Τετάρτη 29 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ της αγωγής Γιαννόπουλου κατά του «Ρ» αναβλήθηκε, αλλά οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η πολιτική δίωξη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. (σελίδα 22)

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ εκλογές στη Ρωσία τέλειωσαν, αλλά οι διάφορες και πολύμορφες διεργασίες συνεχίζονται, κάτω και από την επίδραση του εκλογικού αποτελέσματος. (σελίδα 24)

ΑΝΕΤΗ, όπως ακριβώς αναμενόταν, ήταν η επικράτηση των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος Μπάαθ αλλά και των «ανεξάρτητων» συνεργατών του στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά το ιρακινό ΚΚ καταδικάζει τη δημιουργία εντυπώσεων δημοκρατίας «εκ μέρους της στυγνής δικτατορίας του Σαντάμ Χουσεϊν». (σελίδα 24)

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ του ρυθμού των ιδιωτικοποιήσεων, απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, μεταφορών και τηλεπικοινωνιών, καθώς και ανατροπή του ισχύοντος συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, αξίωσε χτες ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Τράπεζας Πίστεως. (σελίδα 26)

ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ δύσκολη θέση βρίσκονται οι 150 απολυμένοι φύλακες της «GROUP 4», καθώς η εταιρία αρνείται για περισσότερο από ένα χρόνο την επαναπρόσληψή τους, όπως είναι υποχρεωμένη ύστερα από δικαστική απόφαση, η οποία εκδόθηκε μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων. (σελίδα 27)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ παραπέμπει, η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, την αντιμετώπιση της παράνομης και καταχρηστικής απόλυσης του συνδικαλιστή Γ. Παπανικολάου, γενικού γραμματέα του Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων Θριασίου Πεδίου, από την αποθήκη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» στη Μάνδρα. (σελίδα 27)

ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ τους «παρών» καλούνται να δώσουν αύριο Πέμπτη, στις 10 το πρωί, οι μηχανικοί στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ, την πρώτη μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες, για να καθορίσουν το επόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ενωσής τους. (σελίδα 27)

ΧΩΡΙΣ συγκεκριμένες δεσμεύσεις για επίλυση των προβλημάτων της παιδείας και των εκπαιδευτικών, έληξε και η χτεσινή συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ με τον υφυπουργό Παιδείας Γ. Ανθόπουλο. (σελίδα 29)

ΗΜΕΡΙΔΑ για την αποκατάσταση του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου στην ιδρυτική τετράδα της «Φιλικής Εταιρείας» διοργάνωσαν στο αμφιθέατρο του υπουργείου Εξωτερικών (23/3) η Πανηλειακή Συνομοσπονδία και ο Δήμος Ανδρίτσαινας. (σελίδα 31)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ