ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 22 Νοέμβρη 2009
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συζύγου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (Κούλας) ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΟΥ που απεβίωσε στις 20.5.2009. Επίσης, στη μνήμη της αξέχαστης κόρης μου ΜΑΡΙΑΣ που έχασε τη ζωή της , το 1994, από ατύχημα σε ηλικία 36 ετών, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

Ο σύζυγος και πατέρας Χαράλαμπος Αιχμαλωτίδης

***

ΦΩΤ.

Σήμερα 22 Νοέμβρη του 2009 κλείνει χρόνος από τότε που έφυγε η αγαπημένη φίλη και συντρόφισσα ΔΕΣΠΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ.

Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αλέκα Αντωνιάδου

* Στη μνήμη της αγαπημένης μου νονάς ΔΕΣΠΟΥΛΑΣ (ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ), με την υπόσχεση να παλεύουμε πάντα για τα υψηλά ιδεώδη που μας δίδαξε, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ελένη και Πάνος

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΤΕΛΙΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κουφαλίων, 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ για το οποίο αγωνίζονταν σε όλη τους τη ζωή.

Ο γιος τους Κώστας Αναστασιάδης

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 14 χρόνια φυσικής απουσίας του αγαπημένου μου συντρόφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Αλέκου) ΒΑΣΙΛΑΚΗ, δικηγόρου στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος επί 20 χρόνια αντιμετώπισε ακλόνητος τις διώξεις, τις φυλακές, τις εξορίες, τη θανατική ποινή και όλους τους κατατρεγμούς που υπέστη χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Δεν ήταν παρών στην τελευταία εκλογική μάχη, μας ενέπνεε όμως όλους εμάς που συνεχίζουμε τον ωραίο δύσκολο δρόμο που ο ίδιος βάδισε, ώσπου να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα για μια σοσιαλιστική ανθρώπινη κοινωνία. Θα τον θυμόμαστε και θα τιμούμε τη μνήμη του με αγάπη και σεβασμό.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του Λιλίκα Ανθούλη - Βασιλάκη,

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
ο γιος του Παναγιώτης

***

ΦΩΤ.

Στις 13.11.2002 πέθανε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Γεννήθηκε το 1918 στη Μικρά Ασία και, το '22 με τη μικρασιατική καταστροφή, ήρθε με τους γονείς του και εγκαταστάθηκαν στο Αργος Ορεστικό Καστοριάς. Το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και μετά στον ΕΛΑΣ. Μετά τον Εμφύλιο ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου με τη βοήθεια συγγενών έπιασε δουλειά στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Οργανώθηκε στην ΠΕΑΕΑ Αμπελοκήπων με τη μεταπολίτευση, στέλεχος του Παραρτήματος ως το τέλος της ζωής του. Εγινε μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννη Χαλκίδη» Αμπελοκήπων.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα και παππού, Κομμουνιστή, Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΑΝΗΛΟΥ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗ, που συμπληρώνονται 17 χρόνια από το θάνατό του προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ. Τα παιδιά του : Πόπη - Κώστας Κόρογλου Μανώλης - Σοφία Συντυχάκη. Τα εγγόνια του : Δανήλος, Στέλλα, Αντώνης, Νίκος.

***

2 ΦΩΤ.

Φέτος στις εκλογές, σας θυμηθήκαμε πολύ έντονα και αναπολήσαμε τις μέρες που μας περιγράφατε με τους αγώνες σας για τη λευτεριά της πατρίδας μας από τους ντόπιους και ξένους κατακτητές. Ενιωσα συγκίνηση στη θέα των συντρόφων και συντροφισσών που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας τους, ψήφισαν το Κόμμα μας και το πρόσωπο τους έλεγε: Τα καταφέραμε! Εσύ παππού ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, κυνηγήθηκες και αγωνίστηκες και ως το τέλος της ζωής σου συνέχιζες το δικό σου αγώνα. Οσο για σένα σ. ΘΑΝΑΣΗ και γείτονα στο χωριό μου Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, δεν ξεχνώ το χαμογελό σου όταν σε φώναζα σύντροφε και όταν έπαιρνες στα χέρια σου το «Ριζοσπάστη», ήσουν πάντα παρών.

ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
ΔΑΝΗΛΟΣ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ
Στη μνήμη σας σύντροφοι προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Οι αγώνες σας συνεχίζονται.

Αναστασία Ναθαναϊλίδου - Τσαλαμπούνη

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της μητέρας μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ (πρώην συζ. Ευστρατουδάκη) από το Φοίνικα Ικαρίας, μέλος του ΚΚΕ και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που «έφυγε» πριν 9 χρόνια, στις 19.10.2000, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καραβόσταμου Ικαρίας, 30 ευρώ.

Ο γιος της Σίμος Ευστρατουδάκης

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη της μητέρας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, από Αγίους Αναργύρους Αμυνταίου που συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό της και του πατέρα μου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΘΟΔΩΡΟΥ που πέθανε στην πρώην Σοβιετική Ενωση προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Χρυσοχοΐδου Ελένη

***

ΦΩΤ.

Στις 24 Αυγούστου '09, έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Γεννήθηκε το Μάη του 1923 στα Καλά Νερά Μαγνησίας. Οργανώθηκε στη νεολαία του ΕΑΜ, στο χωριό του, τον Οκτώβρη του 1942 και από την ίδρυση της ΕΠΟΝ μέχρι τον Οκτώβρη του '43, ήταν γραμματέας της οργάνωσης στο χωριό. Κατατάχτηκε στο 54ο Σύνταγμα Πηλίου του ΕΛΑΣ με διοικητή το Β. Αποστολίδη και καπετάνιο τον Πηλιορείτη και πήρε μέρος σε πολλές μάχες κατά των κατακτητών.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ, το ποσό των 200 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ και την επιτυχία των στόχων του.

Τα παιδιά του: Μαρία, Γιώργος, Ελενα και Σταμάτης

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου

ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

προσφέρω 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό πνευματικό του σύντροφο, και 100 ευρώ στο αγαπημένο του Κόμμα, το ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Φωτούλα

***

ΦΩΤ.

Στις 02/11/2009 έφυγε ο κομμουνιστής ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ), αντιστασιακός και αγωνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του για τη σοσιαλιστική προοπτική.

ΜΑΡΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΟΥ
Στη μνήμη του, προσφέρουν, ο Ιπποκράτης Ρουμελιώτης, ο Χαράλαμπος Ρουμελιώτης και η Ελένη Ρουμελιώτη 100 ευρώ και η Ρεβέκκα Εμμανουηλίδου 50 ευρώ στη ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης.

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ (Συρόγιαννος) και της ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, που αγωνίστηκαν από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρω 100 ευρώ, για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα καθώς και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

Νίκος Σύρος

***

ΦΩΤ.

O ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, γεννήθηκε το 1919 στο Παλαιογράτσανο Κοζάνης. Καταγόταν από φτωχή, αγροτική οικογένεια και μπήκε στη βιοπάλη από 14 ετών. Το 1940, κλήθηκε να υπηρετήσει το στρατιωτικό του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, πολέμησε στον Ελληνο - Ιταλικό πόλεμο στα βουνά της Αλβανίας. Στη συνέχεια και ως την απελευθέρωση από τη φασιστική κατοχή, υπήρξε ενεργό μέλος του ΕΑΜ και στρατιώτης του ΕΛΑΣ.

Το 1945 κλήθηκε να υπηρετήσει και πάλι τη θητεία του στον Εθνικό Στρατό. Το 1948, αρνούμενος να αποκηρύξει τα 4 αδέλφια του που πολεμούσαν στις τάξεις του ΔΣΕ, εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Μετά την απελευθέρωσή του, δούλεψε ως οικοδόμος. Παντρεμένος με την Ξανθίππη, απέκτησαν 3 παιδιά. Μέλος του ΚΚΕ από νεαρή ηλικία, δεν «παραστράτησε» ούτε στιγμή από τα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος. Πέθανε με το «Ριζοσπάστη» στα χέρια, στις 3 Σεπτέμβρη 2009.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Στη μνήμη του, η αδελφή του Καλλιρρόη Στεφάνου και ο γαμπρός του Ηλίας Αυγερινός προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ρ».

Επίσης, στη μνήμη του, η αδελφή του Σταυρούλα και η ανιψιά του Αρετή Παπαδοπούλου, προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στις 15 Νοεμβρίου 2009 έκλεισαν 7 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο παλαίμαχος αγωνιστής ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ. Ο Κλεάνθης γεννήθηκε στις Μουρνιές της Κρήτης από γονείς Ελληνες Μικρασιάτες, το 1920. Στα 12 του χρόνια, ήρθαν στην Αθήνα οικογενειακώς. Από τότε άρχισε η βιοπάλη για το ζην της οικογένειας. Μεγαλώνοντας, από τους πρώτους εθελοντές χωρίς να λογαριάσει κόπους και θυσίες, εντάχθηκε στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ. Εδωσε πολλές μάχες σαν απλός μαχητής αλλά και ως Λοχαγός. Στον Εμφύλιο συνελήφθη και βασανίστηκε απάνθρωπα από ξεπουλημένους παρακρατικούς. Στη Μακρόνησο, όντας κρατούμενος ξέφυγε από τη γραμμή της εκτέλεσης, πέφτοντας στη θάλασσα και κολυμπώντας βγήκε στο Σούνιο. Επέζησε τρία χρόνια μέσα σε έναν Τάφο. Στην πορεία της ζωής του παντρεύτηκε και έγινε πατέρας με 4 παιδιά.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βούλα Κουρούμαλη - Τοσουνίδου προσφέρει 50 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ που, φεύγοντας, το «έκλεισε στην καρδιά του και το πήρε μαζί του». Δεν σε ξεχνώ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Βούλα Τοσουνίδου - Κουρούμαλη

***

Ο Νίκος Κατσαμάς, από την Ανωγή Ιθάκης που ζει στην Αυστραλία, προσφέρει στην ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ 50 ευρώ, στη μνήμη του πατέρα του ΓΑΒΡΙΛΗ ΚΑΤΣΑΜΑ, που για τις ιδέες του εξορίστηκε στη Μακρόνησο.

***

Ο Νιόνιος Παξινός(Γαλιάτσος), η γυναίκα του Μαρία και τα παιδιά τους, από την Ανωγή Ιθάκης, προσφέρουν στην ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ 50 ευρώ στη μνήμη του θείου τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΖΗ και της γυναίκας του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ.

***

Η Μαρία Παπάζογλου - Σκληρού, στη μνήμη της μητέρας της ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΣΕΧΙΔΟΥ - ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Ιθάκη 200 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΣΤΑ από την Αναστασιά Σερρών προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟΘ του ΚΚΕ.

***

Εφυγε από τη ζωή, στις 15.10.09, η σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΖΙΛΑ, δραστήρια οπαδός του ΚΚΕ. Από τα νεανικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 οργανώνεται στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης(τότε λεγόταν Λέσχη Εμποροϋπαλλήλων) και μαζί με το σύντροφό της στη ζωή και στους αγώνες ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΖΙΛΑ (μαχητής του ΕΛΑΣ και μέλος της ΟΠΛΑ) δίνουν όλες τις δυνάμεις τους υπερασπιζόμενοι τα δίκια του λαού μας. Ξεχωριστή είναι η παρουσία τους στις θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις του Σωματείου, εκείνα τα χρόνια. Ως το τέλος της ζωής της παρέμεινε πιστή στις αρχές του ΚΚΕ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΟΛΤΣΟΥ - ΛΕΦΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΚΟΛΤΣΟΥ - ΛΕΦΑ
Στη μνήμη της, η οικογένειά της προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Αγ. Φανουρίου Θεσσαλονίκης, το ποσό των 200 ευρώ.

Τα παιδιά της: Καζίλας Χαράλαμπος και Ειρήνη

Τα ανίψια της: Σταθόπουλος Πάρης και Δήμητρα και Αστερίου Στέλιος

***

ΦΩΤ.

Στις 21.10.09 η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κορυδαλλού έχασε ένα ακόμα αξιόλογο συναγωνιστή και σύντροφο, τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΛΙΑΔΗ. Τον διέκρινε η αγωνιστικότητα και η απέραντη πίστη στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Ηταν πιστός στις αρχές του ΚΚΕ και πάλεψε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση με την επικράτηση του σοσιαλισμού σ' όλο τον κόσμο. Του σοσιαλισμού που, τώρα, συκοφαντείται από τους πλαστογράφους της Ιστορίας.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Μαρία προσφέρει στο Παράρτημα Κορυδαλλού 100 ευρώ και 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Μαλαγαρδή» Κορ/λού.

* Γνωρίζουμε σε όλους τους συναγωνιστές και φίλους του, ότι την Κυριακή 29.11.09 στις 12 μ., θα τελέσουμε το 40ήμερο μνημόσυνό του στο Γ' Νεκροταφείο.

Η σύζυγός του Μαρία

Οι λοιποί συγγενείς

***

ΦΩΤ.

Για την ονομαστική εορτή της αείμνηστης συζύγου μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΚΟΛΤΣΟΥ - ΛΕΦΑ, που ήταν της ζωής μου η «Εαρινή Μελωδία», του σπιτιού μας ο «γεωμέτρης νους», η προσωποποίηση της αγωνιστικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, η ηθική καταξίωση, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
Ο σύζυγός της Γιάννης Λεων. Λέφας

****

ΦΩΤ.

Στις 23 Νοέμβρη 2009 συμπληρώνεται 1 χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ.

Συνεπής αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Ηταν από τους πρώτους στις αντάρτικες ομάδες που δημιούργησε ο Αρης στο Καρπενήσι. Συμμετείχε σε πολλές μάχες με τον ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα στη μάχη του Γράμμου να χάσει το ένα του πόδι.

Μετά το τέλος του εμφυλίου έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία, αφήνοντας στην Ελλάδα τη γυναίκα του και στα δύο του παιδιά. Επαναπατρίστηκε το 1985.

Στη μνήμη του, για τους αγώνες του για καλύτερη ζωή για την εργατιά, προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

Τα παιδιά του

Παντελής Μπαλωμένος

Τούλα Μπαλωμένου


ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Δέσποινα Μαυρομάτη
Δέσποινα Μαυρομάτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ)
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΟΥ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ