ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 6 Γενάρη 2010
Σελ. /28
ΜΝΗΜΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ
φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας, αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αξιωματικού του ΔΣΕ, επί πολλά χρόνια προέδρου της ΠΕΑΕΑ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ για το Μνημείο των μαχητριών και μαχητών που έπεσαν ηρωικά στη μάχη της Φλώρινας.

Η οικογένειά του

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΦΩΤΗ ΚΑΝΤΕΡΕ και με ευκαιρία της ημέρας της γιορτής του, προσφέρω για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Χαϊδαρίου.

Η σύζυγός του

Μαρία Καντερέ

***

φωτο

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, συνεπής αγωνιστής του ΚΚΕ, η αδελφή του Χαραλαμπία Αλιβιζάτου προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΚΑΚΟΥ, βετεράνου του ναυτεργατικού συνδικαλιστικού και λαϊκού κινήματος, η συντρόφισσά του, στη ζωή και τους αγώνες, Ελένη προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γυθείου.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΑΠΡΙΚΗ, με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής, η γυναίκα του Κασσιανή και η κόρη του Ευαγγελία προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ ενίσχυση.

***

Φωτό

Πέρασαν 3 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το χωριό Ασπρόγεια Φλώρινας, ταγματάρχη επιτελάρχη του Αποσπάσματος του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας με διοικητή τον ΖΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον υποστράτηγο Ζάρα στις 25 Ιούλη 1949 στο Γράμμο, καθώς επίσης στη μνήμη του ΓΡΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, επίσης από το χωριό Ασπρόγεια Φλώρινας, δύο φορές τραυματία στο Αλβανικό Μέτωπο, ΕΑΜικού αντιστασιακού, που άφησε την τελευταία του πνοή στον Καναδά στις 28 Οκτώβρη 1983, προσφέρω 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Νέου Ηρακλείου Αττικής.

 ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
***

Στη μνήμη του ΚΟΣΜΑ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΔΡΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 300 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, μέσω ΚΟ Μπραχαμίου.

Η κόρη τους Θέμις Γιαννακοπούλου

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΑΡΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ανω - Ν. Κυψέλης.

Η οικογένεια Κάπαρη

***

φωτο

Ο πατέρας μας ΜΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ, γεννημένος στην Πιλαλίστρα Μεσσηνίας, πολεμιστής στα οχυρά του Ρούπελ το 1941, υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, με δράση σε διάφορα πόστα στο Νομό Μεσσηνίας. Η συμμετοχή του αυτή του στοίχισε διωγμούς από το επίσημο κράτος αλλά και από το παρακράτος, εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να καταφύγει στην Αθήνα. Το 1948 συνελήφθη και μεταφέρθηκε κρατούμενος στο στρατόπεδο - κάτεργο της Μακρονήσου. Κατά τη δικτατορία τον απέλυσαν από τη δουλειά του. Εμεινε σταθερός στην ιδεολογία του ως το θάνατό του, το 2000, στην Αθήνα.

φωτο

Ο θείος μας ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΑΡΧΟΣ γεννήθηκε στο χωριό Αρφαρά Μεσσηνίας. Στην κατοχή συμμετείχε μαχητικά στην Εθνική Αντίσταση από διάφορες θέσεις. Για τη δράση του αυτή διώχθηκε από το μεταδεκεμβριανό παρακράτος, βασανίστηκε απάνθρωπα και τρεις φορές οδηγήθηκε σε εικονική εκτέλεση. Οι εφιάλτες αυτοί δεν τον άφησαν ως το θάνατό του. Οταν ξέφυγε από τους διώκτες του πήγε στην Αθήνα και, επειδή κι εκεί κινδύνευε, έφυγε στη Θεσσαλονίκη, όπου και πέθανε το 1980. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στις γραμμές του αγώνα, ακέραιος χαρακτήρας, σταθερός στις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΜΙΜΗ και του θείου μας ΓΙΩΡΓΗ προσφέρουμε 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αγγελική Γερασοπούλου

 ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΦΩΤΗΣ
Ιουλία Τόλια

***

φωτο

Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος φίλος, ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο δικηγόρος ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μεγάλωσε σε σόι τσαγκαράδων που οι σοσιαλιστικές ιδέες τους τον επηρέασαν στα εφηβικά του χρόνια. Στην κατοχή, έφηβος ανταρτοεπονίτης, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα κατά των κατακτητών. Μετά την απελευθέρωση διώχθηκε για τις ιδέες του και τη συμμετοχή του στην Εθνική Αντίσταση. Μετά τον εμφύλιο συμμετείχε στους αγώνες για δημοκρατικά δικαιώματα και ειρήνη. Είναι γνωστή η δράση του στη Θεσσαλία στο κίνημα ειρήνης.

Στη μνήμη αυτού του φίλου προσφέρω 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Εικαστικών.

Γρηγόρης Ριζόπουλος

***

φωτο

Ο πατέρας μου ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ από τη Λάγκα Καστοριάς, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης από τις γραμμές του ΕΑΜ, της ΕΤΑ και μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου της Λαϊκής Αυτοδιοίκησης, διώχθηκε από το μετακατοχικό κράτος και παρακράτος και έμεινε από το 1945 έως το 1954 στα κρατητήρια Καστοριάς, τη Λήμνο, την Ικαρία, τη Μακρόνησο και μετά στον Αϊ-Στράτη, απ' όπου έφυγε αδειούχος εξόριστος το 1954. Πέθανε το 1983.

φωτο

Η μητέρα μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, μάνα δώδεκα παιδιών, υπέστη τα πάνδεινα έχοντας τρία παιδιά της αντάρτες και τον άντρα της και άλλα δύο παιδιά της σε Λήμνο, Αλόννησο, Ικαρία, Μακρόνησο, Αϊ-Στράτη. Συνελήφθη από απόσπασμα Χχωροφυλακής, έμεινε κρατούμενη στην Καστοριά και αφέθηκε ελεύθερη με αμνηστία το 1947. Εκτοτε βρέθηκε στο Μπούλκες και μετά στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας όπου και πέθανε το 1953, σε ηλικία πενήντα τριών χρονών, μόνη της και χωρίς κανένα από τα εφτά παιδιά της, εκτός των δύο μικρών κοριτσιών που ζούσαν σε παιδουπόλεις της χώρας αυτής.

 Γιάννης Παλαβός
Γιάννης Παλαβός
Στη μνήμη των βασανισμένων γονιών μου, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω του «Ριζοσπάστη».

Γρηγ. Ριζόπουλος

***

φωτο

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ του Αθανασίου γεννήθηκε στο χωριό Αρφαρά Μεσσηνίας. Το 1947, σε ηλικία 16-17 χρονών κατετάγη εθελοντής αντάρτης στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στο Συγκρότημα Ταΰγετου. Το 1948 πιάστηκε αιχμάλωτος και τον δολοφόνησαν, σε τόσο μικρή ηλικία.

Στη μνήμη αυτού του παιδιού του χωριού μας προσφέρουμε 20 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αγγελική Γερασοπούλου

Ιουλία Τόλλια

***

φωτό 2

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΛΑΒΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων.

Οικογένεια Γεωργίας Παλαβού

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, η γυναίκα του Ειρήνη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

***

φωτό

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (Λαέρτη), γραμματέα της ΕΠΟΝ Κεφαλονιάς - Ιθάκης που έφυγε από τη ζωή στις 14 Φλεβάρη 1998, και ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Τάσου), που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς ναζί στην περικύκλωση του Μεγάλου Βουνού Αίνου στις 13 Ιουλίου 1944, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η αδελφή τους

Μαριάνθη Γαλιατσάτου - Αννινου

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή και φίλου του ΚΚΕ ΖΩΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 110 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της KΟ Παγκρατίου.

Γεωργία Παπαγιαννοπούλου

Δήμητρα Παπαγιαννοπούλου

Πολυξένη Θεοδωροπούλου

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ (Σπυράκου), προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Παγκρατίου.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης)
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης)
Τα παιδιά του: Σπύρος, Εφη

Τα εγγόνια του: Ειρήνη, Αλεξάνδρα


ΠΑΛΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ (Ελένη)
ΠΑΛΑΒΟΥ ΣΟΦΙΑ (Ελένη)

ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ
ΜΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΑΠΡΙΚΗΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΑΠΡΙΚΗΣ

ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νοσοκομεία
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ 24/ΩΡΗ (08.00 - 08.00 επομένης)

ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, γαστρεντερολογική, γναθοχειρουργική, δερματολογική, ενδοκρινολογική, θωρακοχειρ/κή, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, ογκολογική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πνευμονολογική, ρευματολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, θωρακοχειρουργική, ουρολογική, πνευμονολογική, ΩΡΛ, 7ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έως 23.00 παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, οφθαλμολογική, ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» οφθαλμολογική έως 23.00, ΝΑ «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ» οφθαλμολογική έως 14.30, ΓΝΑ «ΚΑΤ» ορθοπαιδική και πλαστική χειρουργική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ορθοπαιδική, ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ» πνευμονολογική, ΨΝΑ «ΔΑΦΝΙ» (για εισαγγελικά και εκούσια περιστατικά) ψυχιατρική, ΝΔΝΑ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» γυναικολογική, μαιευτική, ΓΝΑΜ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» μαιευτική, ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» παιδιατρικό, ΑΟΝΑ «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» ογκολογική (έως 15.00) - ΓΟΝΚ «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ παιδοψυχιατρικό.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ οφθαλμολογική έως 14.30, ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ», ΓΝ «ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» έως 16.00.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., καρδ., αιμοδ., νευρολ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, νευροχ., θωρ/κή, καρδιοχ., οφθ., αγγειοχ., ψυχ., ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., χειρ., ουρ., γυν., ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ωράριο 08.00-08.00: Παιδ., παιδοχ., παιδοορθ., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 08.00-08.00: Νεογν., Μ/Γ, ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ωράριο 08.00-08.00: Ογκ., ΨΝΘ Ωράριο 08.00-08.00: Ψυχ., οδοντ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Ωράριο 08.00-08.00: Λοιμ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

TΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ» 1145.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒOΥΣ - NΕΑΡOΥΣ. Αθήνα: ΣΤΡOΦΗ 210.8820.277. ΠΛΕΥΣΗ 210.8218.883. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. Πειραιάς: ΕΞΑΝΤΑΣ 210.4227.940. Θεσσαλονίκη: ΑΝΑΔΥΣΗ 2310.253.534. Βόλος: ΠΙΛOΤOΣ 2421.080.246. Πάτρα: OΞΥΓOΝO 2610.343.400. Κρήτη: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.331.034.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Αθήνα: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 210.3300.751. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 210.3847.700. MOSAIC 210.8256.944. ΕΞΕΛΙΞΙΣ 210.3301.157. Πειραιάς: ΝOΣΤOΣ 210.4220.708. Θεσσαλονίκη:ΙΘΑΚΗ 2310.212.030. Ειδικό Πρόγραμμα για Εξαρτημένες Μητέρες 2310.544.939. Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης Αποφυλακισμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Μονάδα Συμβουλευτικής Κρατουμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Λάρισα: ΕΞOΔOΣ 2410.254.863. Καβάλα: ΚΙΒΩΤOΣ 2510.223.131. Αλεξανδρούπολη: ΚΙΒΩΤOΣ 2551.089.595. Κομοτηνή: ΚΙΒΩΤOΣ 2531.037.842. Γιαννιτσά: ΙΘΑΚΗ 2382.084.384. Κιλκίς: ΙΘΑΚΗ 2341.025.727. Ιωάννινα: Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Ιωαννίνων 2651.077.010. Τρίκαλα: ΕΞOΔOΣ 2431.029.921. Ηράκλειο Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.261.026. Αγ. Νικόλαος Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2841.022.981. Καλαμάτα: Μονάδα Συμβουλευτικής 2721.089.482. Μυτιλήνη: Μονάδα Συμβουλευτικής 2251.025.670.

ΠPOΓPAMMA AΠEΞAPTHΣHΣ AΠO TO AΛKOOΛ KAI TA TYXEPA ΠAIXNIΔΙΑ. Αθήνα: ΑΛΦΑ 210.9237.777.


Νοσοκομεία
ΠΕΜΠΤΗ
ΑΘΗΝΑ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (14.30 - 08.00)

ΓΝΑ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ - ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, αγγειοχειρουργική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, θωρακοχειρουργική, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νεφρολογική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, ενδοκρινολογική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πνευμονολογική.

ΕΙΔΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (08.00-08.00)

ΝΔΝΑ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΑ «ΚΑΤ» θωρακοχειρουργική, ορθοπαιδική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ορθοπαιδική, ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» γναθοχειρουργική, καρδιοχειρουργική, ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» πλαστική χειρουργική, ΓΝΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» πνευμονολογική, ΓΝΑ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» (για εκούσιες και εισαγγελικές) ψυχιατρική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» μαιευτική, ΓΝΑ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» γυναικολογική, μαιευτική, ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΠΕΝΤΕΛΗΣ», ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» παιδιατρικό, ΓΟΝΚ «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ογκολογική - ΑΟΝΑ «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» αιματολογική έως 15.00, ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ παιδοψυχιατρική.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝΠ «ΤΖΑΝΕΙΟ» καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), παιδιατρικό (διαθέτει επίσης παιδοορθοπαιδικό και παιδοχειρουργικό), ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ» θωρακοχειρουργική, ογκολογική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ουρολογική, οφθαλμολογική έως 14.30.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΧΕΠΑ Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., καρδ., αιμοδ., νευρολ., χειρ., ΩΡΛ, νευροχ., ψυχ., Ωράριο 08.00-08.00: Θωρ/κή, καρδιοχ., οφθ., αγγειοχ., ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., καρδ., χειρ., ορθοπ., Ωράριο 08.00-08.00: Οδοντ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., χειρ., ορθοπ., νευροχ., ΩΡΛ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, Ωράριο 08.00-08.00: Ουρ., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., χειρ., ΩΡΛ, νευροχ., Ωράριο 08.00-08.00: Παιδ, νεογν., Μ/Γ, παιδοχ., παιδοορθ., ΝΟΣ. ΔΕΡΜ. ΚΑΙ ΑΦΡΟΔ. ΝΟΣΩΝ Ωράριο 09.00-21.00: Δερμ., ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ωράριο 08.00-08.00: Ογκ., ΨΝΘ Ωράριο 08.00-08.00: Ψυχ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Ωράριο 08.00-08.00: Παιδ., λοιμ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

TΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ» 1145.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒOΥΣ - NΕΑΡOΥΣ. Αθήνα: ΣΤΡOΦΗ 210.8820.277. ΠΛΕΥΣΗ 210.8218.883. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. Πειραιάς: ΕΞΑΝΤΑΣ 210.4227.940. Θεσσαλονίκη: ΑΝΑΔΥΣΗ 2310.253.534. Βόλος: ΠΙΛOΤOΣ 2421.080.246. Πάτρα: OΞΥΓOΝO 2610.343.400. Κρήτη: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.331.034.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Αθήνα: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 210.3300.751. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 210.3847.700. MOSAIC 210.8256.944. ΕΞΕΛΙΞΙΣ 210.3301.157. Πειραιάς: ΝOΣΤOΣ 210.4220.708. Θεσσαλονίκη:ΙΘΑΚΗ 2310.212.030. Ειδικό Πρόγραμμα για Εξαρτημένες Μητέρες 2310.544.939. Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης Αποφυλακισμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Μονάδα Συμβουλευτικής Κρατουμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Λάρισα: ΕΞOΔOΣ 2410.254.863. Καβάλα: ΚΙΒΩΤOΣ 2510.223.131. Αλεξανδρούπολη: ΚΙΒΩΤOΣ 2551.089.595. Κομοτηνή: ΚΙΒΩΤOΣ 2531.037.842. Γιαννιτσά: ΙΘΑΚΗ 2382.084.384. Κιλκίς: ΙΘΑΚΗ 2341.025.727. Ιωάννινα: Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Ιωαννίνων 2651.077.010. Τρίκαλα: ΕΞOΔOΣ 2431.029.921. Ηράκλειο Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.261.026. Αγ. Νικόλαος Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2841.022.981. Καλαμάτα: Μονάδα Συμβουλευτικής 2721.089.482. Μυτιλήνη: Μονάδα Συμβουλευτικής 2251.025.670.

ΠPOΓPAMMA AΠEΞAPTHΣHΣ AΠO TO AΛKOOΛ KAI TA TYXEPA ΠAIXNIΔΙΑ. Αθήνα: ΑΛΦΑ 210.9237.777.


Φαρμακεία
ΠΕΜΠΤΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Κάρπου 26 - Αρτέμονος, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Νικοπόλεως 69 & Λεωφ. Ιωνίας 130 (από Αχαρνών 275), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Αργολίδος 13 (όπισθεν Ξεν. ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ), ΒΥΡΩΝΑΣ Κολοκοτρώνη 4 (έναντι ΟΤΕ - Ταχυδρομείο Βύρωνος), ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Φραγκοπούλου 33 (κάθετος στην Κατεχάκη 46), ΕΞΑΡΧΕΙΑ Χαρ. Τρικούπη 78, ΙΛΙΣΙΑ ΑΝΩ Αμμοχώστου 11 (πλησίον 5ης στάσης), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δημοσθένους 234 και Αθηνάς, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Καλυψούς 93 (στ. Καραγιάννη - Σκλαβενίτης), ΚΟΛΩΝΑΚΙ Πινδάρου 4 (από Ακαδημίας 12), ΚΥΨΕΛΗ Καυκάσου 82 και Φιλοτίμου 38 (έναντι εκκλ. Τιμίου Σταυρού), Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Λεωφ. Αλεξάνδρας 146Β (έναντι ΙΚΑ), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Παυσανίου & Αρριανού 10 (όπισθεν Αγ. Σπυρίδωνος), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Αστυδάμαντος 45, ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Ιαλέμου 47 (κάθετος Ηρακλείου 74), ΠΑΤΗΣΙΩΝ Πατησίων 210 (στ. Καλλιφρονά), ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Πανδώρου 18 - Αιολίδος, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Ιουλιανού 41-43, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ Κων/πόλεως 226 - Σεπολίων (πλησίον Μετρό Αττικής θέση οκτώ), ΣΥΝΤΑΓΜΑ Λέκκα 23-25.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Βασ. Σοφίας 105-107 (έναντι Ιπποκρατείου Νοσ.), ΑΧΑΡΝΩΝ Αχαρνών 356 - Καυταντζόγλου, ΓΑΛΑΤΣΙ Πρωτοπαπαδάκη 61-63 (έναντι νέου ΙΚΑ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Κρέμμου 122, ΚΑΡΕΑΣ 28ης Οκτωβρίου 15 και Αναπήρων Πολέμου, ΚΟΛΩΝΟΣ Δωδώνης 19 και Διστόμου (πλατεία Αγ. Νικολάου), ΚΟΥΚΑΚΙ Βεΐκου 40, ΚΥΨΕΛΗ Ι. Δροσοπούλου 47 & Κεφαλληνίας, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Κασομούλη 21 & Αμεινοκλέους (λαϊκή αγορά), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου 93, ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Ιαλέμου 47 (κάθετος Ηρακλείου 74).

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Γεννηματά 19 & Γερουλάνου, ΒΥΡΩΝΑΣ Ν. Ελβετίας 52 και Καραολή - Δημητρίου, ΓΑΛΑΤΣΙ Τραλλέων 148, ΓΟΥΔΗ Παπαδιαμαντοπούλου 121 & Δήλου (Ιερό Αγ. Θωμά - Λαϊκό Νοσ.), ΔΑΦΝΗ Εθν. Μακαρίου 61, ΖΩΓΡΑΦΟΥ Γρ. Κουσίδου 56 (10η στάση), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δημοσθένους 112 (έναντι ΟΑΕΔ), ΚΟΛΩΝΑΚΙ Μαρασλή 25 - Αλωπεκής (έν. Νοσ. «Ευαγγελισμός»), ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΩ Καρτερίας 26 (διασταύρωση Πάρνηθος & Αγ. Γλυκερίας), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δαμάρεως 1, ΠΟΛΥΓΩΝΟ Μητροπέτροβα 39.

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ 28ης Οκτωβρίου 35, Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Σαλαμίνος 45 & Μακρυγιάννη.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΣ Αιμ. Γρεβενών 51.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ελπίδος 40.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Καποδιστρίου 7, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Θηβών 46 & Τζ. Κένεντι, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Παναγή Τσαλδάρη 19.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Δημαρχείου 14 & Σμύρνης, ΧΑΪΔΑΡΙ Ηρώων Πολυτεχνείου 59, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Εθν. Αντιστάσεως 152.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Ηρακλείου 25, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περικλέους 87 & Πίνδου.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 61, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Υπαπαντής 171, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Διαμαντίδη 34, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Κανάρη 5-7 - Βρυώνη, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 37, ΚΑΜΙΝΙΑ Αγ. Ελευθερίου 117, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Εθν. Αντιστάσεως 199, ΝΙΚΑΙΑ Σμύρνης 62 και Επταλόφου.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Πλ. Αρεως 7 και Λ. Αθηνών, ΑΓ. ΣΟΦΙΑ Παλαμιδίου 68, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Λεωφ. Δημοκρατίας 52, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Καζανόβα 89 και Λιγυνού 19.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ Μακρυγιάννη 26, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σκουζέ 32 και Καραΐσκου, ΝΙΚΑΙΑ 28ης Οκτωβρίου 32, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ανδρούτσου 33 και Κρήνης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Αγ. Δημητρίου 142 Προξενείο, Βασ. Ολγας 57, Μ. Μπότσαρη 130 - Παπάφη, Λαγκαδά 116 Νεάπολη, Κωνσταντινουπόλεως 58 - Κυβέλεια Ιπποκράτειο, Αλ. Σβώλου 45 - Ιπποδρόμιο, Σόλωνος 36-38 Μ. Μπότσαρη, Κύπρου 13 - Παλ. τέρμα Νεάπολης Ροδοχώρι - Συκιές, Καρόλου Ντηλ 29 - Βασ. Ηρακλείου ΟΤΕ, Καυκάσου 61 - Αγ. Παντελεήμονας Καλαμαριά, Ψαρών 28 - Παπαναστασίου 57 Χαριλάου, Κων/πόλεως 88-90 - Ιπποκράτειο.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Δελφών 208 Ντεπώ, Αλ. Παπαναστασίου 140 - Πλ. Χαριλάου, Εγνατίας 108 - Αγ. Σοφίας, Αιγαίου 85 Καλαμαριά, Β. Ολγας 167 - Γραβιάς, Σουανίδη 2 - Αν. Τζουμαγιάς Α. Τούμπα.


Φαρμακεία
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Παπαναστασίου 51 (Θυμαράκια), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δημητσάνας 16 - Λεωφ. Αλεξάνδρας 171 (εν. Νοσοκ. Αγ. Σάββας), ΒΥΡΩΝΑΣ Κολοκοτρώνη 101, ΓΑΛΑΤΣΙ Τραλλέων 114, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Μονής Κύκκου 34, ΖΩΓΡΑΦΟΥ Τραυλαντώνη 41 - Ανακρέοντος (5η στάση Ζωγράφου), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Μαντζαγριωτάκη 34 (από Δαβάκη 52), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ανδρομάχης και Αχιλλέως 42, ΚΑΡΕΑΣ Λεωφ. Αγ. Ιωάννου - Καρέα 74, ΚΕΝΤΡΟ Ακαδημίας 66 & Χαρ. Τρικούπη, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Δεινοκράτους 97 (έναντι Ναυτ. Νοσοκομείου), ΚΥΨΕΛΗ Καλλιφρονά 21 (από Πατησίων 208), Ν. ΚΟΣΜΟΣ Βουλιαγμένης 66 (στ. Φούρνος), ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Ιπποκράτους 192, ΟΜΟΝΟΙΑ Πειραιώς 62 & Ακαδήμου 4 (δίπλα Κεντρ. Ιατρείων ΙΚΑ Πειραιώς), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου 15 & Κόνωνος γωνία (πλησίον ΙΚΑ), ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αδμήτου 64 (έναντι της εξόδου του σταθμού Αττική του Μετρό), ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Γ' Σεπτεμβρίου 94, ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ερμού και Φωκίωνος 10.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΒΥΡΩΝΑΣ Φλέμιγκ 84 και Τμώλου 26 (Από Φορμίωνος 248 δεξιά πλατεία Φατσέα), ΔΑΦΝΗ Ακροπόλεως 105 (τέρμα λεωφορείου Ανω Δάφνης), ΙΛΙΣΙΑ Σεβαστείας 33 - Ιλισίων (στάση ΕΥΔΑΠ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ευαγγελιστρίας 90 & Διομήδους (από Θησέως 66), ΚΥΨΕΛΗ Κυψέλης 17 (στ. Επτανήσου), Ν. ΚΟΣΜΟΣ Α. Φραντζή 96 (Κυνοσάργους), ΟΜΟΝΟΙΑ Σατωβριάνδου 15, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Ερατοσθένους 22 (Πλατεία Πλαστήρα), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Ιβύκου 8 και Ερατοσθένους, ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Χαλκίδος 4 (στάση ΕΗΣ), ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Βόλβης 17 (από Λ. Ηρακλείου 124 - έναντι Γέφυρας Ριζουπόλεως).

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ Πατησίων 300, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Τιθορέας 12 (από Αχαρνών 257, πλ. Αγ. Νικολάου), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Κηφισίας 46 (έναντι Ξεν. PRESIDENT), ΓΑΛΑΤΣΙ Λυσίου 6 (από Λεωφόρο Γαλατσίου 104 δεξιά), ΓΚΥΖΗ Βώκου 23 και Καρολίδου (προέκ. πλατείας Πολυγώνου), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ελ. Βενιζέλου - Δαβ. Πίνδου 11 (όπισθ. Ηρώου Ζωγράφου), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Λυκούργου 183, ΚΟΛΩΝΟΣ Αγ. Σοφίας 85 & Ραιδεστού 16, ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΑ Λαχανά 63-65 και Φιλοτίμου, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δαμάρεως 71 - Φρύνης, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Κειριαδών 145, ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ Σερίφου 15.

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Αγ. Τριάδος 6, ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ Πευκών 1 & Καποδιστρίου.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Χρυσ. Σμύρνης 16.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Σαλαμίνος 10.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Αγ. Γεωργίου 20 & Ευρυτανίας 2, ΧΑΪΔΑΡΙ Βουλγαροκτόνου 20 & Παλαιολόγου (Δαφνί), ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αγ. Βασιλείου 196, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Εθνικής Αντιστάσεως 52 (πεζόδρομος) & Θεμιστοκλέους γωνία.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοκρατίας 11, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οδυσσέως 35.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Ελ. Βενιζέλου 114, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τζ. Κένεντι 170.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ Λοχ. Σταθιά 26, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νοταρά 65, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αγ. Δημητρίου 141, ΝΙΚΑΙΑ 7ης Μαρτίου 6, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αφεντούλη 43 - Τζάνειο, ΑΜΦΙΑΛΗ Λεωφ. Σαλαμίνος 122, ΜΟΣΧΑΤΟ Χρυσ. Σμύρνης 44 - πλατεία Κύπρου, ΝΙΚΑΙΑ Μουσών 1 και Περικλέους.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 311 και Φιλαδελφείας, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φλέσσα 11 και Λ. Χατζηκυριακού 25, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Γρηγ. Λαμπράκη 117 και Δήλου, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Κομνηνών 78 και Πλάτωνος.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου 70, ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Υψηλάντου 174, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Καραολή - Δημητρίου 26.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ.
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Γρ. Λαμπράκη 77 - Α. Τούμπα, Μ. Μπότσαρη 33 - Δελφών, Πραξαγόρα 28 - Αστ. Τμήμα Κ. Τούμπας, Μ. Μπότσαρη 130 - Παπάφη, Κανάρη 55, 25ης Μαρτίου 100 - Χαριλάου, Επιδαύρου 47 τέρμα Κ. Τούμπας, Α. Παπαναστασίου 174, Σόλωνος 77 - 25ης Μαρτίου, Α. Παπαναστασίου 14 - Θεαγένειο, Π. Συνδίκα 27 - Κρήτης, Κων/πόλεως 63 - 28ης Οκτωβρίου Ιπποκράτειο, Βούλγαρη 16, Χ. Περαιβού 40 - Α. Τούμπα Πυλαία, Β. Ολγας 178 - Θ. Σοφούλη, Σαρανταπόρου 22 - Περιοχή Ευζώνων, Βοσπόρου 48 - Κ. Τούμπα, Δελφών 50 - Καλλιδοπούλου.

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Τσιμισκή 135 - Δαγκλή, Πρ. Ηλία 21 - Ολυμπιάδος 50 Εκκλ. Προφ. Ηλία, Εγνατία 125 Σιντριβάνι, Α. Σβώλου 20 (Πρ. Νικολάου) - Κινημ. Εσπερος, Κασσάνδρου 141, Αγ. Σοφίας 16 - Τσιμισκή, Βενιζέλου 62 Δημαρχείο, Αγ. Δημητρίου 96 Εκκλησία Αγ. Δημητρίου, Ερμού 37.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Χρ. Κανάκη 20 - Χαλκίδη 18-20, Θερίσσου 50 - Δίπλα 13ο Αστ. Τμήμα, 28ης Οκτωβρίου 50.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Λεβαντή 23 - Κορδελιό.

ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Καραολή - Δημητρίου 14, Καραολή - Δημητρίου 256 Ηλιούπολη, Αχιλλέως & Αλκιβιάδου 12.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Αργυρουπόλεως 53, Περικλέους 48 ΟΤΕ Καλαμαριάς, Εμ. Παππά 13 - Πάρκο Κηφισιάς, Ιμέρας 5 - Πεζόδρομος Καλαμαριάς, Ι. Πασσαλίδη 33.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Αγ. Γεωργίου 48 Εκκλ. Αγ. Γεωργίου, Ελ. Βενιζέλου 95.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ

Αγν. Στρατιώτου 73 - Πολίχνη, Αττάλου 13 - Αλαμάνας 5 - Μετέωρα.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

Χ. Περαιβού 40 - Α. Τούμπα - Πυλαία.

ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κ. Παλαιολόγου 62 Νικόπολη, Ολύμπου 11 - Κάθ. Μακρυγιάννη 48.

ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ

Κύπρου 28 & Ιπποκράτους 23 Ροδοχώρι.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (έως 24.00)

Τρικούπη 33.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Καστριτσίου 15 - Αγ. Σοφίας GOODYS, Γαμβέττα 86 - 28ης Οκτωβρίου - Ιπποκράτειο, Πασαλίδη 40 Καλαμαριά, Βενιζέλου 86 Νεάπολη, Π. Λεβαντή 74 Ελευθέρια, Θεαγένους Χαρίση 113 - Κλεάνθους 17 Κ. Τούμπα, Εγνατία 72, Διστόμου 41 - Παπάφη 233 Χαριλάου, Θ. Βασιλειάδη 35 - Λαμπράκη 190 Α. Τούμπα, Κωνσταντινουπόλεως 105 - Ν. Εγνατία Χαριλάου, Αιγαίου 55 Καλαμαριά.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Βαϊνδαρίου 1 - Αγ. Πάντων 93 - Ξηροκρήνη, Λυσιστράτης 6 Πλ. Ελευθερίας Ηλιούπολη, Κωνσταντινουπόλεως 128, Λ. Ιασονίδου 3 Καμάρα, Εθν. Αντίστασης 99 Καλαμαριά.


Δρομολόγια πλοίων
ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ 07.25 Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΙ ΙΙ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ 13.30 Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14.55 Σέριφο, Σίφνο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο, Θήρα, SUPERFAST XII 15.00 Ηράκλειο, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 17.30 Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 18.00 Πάρο, Νάξο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 18.30 Σύρο, Μύκονο, Χίο, Μυτιλήνη, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1/ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 19.00 Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 19.00 Χίο, Μυτιλήνη, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ / ΚΡΗΤΗ ΙΙ 20.45 Ηράκλειο, ΕΛΥΡΟΣ / ΛΑΤΩ 21.00 Χανιά, ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ / ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ 22.00 Ηράκλειο, ΠΡΕΒΕΛΗΣ 23.59 Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο.

Για την επιβεβαίωση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στα 210.4260.000, 210.4147.800 (ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ, τηλ. 14944 και του ΟΛΠ στο τηλ. 14541).


Δρομολόγια πλοίων
ΠΕΜΠΤΗ

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ 07.25 Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΙ ΙΙ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ 14.30 Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, SUPERFAST XII 15.00 Ηράκλειο, ΔΙΑΓΟΡΑΣ 15.00 Πάρο, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Ρόδο, ΛΙΣΣΟΣ 17.00 Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Θεσσαλονίκη, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 17.30 Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Κατάπολα, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 18.00 Πάρο, Νάξο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 18.30 Σύρο, Μύκονο, Χίο, Μυτιλήνη, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1 / ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 19.00 Θήρα, Κω, Ρόδο, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ / ΚΡΗΤΗ ΙΙ 20.45 Ηράκλειο, ΕΛΥΡΟΣ / ΛΑΤΩ 21.00 Χανιά, ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ / ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ 22.00 Ηράκλειο.

  • Για την εκτέλεση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στα 210.4226.000, 210.4147.800 (ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ τηλ. 14944).

Καιρός

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά. Θερμοκρασία: Σε άνοδο. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα κεντρικά και νότια.

ΠΕΜΠΤΗ

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με λίγες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7, τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία ενίσχυση από το απόγευμα στο Ιόνιο στα 7 και τη νύχτα στα 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Εφημερεύοντες Γιατροί

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ Ι. ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 14 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9519.927, 6973-012032, ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 130 ΚΟΥΚΑΚΙ 210-9235.375, 6972-835463, ΜΥΣΙΡΛΗ Μ. ΛΑΜΙΑΣ 8 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6945/368112, ΤΣΟΛΑΚΗ Μ. ΑΘΗΝΑΣ 41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210-5060.935, 6932-293809.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

ΑΜΠΟΥΕΛ-ΜΠΑΣΑΛ Μ. ΓΡΗΓΟΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 66 ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ 210-4316.404, 6977-635515, ΓΑΛΑΝΟΥ ΕΙΡ. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 59 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7233.355, 6978-606046, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Γ. ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ 40 ΓΑΛΑΤΣΙ 210-2918.820, ΦΡΑΝΤΖΗ Ζ. ΓΡΑΜΜΟΥ 38, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 210-8032.688, 6972-546618.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

ΖΟΥΤΣΟΣ Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 112 Α. ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9652.082, 210-9650.803, 6932-644650, ΛΟΥΔΑΡΟΣ Ε. ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 22950-22256, 6932418279, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Δ. ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α ΑΘΗΝΑ 210-8611.183, 6944-272191, ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΠΑΠΑΓΟΥ 78 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210-9765.610, 210-9820.575, 6932-413080, ΧΑΤΖΗΪΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Β. ΘΗΒΩΝ 309 & ΑΘΗΝΑΣ 49 ΑΙΓΑΛΕΩ 210-5445.555, 6972-071228.

Μ. - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Κ. ΚΟΝΔΥΛΗ 1 ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6148.510, 6944-645100, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΞΕΝΙΑΣ 1 ΑΘΗΝΑ 210-7700.013, 6974-441528, ΘΗΒΑΙΟΣ Δ. Δ. ΣΟΥΤΣΟΥ 38 ΑΘΗΝΑ 210-9767.400, 6932-336501, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Φ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 193 ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ 210-8610.827, 210-2232.947, 6945-254434, ΚΑΣΙΜΗΣ Χ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 52 ΑΘΗΝΑ 210-7255.707, 6976-780959, ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟ 21122-16099, 6972-911.176, ΚΡΙΕΛΕΣΗΣ Α. Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 35 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6996.400, 6977-262000, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ - ΕΜΙΝΟΒΑ Ε. ΠΛ. ΝΤΑΒΑΡΗ 2 Π. ΦΑΛΗΡΟ 210-9887.788, 210-9428.513, 6944-431030, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Β. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 132 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9623.418, 6944-651.133, ΝΙΚΑΣ Β. ΠΑΠΑΓΟΥ 81 & ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210-6830.864, 6936-830694, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 27 ΑΘΗΝΑ 210-7220.198, 6974-441102, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. Μ. ΑΝΑΛΑΤΟΥ 59 Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9010.124, 210-9343.222, 6944-311646.

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ

ΓΑΚΗΣ Ε. ΦΙΑΔΡΙΑΔΩΝ 129 ΚΥΨΕΛΗ 210-8560.127, 6944-909248, ΚΥΡΟΥΣΗΣ Γ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 23 Λ. ΣΚΟΥΖΕ 210-5127.387, 210-5129.176, 6972-229198, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 210-3457.458, 6974-735340, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΣ Δ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 12 & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ 210-6315.001, 6932-369118.

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ Α. ΝΕΣΤΟΡΟΣ 122 ΙΛΙΟΝ 210-2690.618, 6974-856126.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ Δ. Ν. ΕΦΕΣΟΥ 27 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210-7221.288, 6976-690652, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 36 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7293.471, 6944-227513, ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ Α. ΘΗΒΩΝ 160 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210-5730.798, 6936-867527, ΚΑΡΥΩΤΗΣ Π. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 37 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 210-8035.329, 6944-511017, 6977-885080, ΤΣΑΤΣΑΡΗ Φ. ΖΑΜΑΝΟΥ 38 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-8945.550.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 87, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 210-8833.233, 210-8618.049, ΑΟΥΑΝΤ Α. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ & ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6106.132, 6977-505750, 6977-417017, ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ Ι. Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 62 & ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9944.422, 6942-848817, ΚΑΠΟΣ Α. ΕΡΑΤΟΥΣ 21 ΔΑΦΝΗ 210-9701.418, 210-9750.939, 6932-307261, ΚΟΤΣΑΛΗΣ Α. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 32Α ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210-6009.873, ΜΕΛΑΣ Π. ΛΥΚΟΦΡΟΝΟΣ 29 ΠΑΓΚΡΑΤΙ 210-7513.400, 6972-242515, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Λ. ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ 116 ΠΑΤΗΣΙΑ 210-2283.450, 6944-281336, ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ 36 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9327.878, 6973-875392, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Γ. ΦΑΡΑΝΤΑΤΩΝ 31 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6450.555, 6944-899599.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γ. ΑΧΑΡΝΩΝ 232 ΠΑΤΗΣΙΑ 210-8613.314, 6974-843575, ΝΑΤΣΗΣ Η. Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 17 ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜ. ΠΑΛΛΗΝΗ 210-8042.935, 6977-095629, ΤΕΧΛΕΜΕΤΖΗ Ε. ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 57 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 210-2853.753, 6977-279209, ΧΑΤΖΗΣ Γ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 108 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6980.535, 6973-012764.

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΜΠΑΚΗΣ Γ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 181 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9560.311, 6977-839008.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ - ΖΑΖΑΝΗ Κ. ΦΛΕΜΙΓΚ 24 & Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6821902, 6944-240898, ΒΑΛΒΗΣ Ι. ΕΚΑΤΑΙΟΥ 29 Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9242.738, 210-9238.987, ΧΑΤΖΗΑΛΗΣ Χ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 88 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 210-5058.648, 210-5750.746.

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 19 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-8982.357, 6972-313900.

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡ/ΓΟΙ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Β. Ν. ΒΑΜΒΑ 4 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7253.109, 6945-437676, ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Σ. ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 Ν. ΙΩΝΙΑ 210-2793.403, 6973-430785, ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ 23 & ΑΡΤΑΚΗΣ 42 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9316.898, 6944-152290, 6944-310311, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Δ. ΚΥΨΕΛΗΣ 104 ΚΥΨΕΛΗ 210-8820.451, 210-8842.301, ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ Α. ΒΕΪΚΟΥ 78 ΚΟΥΚΑΚΙ 210-9222.955, 6945-333250, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Η. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 1-3 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9847.444, 6979-413208.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ