Παρασκευή 14 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗτου νόμου αναφορικά με τις ρουκέτες, το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο του εθίμου του «ρουκετοπόλεμου» στο Βροντάδο της Χίου, ανακοίνωσε ανώτερο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πολίτες που έχουν στείλει εξώδικα στην Αστυνομία, αντιδρώντας στο έθιμο. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση. Ο δε δήμος Χίου δηλώνει ότι θα πέσουν ρουκέτες, υπερασπιζόμενος το έθιμο.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ τηλεφώνησε χτες στην εφημερίδα «Εθνος», κάνοντας λόγο για βόμβα στους σταθμούς του μετρό «Αγία Μαρίνα» και «Αιγάλεω». Στους σταθμούς έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν αν πρόκειται για πραγματική απειλή ή φάρσα, ενώ η κίνηση των συρμών διεξαγόταν κανονικά.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε τουριστικό επιβατικό σκάφος, με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ψαρού της Μυκόνου, 100 μέτρα από την ακτή. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστη αιτία στο μηχανοστάσιο του σκάφους. Στο σκάφος επέβαιναν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και το τριμελές πλήρωμα, τα οποία χρησιμοποίησαν τα σωστικά μέσα για να βγουν στη στεριά, με τη βοήθεια και άλλου σκάφους. Και οι δέκα είναι καλά στην υγεία τους. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το λιμεναρχείο Μυκόνου.

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών στα Εξάρχεια. Οι άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά διμοιριών των ΜΑΤ στις οδούς Τοσίτσα και Χ. Τρικούπη. Τα επεισόδια διήρκεσαν για περίπου δύο ώρες, από τις 10 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι δύο εκ των προσαχθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ