Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE 1
Ξεχωρίζουν τα ματς σε Φάληρο και Τρίπολη

Το ντέρμπι στο Φάληρο και το ματς στην Τρίπολη θεωρούνται τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στη 13η αγωνιστική της Super League 1.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, με σκοπό να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, υποδέχεται τον ανεβασμένο Αρη. Ενώ στην Αρκαδία η ΑΕΚ, με αέρα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επιδιώκει συνέχεια στα επιτυχημένα εκτός έδρας αποτελέσματα αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα, ο οποίος θέλει να «ρεφάρει» την ήττα από τον Αρη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και ο αγώνας στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ, η ομάδα - έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, υποδέχεται τον Βόλο, ο οποίος με νέο προπονητή (μετά την απομάκρυνση του Αμπασκάλ) ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 11/12: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (17.15 - Cosmote Sport 3), ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (17.15 - Novasports 2), Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ (19.30 - Novasports Prime), Παναιτωλικός - Ιωνικός (19.30 - Novasports 3).

Κυριακή 12/12: Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ (15.00 - Cosmote Sport 2), ΠΑΟΚ - Λαμία (17.15 - Novasports 2), Ολυμπιακός - Αρης (19.30 - Novasports Prime).

SUPER LEAGUE 2
Τον πρώτο λόγο τα φαβορί

Τον πρώτο λόγο έχουν στην 7η αγωνιστική της Super League 2 οι ομάδες που προπορεύονται στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενες στις έδρες τους.

Στον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος Βέροια και η 2η Ξάνθη φιλοξενούν τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα, ενώ το δικό του ενδιαφέρον έχει το θεσσαλικό ντέρμπι Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός υποδέχεται το Αιγάλεω, ενώ ΑΕΚ Β' και Ρόδος, που ακολουθούν, φιλοξενούν τα Χανιά και την Καλλιθέα αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (14.45):1ος όμιλος: Βέροια - Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ Flix), Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ, Πιερικός - ΠΑΟΚ Β', Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου, Καβάλα - Αλμωπός Αριδαίας. 2ος όμιλος: Λεβαδειακός - Αιγάλεω (17.00 - ΕΡΤ 3), Ρόδος - Καλλιθέα (ΕΡΤ3), Επισκοπή - Ιεράπετρα, Κηφισιά - Ζάκυνθος, Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου, Καραϊσκάκης - Εργοτέλης.

Κυριακή (14.45):1ος όμιλος: Τρίγλια - Ολυμπιακός Β' (EΡΤ3), Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα. 2ος όμιλος: ΑΕΚ Β' - Χανιά, Παναθηναϊκός - Αστέρας Βλαχιώτη.

BASKET LEAGUE
Στο επίκεντρο Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Στη Θεσσαλονίκη στρέφονται τα βλέμματα μπροστά στη 10η αγωνιστική της Basket League, με δύο από τα πιο σημαντικά ματς του προγράμματος: Το κλασικό σαλονικιώτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης, στην Πυλαία, θεωρούμενο ως κομβικό για τους στόχους και των δύο ομάδων, και την αναμέτρηση στο Ιβανώφειο, όπου ο Ηρακλής, που είναι ουραγός και «καίγεται» για τους βαθμούς, υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία τελευταία δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Σημαντικός αγώνας γίνεται και στην Πάτρα, μεταξύ Προμηθέα και Λαυρίου. Ρεπό έχει ο Κολοσσός Ρόδου, ενώ αναβλήθηκε το Λάρισα - Παναθηναϊκός. Αναλυτικά:

Σάββατο: Ηρακλής - ΑΕΚ (17.00 - ΕΡΤ Flix), Προμηθέας Πάτρας - Λαύριο (17.00 - ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ - Αρης (20.00 - ΕΡΤ3).

Κυριακή: Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας (17.00 - ΕΡΤ3), Περιστέρι - Ιωνικός (20.00 - ΕΡΤ3).

VOLLEYLEAGUE
Ντέρμπι «αιωνίων» στου Ρέντη

Το ντέρμπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του 2ου Παναθηναϊκού, στου Ρέντη τη Δευτέρα (19.15 - EΡΤ3), δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών, καθώς πέραν του γνωστού του κύρους φέτος αναμένεται και να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας. Κατά τ' άλλα αναμετρούνται Φοίνικας Σύρου - Κηφισιά το Σάββατο (19.30 - ΕSAP TV) και ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή (19.00 - ΕSAP TV).

ΠΟΛΟ
Επιστροφή με δυνατά παιχνίδια στην Α1 ανδρών

Με δυνατά παιχνίδια και στους δύο ομίλους επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του το πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών με την 9η αγωνιστική. Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζουν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του 2ου Απόλλωνα Σμύρνης και του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, καθώς και η κόντρα τετράδας ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕΚ, και στον 2ο όμιλο οι επικίνδυνες «έξοδοι» για τις προπορευόμενες ομάδες Βουλιαγμένη και Πανιώνιο. Αναλυτικά:

Σάββατο:1ος όμιλος: Γλυφάδα - Παλαιό Φάληρο (14.00), Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός (16.00 - ΚΟΕ ΤV), ΠΑΟΚ - Αρης (16.30). 2ος όμιλος: Περιστέρι - Πανιώνιος (16.00), Χανιά - Βουλιαγμένη (16.00), Χίος - Παναθηναϊκός (17.00), ΟΥΚ Βόλου - Υδραϊκός (18.00).

Κυριακή:1ος όμιλος: Εθνικός - ΑΕΚ (15.00).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ