Τρίτη 20 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός σήμανε προχτές στις αρμόδιες υπηρεσίες των Χανίων για τον εντοπισμό και τη διάσωση τριών ατόμων που τραυματίστηκαν, ενώ βρίσκονταν στα Λευκά Ορη. Πιο συγκεκριμένα, ένας Αμερικανός παρά την απαγόρευση επιχείρησε να διασχίσει μέρος του φαραγγιού της Σαμαριάς. Στην προσπάθειά του, ωστόσο, τραυματίστηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση κτηνοτρόφων της περιοχής, διασωστών και πυροσβεστών για τον εντοπισμό του και τη μεταφορά του στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Και ενώ η επιχείρηση μεταφοράς του βρισκόταν σε εξέλιξη, υπήρξε αναφορά ότι ζευγάρι Ελλήνων τραυματίστηκε από πτώση σε πλαγιά κοντά στο ορειβατικό καταφύγιο «Καλλέργη» στην ορεινή περιοχή του Ομαλού. Διασώστες με όχημα 4Χ4 κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο, να εντοπίσουν τα δύο άτομα και στη συνέχεια να τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο καθώς φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Και στα δύο σημεία που έγιναν οι επιχειρήσεις υπήρχαν πυκνό χιόνι και πάγος.

Απόπειρα απαγωγής 45χρονου σημειώθηκε χτες το πρωί στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι επιβίβασαν με τη βία τον 45χρονο ημεδαπό σε όχημα, το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε στο Βύρωνα και ακολούθησε καταδίωξη. Στη διάρκεια της καταδίωξης οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Την τελευταία του πνοή άφησε 59χρονος, την Κυριακή, όταν στο σπίτι του στα Μέγαρα εισέβαλε ομάδα κουκουλοφόρων με σκοπό τη ληστεία. Παρούσα στο τραγικό συμβάν ήταν και η σύζυγος του άτυχου άντρα που τον είδε να σωριάζεται στο πάτωμα. Οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν αμέσως από το σπίτι και μέχρι τη Δευτέρα δεν είχε γίνει γνωστό εάν πήραν τελικά χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ