Πέμπτη 23 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

«ON LINE SALES»: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε χτες το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, με αίτημα να καταβληθούν τα ένσημα τριών εργαζομένων που απολύθηκαν, στη Θεσσαλονίκη, από εταιρεία του Ομίλου «Οn Line Sales». Σε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, ο τελευταίος περιορίστηκε να δηλώσει ότι θα πιέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ για να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για την ανασφάλιστη εργασία στη συγκεκριμένη εταιρεία, ομολογώντας ότι το πρόβλημα συνολικά της ανασφάλιστης εργασίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

«VICTUS»: Σε απεργία προχωρούν εργαζόμενοι σήμερα στην εταιρεία «Victus» (κοινή θυγατρική των μονοπωλιακών ομίλων «Vodafone» και «Wind») ενάντια σε απολύσεις συναδέλφων τους που έγιναν χτες. Την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΣΕΤΗΠ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου, σήμερα Πέμπτη, στις 9 π.μ., καλεί η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων στο δήμο Κορίνθου. Σήμερα είναι προγραμματισμένο να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κάνει οι συμβασιούχοι ενάντια στην άρνηση της δημοτικής αρχής να ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Στην κινητοποίηση καλεί και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ