ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 19 Ιούνη 2010
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Eκλογοαπολογιστικές ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Ενόψει των προσυνεδριακών διαδικασιών για το 12ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που θα γίνει προς το τέλος του χρόνου, την Κυριακή 20 Ιούνη πραγματοποιούν εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ:

Αμαρουσίου, 10 π.μ. στα γραφεία του παραρτήματος (Μιλτιάδου 4, Μαρούσι).

Αιγάλεω, 10 π.μ. στα γραφεία του παραρτήματος (Ελλησπόντου 10, τηλ: 210 5315.082).

Καλλιθέας, 10.30 π.μ. στα γραφεία του παραρτήματος (Αραπάκη 69, 2ος όροφος - είσοδος από Στοά Καραντινού).

Περιστερίου, 10.30 π.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεόφραστου και Σαράντα Εκκλησιών).

Σύσκεψη - εκδήλωση στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Τη Δευτέρα 21 Ιούνη 2010, στις 6.30 το απόγευμα, στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» (Ομήρου 35, Αγιος Δημήτριος - Μπραχάμι τέρμα του Μετρό Αγ. Δημητρίου), διοργανώνεται πλατιά σύσκεψη - εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στα δυόμισι χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας των Ηλικιωμένων Αγωνιστών, τις ανάγκες που κάλυψε, καθώς και στα συμπεράσματα και τις προοπτικές για τη συνέχιση μιας ασφαλούς, αυτοδύναμης και απρόσκοπτης λειτουργίας.

Η σύσκεψη - εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που στηρίζουν εθελοντικά με την ευγενή προσφορά τους καλλιτέχνες τραγουδίστριες - τραγουδιστές και μουσικοί.

Καλούνται όλοι οι φίλοι και συναγωνιστές να συμμετέχουν στην εκδήλωση, κάτι που θα αποτελέσει τιμή για το ΔΣ του Ιδρύματος και για τους Φιλοξενούμενους στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Εκδήλωση αντιστασιακών

Η «Ενωση Φίλων μνήμης Διαμαντή», με τη συμπλήρωση 61 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ Γιάννη Αλεξάνδρου - Διαμαντή, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης στη Λιλαία (Κάτω Αγόριανη) του Δήμου Παρνασσού, αύριο Κυριακή 20 Ιούνη 2010, ώρα 11 το πρωί.

Από την πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα, θα αναχωρήσει πούλμαν, στις 7.30 της ίδιας μέρας, για τον τόπο της εκδήλωσης (τηλ.: 2103802923).

ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Πανελλαδικό αντάμωμα στη Νάουσα

Το διήμερο 26 και 27 Ιούνη, διοργανώνουν τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ την καθιερωμένη πανελλαδική συνάντηση στη Νάουσα, με τη συμμετοχή των επαναπατρισμένων πολιτικών προσφύγων, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των απογόνων και φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Οι Εκδηλώσεις του διήμερου είναι αφιερωμένες στην 65η Επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης. Για τη μετάβαση στη Νάουσα και συμμετοχή όσων το επιθυμούν, εκτός των άλλων περιοχών που οργανώνεται από τα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, πούλμαν, από Αθήνα, θα αναχωρήσουν, στις 26 Ιούνη από την Πλατεία Κάνιγγος, ώρα 7.30 π.μ. (πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2108831368 και 2108225407).

Παρακαλούνται όλοι οι Αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ, οι επαναπατρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες και οι απόγονοι και φίλοι της ΕΑ να οργανώσουν με τα τοπικά παραρτήματα τη μετάβασή τους και να συμμετέχουν μαζικά, όπως κάθε χρόνο, στις εκδηλώσεις - αντάμωμα της Νάουσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και πολιτικοί πρόσφυγες που ζουν στην Ουγγαρία και έρχονται με δύο πούλμαν.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ