Τρίτη 17 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 19 Μάρτη, στις 9 π.μ. η Πανελλαδική Γραμματεία Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων του ΠΑΜΕ. Ανάμεσα στα θέματα, τα οποία θα συζητήσει βρίσκεται η εκτίμηση της δουλειάς της το προηγούμενο διάστημα, ο σχεδιασμός δράσης μέχρι και τον Οκτώβρη, η διεύρυνση της Γραμματείας και η επικαιροποίηση του πλαισίου πάλης της.

Σε αρχαιρεσίες βρίσκεται το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου. Κάλπη θα στηθεί σήμερα, Τρίτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην αίθουσα των σωματείων Καρλοβάσου και την Πέμπτη, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε την Κυριακή το ΠΑΜΕ. Από τις 10 το πρωί, εργαζόμενοι, άνεργοι, μέλη Λαϊκών Επιτροπών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μετώπου και προσήλθαν στα γραφεία του, δίνοντας αίμα, συμβάλλοντας έτσι σε μια δράση ταξικής αλληλεγγύης. Οι αιμοδότες, επίσης, μπορούν να προσέλθουν στην αιμοδοσία του «Ευαγγελισμού» με την κάρτα τους και να κάνουν δωρεάν βιοχημικό έλεγχο και γενική αίματος από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 8.30 - 17.30 και το Σάββατο, 9.00 - 14.00.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ