Σάββατο 11 Μάη 2024 - Κυριακή 12 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE
Κομβικό εξ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα

Με το κρίσιμο εξ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή του για δυο βδομάδες λόγω των γιορτών. Στο πρόγραμμα δεσπόζει η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που κλείνουν τη μεταξύ τους εκκρεμότητα, σε ένα κομβικό ραντεβού στην κόντρα για τον φετινό τίτλο, που παραμένει ανοιχτή δυο αγωνιστικές (περαν του συγκεκριμένου αγώνα) πριν το φινάλε. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο, αφού αν θέλουν να ελπίζουν στον τίτλο χρειάζονται 3 στα 3 στις υποχρεώσεις που τους απομένουν. Ο Ολυμπιακός εφόσον πετύχει αυτό το αήττητο στέφεται πρωταθλητής, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και ευνοϊκό συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πλέι οφ: Κυριακή 12/5: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20.00 - Novasports Prime)

Πλέι άουτ: Σάββατο 11/5 (20.00): Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (Novasports Prime), ΟΦΗ - Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1), Πανσερραϊκός - Κηφισιά (20.00 - Novasports 2), ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (Novasports 4)

BASKET LEAGUE
Ρίχνει αυλαία ο 3ος γύρος

Με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου Τοπ 6 στον έξτρα γύρο του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα της Basket League επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις εβδομάδες. Με τις θέσεις της πρώτης εξάδας να έχουν κριθεί προ πολλού, οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής έχουν τον χαρακτήρα του τεστ δυνάμεων για τις ομάδες που συμμετέχουν, ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν για την καθεμιά. Αναλυτικά:

Κυριακή 12/5: Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (17.15 - ΕΡΤ3), Περιστέρι - Προμηθέας Πάτρας (20.15 - ΕΡΤ3)

Δευτέρα 13/5: Αρης - Παναθηναϊκός (17.15 - ΕΡΤ3)

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ωρα πρόκρισης για την Εθνική

Με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ 2025, η Εθνική ανδρών δοκιμάζεται την Κυριακή 12 Μάη στο Αϊντχόφεν κόντρα στην Ολλανδία (17.00 ώρα Ελλάδας), στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων για την προκριματική διαδικασία. Το ελληνικό συγκρότημα, με «προίκα» τη σπουδαία νίκη στον πρώτο αγώνα στην Κοζάνη με 31-27, έχει πάρει προβάδισμα έναντι των Ολλανδών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ