ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 2 Γενάρη 2011
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
φωτο

Ο ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, ηγέτης των Μπολσεβίκων και του Παγκόσμιου Προλεταριάτου, θα παραμένει αιώνια στην μνήμη των λαών σαν μεγάλος κομμουνιστής ηγέτης με το τεράστιο έργο του. Κατόρθωσε ως ηγέτης του Κόμματος των Μπολσεβίκων, μαζί με το Σοβιετικό λαό, να οικοδομήσει το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος στον Κόσμο ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις. Η προσφορά του στο παγκόσμιο προλεταριάτο, μαζί με τους άλλους μεγάλους ηγέτες, Μαρξ - Εγκελς - Λένιν, ήταν τεράστια! Γι' αυτό και ο ιμπεριαλισμός και οι λακέδες του λυσσάνε και βυσσοδομούν με βρώμικες συκοφαντίες σε βάρος του Στάλιν. Ομως, για το παγκόσμιο προλεταριάτο ο Στάλιν και το έργο του αποτελεί πηγή έμπνευσης για την τελική έφοδο, την ανατροπή του ιμπεριαλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού. Αιώνια τιμή και δόξα σ. Στάλιν, για σένα και όλους τους άξιους Μπολσεβίκους ηγέτες, γιους του Ρώσικου και του Παγκόσμιου προλεταριάτου.

Στην μνήμη του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, προσφέρω στη ηρωικό μας Κόμμα, το ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Ν. Χαλκηδόνας - Ν. Φιλαδέλφειας.

Λύσανδρος Ταμουρίδης

Λοχαγός του ΔΣΕ

***

φωτο

Στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ (Εσπιέλη), που στις 15 του Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό της, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε, όπως θα το επιθυμούσε και η ίδια, 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» του ΚΚΕ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τα παιδιά της

Γιώργος - Καίτη - Ανθούλα

***

Στην μνήμη των γονιών μας, ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΡΟΥΖΑ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ, και των θείων μας ΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ.

Γιάννης - Μαριέττα

***

Στην μνήμη του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΧΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που «έφυγε» από κοντά μας πριν έξι μήνες, προσφέρω 80 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

Αγγελική Ζάχου

***

φωτο

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΛΕΤΕΑ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Α1 εκπ/κών.

***

Στην μνήμη των γονιών μας, ΑΝΝΑΣ και ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΙΑ από την Ιθάκη, προσφέρω 300 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ ΔΕΗ.

Αιμιλία Αγκαβανάκη

***

Στην μνήμη των συναδέλφων τσαγκαράδων και συντρόφων, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΟΥΣΑΚΗ, ΜΠΑΜΠΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΗΛΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Ζωής Περιστερίου.

***

φωτο

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΗ, στελέχους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο εγγονός του Σωτήρης Μανούσης, προσφέρει 70 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Ιωαννίνων του ΚΚΕ, για την συνέχιση του αγώνα που ο ίδιος τήρησε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Κώστας Καραπατάκης
Κώστας Καραπατάκης
***

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΝΤΕΛΗ και ΜΑΡΙΑΣ, και των συντρόφων μου, ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, προσφέρω, μέσω της Αχτίδας Βιομηχανίας της ΚΟΑ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 400 ευρώ.

Γλυνάτσης Σκεύος

***

φωτό

Στις 26/12/2009 συμπληρώνονται 5 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο κομμουνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ. Βασανίστηκε στα χρόνια της δικτατορίας άγρια, σε σημείο να χάσει την ακοή του, για να προδώσει το Κόμμα του και τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βριλησσίων.

Η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Γιάννης - Λένα.

***

φωτο(μαίηλ)

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΚΙΚΗΣ (ΛΙΛΙΑΝ), που έφυγε από κοντά μας, στα 78 της χρόνια, στις 18 Οκτώβρη 2010, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

Βαριά η απώλεια που με βρήκε φέτος. Στην πενηντάχρονη κοινή ζωή μας αγωνιστήκαμε με την Κική σκληρά για την πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο σύζυγος

Γιώργος Οικονόμου

***

φωτο 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΡΑ που πέθανε στις 3/9/1995, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που αφιέρωσε όλη τη ζωή για την υπόθεση του σοσιαλισμού, πιστός στα ιδανικά του Κόμματος, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΙΖΑΚΗ που οι φασίστες δολοφόνησαν στο χωριό Σωτηρίτσα Αγιάς το έτος 1950, υπήρξε μέλος της Εθνικής Αντίστασης και γραμματέας του ΕΑΜ. Δραπέτευσε από τις φυλακές, προσχώρησε στο Δημοκρατικό Στρατό όπου υπηρέτησε στην τροφοδοσία των περιοχών Κισσάβου και Μαυροβουνίου. Προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος

Βασιλική Μπάντρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
***

φωτο

Πέρασαν 61 χρόνια από τότε που εκτελέστηκε ο αδελφός μου ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ, την Ανοιξη του 1949 στις φυλακές Κεφαλονιάς. Στη μνήμη του και στη μνήμη όλων όσοι «έφυγαν» από τις Ανατολικές συνοικίες προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων

Στέλιος Μαραμπότας

***

φωτό

Στις 18 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του σ/φου ΛΟΥΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του. Αταλάντευτα, πιστός στο κόμμα και στις ιδέες του Σοσιαλισμού αντιμετώπισε στρατοδικεία, φυλακίσεις εξορίες ακόμη και την ποινή του θανάτου.

Στην μνήμη του, η σύζυγός του, Μαρία, προσφέρει 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και πολιτικών προσφύγων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, οι οικογένειές τους προφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης «Παναγιώτης Τιμογιαννάκης».

***

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΕΒΚΗ ΣΕΧΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 05/11/2010 έφυγε από τη ζωή ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. Διακεκριμένος δικηγόρος, άνθρωπος με υψηλό ήθος, εξαιρετικά ευγενικός και αγαπητός. Παρέμεινε σε όλη τη ζωή του ένας συνεπής και αμετακίνητος υπερασπιστής των λαϊκών δικαίων, για ένα καλύτερο αύριο. Πιστός υπερασπιστής των αγώνων του ΚΚΕ σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η ΚΟΒ Τζιτζιφιών προσφέρει στο ΚΚΕ αντί στεφάνου, το ποσό των 225 ευρώ.

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατο του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΚΑΨΑΛΗ, προσφέρω στη μνήμη του, ενόψει της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΝΑΤΑΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ που έφυγε νωρίς, πριν ένα χρόνο στις 14/12/2009, οι παλιοί της σύντροφοι και φίλοι από το Π. Φάληρο προσφέρουμε 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, που έμεινε συνεπής στις γραμμές του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, η αδελφή του, Χαραλαμπία Αλιβηζάτου, πρόσφερε 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δαμουλιανάτων Κεφαλλονιάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, των αδελφών μου ΓΙΑΝΝΗ και ΕΛΕΝΗΣ, του συζύγου μου ΒΡΑΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (φωτο), όλοι τους αγωνιστές και μαχητές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Μαρία Μαγκλάτα - Παππά

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου και λατρευτού μου πατέρα ΖΗΣΗ ΠΑΠΠΑ, που πέθανε στον Καταρράχτη Ιωαννίνων, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του οποίου ήταν οπαδός, 100 ευρώ.

Η κόρη του Εκατερίνα

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΒΙΚΤΩΡΑ ΔΗΜΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που «έφυγε» 2 Γενάρη του 1996, και της αγαπημένης μας θείας, επίσης αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ, προσφέρουμε μέσω ΚΟ Ντεπό 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ Αν. Συνοικιών Θεσ/νίκης.

Η σύζυγός του, Αμαλία - Μάρω

ο γιος του Γιώργος Δήμου

***

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και εξόριστου στη Μακρόνησο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, για την οικονομική εξόρμηση.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
Η αδελφή του Σταυρούλα Μπατζιόλα

Η ανιψιά του Αρετή Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ και αντάρτη του ΕΛΑΣ, προσφέρουμε 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω Αχτίδας ΟΤΑ της ΚΟΑ.

Η οικογένειά του

***

φωτο 2

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ανταρτόπουλα έχασαν τη ζωή τους, και του αδερφού τους ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από τη Θίσβη Θηβών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

Τα αδέρφια τους Ασημίνα Γκιζιώτη και Αντώνης Νικολάου, τα παιδιά τους Γιώργος, Λουκάς και Νίκος Νικολάου, τα ανίψια Γιάννης και Νίκος Νικολάου, Σωτηρία και Αντρέας Γκιζιώτης.

***

φωτο

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Η κόρη του Μαίρη και οι εγγονές του Δήμητρα και Αφροδίτη.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα της ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ και του θείου της ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που σε όλη τους τη ζωή αγωνίστηκαν για τα ιδανικά και τις αξίες που εμπνέει στο λαό το ΚΚΕ, η Φωτεινή Καλασούντα προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 14 χρόνια από την 1/1/1997 που έφυγε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ. Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα, Μαρία και τα παιδιά του προσφέρουν 70 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κλωστουφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος.

ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου, συντρόφου και συναγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΛΕΠΙΔΗ, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα σε τροχαίο στις 31/10/2010, πρόσφεραν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά.

Γιώργος και Ακης Τσιαμτσίκας

Τηλέμαχος Κωστάκης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν πέντε μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός μου ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, πιστός αγωνιστής, μέχρι το τέλος της ζωής του δίπλα στο ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

Η σύζυγός του, Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Δεκεμβρίου 2010 έφυγε από τη ζωή η σεμνή αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του εμφυλίου πολέμου, ΚΟΥΤΜΑΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ. Ο ξαφνικός θάνατός της βύθισε σε βαρύ πένθος τους οικείους της, τους φίλους και τους συναγωνιστές της, που έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπόνια τους και να τη συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Η ΛΕΜΟΝΙΑ γεννήθηκε το 1926 στη Νάουσα από φτωχή αγροτική οικογένεια. Εδώ τελείωσε το Δημοτικό. Την περίοδο της Κατοχής εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και μέσα από τις γραμμές της ανέπτυξε πλούσια αντιστασιακή δράση στη γενέτειρά της και την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας. Με το ξεκίνημα του αγώνα του ΔΣΕ, η ΛΕΜΟΝΙΑ δίνει το δικό της παρών. Μαχήτρια, πλέον, του ΔΣΕ συμμετέχει σε σκληρές μάχες με τις εχθρικές δυνάμεις στο Βίτσι και στο Γράμμο. Το Μάρτη του '49 αποφοίτησε - μαζί με άλλους 57 συμπολεμιστές - την Α' σειρά της Σχολής Μεσαίων Υγειονομικών στελεχών του Γενικού Αρχηγείου του ΔΣΕ και με το βαθμό του ανθυπολοχαγού και την ιδιότητα της νοσοκόμας, συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την περίθαλψη των τραυματιών - μαχητών του ΔΣΕ που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία στις ελεύθερες περιοχές.

ΡΙΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΙΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Με την ήττα του ΔΣΕ, τον Αύγουστο του '49, η ΛΕΜΟΝΙΑ βρέθηκε πολιτική πρόσφυγας στην Πολωνία. Από εκεί, στη δεκαετία του '50 με πρόσκληση της ηγεσίας του Κόμματος, μέλος του οποίου έγινε το '48, βρέθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και, μαζί με το σύζυγό της Γιάννη, εργάστηκε στον Εκδοτικό Οίκο «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ». Επαναπατρίσθηκε, το 1977, μαζί με την οικογένειά της και εγκαταστάθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της Γιάννη, στη Σούρπη Μαγνησίας, όπου πέρασε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. Στην Ελλάδα συνέχισε την πολιτική της δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, την Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων και την ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ του νομού Μαγνησίας. Η κηδεία της έγινε στις 9 Δεκεμβρίου στο χωριό Σούρπη Μαγνησίας.

***

Φωτό

Φέτος συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ του Αθανασίου. Γεννήθηκε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στο ΔΣΕ στην Πελοπόννησο. Συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Μετά την αποφυλάκισή του έζησε και ανέπτυξε δράση στην Αγ. Παρασκευή Αττικής, όπου και εξελέγη αντιδήμαρχος. Συνελήφθη την 21 Απριλίου του 1967 και εξορίστηκε στην Γυάρο. Μετά τη μεταπολίτευση εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι το θάνατό του παρέμεινε πιστός στις αρχές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ για την οικονομική του εξόρμηση το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Ιανουαρίου 1997, προ 14 ετών, πέθανε ο σύζυγός μου, ο αγωνιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ από τα Αμάραντα Κιλκίς.

Στην μνήμη του, προσφέρουμε 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του Ελένη, τα παιδιά του Κώστας - Χριστίνα


ΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡ
ΔΗΜΟΥ ΒΙΚΤΩΡ

ΚΑΨΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΡΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΡΑΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Λουκάς Σωτηρίου
Λουκάς Σωτηρίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ

Ανθούλα Κακουλίδου
Ανθούλα Κακουλίδου

ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ

ΚΙΚΗ - ΛΙΛΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΚΙΚΗ - ΛΙΛΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑΤΑΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΥΤΜΑΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΚΟΥΤΜΑΝΗ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΣΕΒΚΗΣ ΣΕΧΗΣ
ΣΕΒΚΗΣ ΣΕΧΗΣ

ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ