

ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στα τέλη του Απρίλη θα πραγματοποιηθεί το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκλογή εφορευτικής επιτροπής θα γίνει το Σάββατο 18 Απρίλη. Στη διακήρυξή της, η παράταξη της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ) στο ΕΚ Ζακύνθου επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να κουβεντιάσουμε μαζί σας για την ενίσχυση της ταξικής γραμμής στο συνδικαλιστικό κίνημα, για το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ, τη συσπείρωση σε αυτό περισσότερων Σωματείων και εργαζομένων. Μας ενδιαφέρει να κουβεντιάσουμε το πώς θα μαζικοποιήσουμε τα Σωματεία και θα βελτιώσουμε τη λειτουργία τους, πώς θα ενισχύσουμε τους δεσμούς τους με τους εργαζόμενους, αφού τα Σωματεία είναι τα ποδάρια του Εργατικού Κέντρου».

ΚΩΣ: Με επίσχεση εργασίας διεκδικούν τα δεδουλευμένα τουλάχιστον των τριών τελευταίων μηνών οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό Κω (ΔΗΡΑΣ Κω). Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους. Διεκδικεί να δοθεί λύση με παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε τα δεδουλευμένα να καταβληθούν άμεσα, να λήξει η ομηρία των εργαζομένων και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ