Τρίτη 11 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον 58χρονο γιο του πυροβόλησε και σκότωσε 85χρονος στα Χανιά, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο γιος πήγε να τον επισκεφτεί και επειδή ο ηλικιωμένος δεν απαντούσε, μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο, με αποτέλεσμα ο 85χρονος να τον πυροβολήσει επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη.

Νεκρός βρέθηκε την Κυριακή, στην περιοχή Κυρά Ελένη Υμηττού, ο 38χρονος αστυνομικός της Αμεσης Δράσης που είχε εξαφανιστεί από τις 25/4, από το σπίτι του στην Καισαριανή και αναζητείτο. Δίπλα στη σορό του, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο.

36 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, το τελευταίο 24ωρο, ενώ οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Νεκρή ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής 53χρονη, από τις γραμμές του προαστιακού σιδηροδρόμου, στην περιοχή της Κορίνθου. Η 53χρονη φέρεται να παρασύρθηκε από τον προαστιακό 300 μέτρα μακριά από το σταθμό της Κορίνθου, κοντά στο πεδίο βολής. Ερευνες για το πώς η 53χρονη βρέθηκε στις γραμμές του τρένου διενεργεί η Αστυνομία.

Δύο πολυμελείς συμμορίες «νονών» της νύχτας οι οποίες εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων, εξαρθρώθηκαν από την Αστυνομία. Συνελήφθησαν 19 μέλη, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ