ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 17 Ιούλη 2011
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΚΗΣ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΣ
ΜΑΚΗΣ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΣ
ΦΩΤ.

Στην άσβεστη μνήμη του λατρεμένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα, ΜΑΚΗ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΥ, προσφέρω 1.000 ευρώ στο «Ρίζο» μας, για την οικονομική εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ».

Η γυναίκα του

Νίκη Λιμπεράτου

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ, ο Σπύρος, η Μαρία και η Θάλεια Καραβάκη προσφέρουν στην ΚΟ Ανάκασας - Αγ. Αναργύρων του ΚΚΕ, 1.000 ευρώ ενίσχυση.

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας ΑΝΔΡΕΑΣ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΓΚΑΣ σε όλη του τη ζωή έμεινε πιστός στα ιδανικά και τους αγώνες του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Θεοδώρα προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ταμπαχάνων Πάτρας.

Το ετήσιο μνημόσυνο του ΑΝΔΡΕΑ ΠΕΓΚΑ γίνεται σήμερα, Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 9.00 στην Αγία Παρασκευή Πάτρας.

Η σύζυγος, Θεοδώρα Πέγκα

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συζύγου και μητέρας ΛΙΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗ, που τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας, προσφέρουμε στο Κόμμα μας μέσω της ΚΟΒ Γουδιού 1.000 ευρώ.

Νίκος και Ζήνα Βερυκοκίδου

***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των λατρεμένων μου αδελφών ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΗΛΙΑ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ από το Μεταλλικό Κιλκίς, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
Θεοδώρα Σοφιανίδου

***

ΦΩΤ.

Στις 7 Ιούλη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τότε που έφυγε σε ηλικία 66 χρόνων, ο σύντροφος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του, Ευσταθία

Τα παιδιά του, Μήτσος - Τασία

Κώστας - Ντίνα

Τα εγγόνια του: Βαγγέλης, Αποστόλης, Εφη

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αγαπημένων γονέων μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΚΑ και ΣΟΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΑ, αντί για Μνημόσυνο προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στην Εφημερίδα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ».

Στις 18 Ιουλίου 2010 έφυγε από τη ζωή η μητέρα μας ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΑΚΑ το γένος Νούσια, από την Σμίξη Γρεβενών. Γεννήθηκε το 1924. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Πολιτικός Πρόσφυγας στην Τασκένδη, μέλος του ΚΚΕ. Ηταν σύζυγος του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΚΑ από το Ωραιόκαστρο Ιωαννίνων, ο οποίος απεβίωσε στην Τασκένδη το 1981 και κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη Πατρίδα του. Μέλος του ΚΚΕ από το 1940, πολέμησε από τις γραμμές του Ελληνικού Στρατού τον Ιταλό κατακτητή, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, Πολιτικός Πρόσφυγας στην Τασκένδη.

Αιώνια η μνήμη τους.

Τα παιδιά τους.

***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ, και των αδερφών μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΡΑΓΚΑ που σκοτώθηκε στον ΕΛΑΣ, και του ΜΙΜΗ ΖΑΡΑΓΚΑ που σκοτώθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, προσφέρω, μέσω ΚΟ Περισσού, στο Κόμμα μου και Κόμμα τους, το ΚΚΕ, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση. Οσο ζω η μνήμη τους θα είναι άσβεστη.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
Η συντρόφισσα και αδερφή τους

Φρόσω Μαμάτση

***

ΦΩΤ,

Στη μνήμη του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ που «έφυγε» τόσο νωρίς από κοντά μας , προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ, το ποσό των 200 ευρώ.

Γ.Μ. και Ι.Μ

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ που «έφυγε» από τη ζωή στις 12/7/2003 προσφέρω στην ΚΟ Μαγάρων για την οικονομική εξόρμηση το ποσό των 300 ευρώ.

Η σύζυγός του, Βασιλική Μενιδιάτη

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 12 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αξέχαστος και αγαπητός μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΙΔΗΣ, παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικός του ΔΣΕ, καθηγητής φιλόλογος, ιστορικός και συγγραφέας. Ως ιστορικός και φιλόλογος είχε πλούσια προσφορά στο λαϊκό κίνημα. Στέλεχος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για τα ιδανικά του ως το τέλος της ζωής του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας.

Η συντρόφισσά του, Ευανθία, και η κόρη του, Ευθαλία

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για τα ιδανικά του Κόμματος. Καθώς και στην μνήμη του ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ στελέχους του ΚΚΕ, σύζυγου της Λούση, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση και στήριξη, 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μαρίκα Παπαδοπούλου - Λούση Καζαντζιάν

***

3 ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από την απώλεια του αγαπημένου μας αδελφού ΧΑΡΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε συνεπής αγωνιστής και αλύγιστος παρ' όλες τις εξορίες, φυλακίσεις και βασανιστήρια που υπέστη στα υπόγεια κρατητήρια στη Λέρο και στα Γιούρα. Με τα αδέλφια του, ΠΑΝΟ και ΗΛΙΑ, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δίκαια των λαών. Χάθηκαν κι αυτοί στις τρυφερές ηλικίες των 29 και 17 χρονώ από φασίστες Γερμανούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ.

Η αδελφή τους Κατερίνα Κασαπίδου

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - Δημοκρατικός Στρατός Κοκκινιάς), ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Αθηνούλα), ο σύζυγός της Γιάννης προσφέρει 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤ.

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΚΗΣ του Πέτρου ή ΦΛΕΒΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης από τον Κέδρο Καρδίτσας.

Τιμώντας τη μνήμη του, η σύζυγός του Μαγδαληνή προσφέρει 50 ευρώ ενίσχυση στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στις 22 Μάη 2011 έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος σύντροφος και φίλος ΖΗΣΗΣ ΣΤΥΛΛΑΣ, μυλεργάτης από την Καρδίτσα. Πιστός και σταθερός στο ΚΚΕ, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια στρατεύτηκε στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για το Σοσιαλισμό.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗ
Στην μνήμη του, η θεία του, Ευτυχία, προσφέρει 100 ευρώ και ο φίλος του, Σπύρος, 50 ευρώ στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βλαχομαχαλά.

***

ΦΩΤ.

Στις 23 Ιούλη συμπληρώνονται δυο χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, σ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

Στη μνήμη του ο αδελφός του, Λάζαρος Κυρίτσης, προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομικής Εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

***

ΦΩΤ.

Σήμερα Κυριακή 17 Ιούλη συμπληρώνονται δυο χρόνια που ο δικός μας ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ δεν βρίσκεται κοντά μας.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικής Πεδιάδας Ν. Ηρακλείου.

Η οικογένεια του.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ που έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιούλη σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω ΝΕ Ηρακλείου το ποσό των 335 ευρώ.

* Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΝΕ Ηρακλείου.

Νικήτας και Μαρία Ρούσσου

Παντελής και Ιωάννα Στολίδη

Αποστόλης Γενετζάκης

***

ΦΩΤ.

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τότε που η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗ έμεινε να ζει πια μόνο στη μνήμη των αγαπημένων και των συναγωνιστών της. Η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Ελλη Ξενικουδάκη, το γένος Ιωσηφίδου, έδρασε μέσα από τις γραμμές της «Μάνας του αγώνα», της Εθνικής Αλληλεγγύης, στην περιοχή του Βύρωνα. Τάχτηκε από τα νιάτα της με το ΚΚΕ και τίμησε αυτή την επιλογή ως το τέλος της ζωής της, εμπνέοντας τα ιδανικά του στο γιο της.

Στη μνήμη της, ο γιος της, Σταύρος, και η νύφη της, Θεοδώρα (Λούλα), προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ και αντάρτη του ΕΛΑΣ, προσφέρουμε 200 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Η οικογένειά του

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και τους αγώνες, ΚΟΥΛΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗ, που έφυγε, πρόσφατα, από κοντά μας, προσφέρω, μέσω της Αχτίδας Λαγκαδά, 400 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Θεόδωρος Μανιάτης

***

ΦΩΤ.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011 συμπληρώνονται δύο χρόνια από το «χαμό» του λατρεμένου μας συζύγου και πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ (φωτ.). Γεννήθηκε το 1920 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και από μαθητής Γυμνασίου εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Μαζί με τ' αδέρφια του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΟ αγωνίστηκε στις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης, δίπλα στον Αρη Βελουχιώτη. Για τη δράση του αυτή, φυλακίστηκε στη Μακρόνησο, υφιστάμενος πολλούς ακόμα διωγμούς. Ηταν πάντα ενεργό μέλος του ΚΚΕ, μια ζωή ολόκληρη αγωνιστής που δεν αλλαξοπίστησε και δε μετάνιωσε ποτέ για τις ιδέες και τη δράση του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Αικατερίνη και οι κόρες του Ευανθία και Κωνσταντία προσφέρουν 200 ευρώ στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη», που ήταν το «Ευαγγέλιό» του!

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΗ, που στις 15 Ιουλίου 2010, ένα χρόνο πριν έφυγε από τη ζωή πιστός φίλος του «Ριζοσπάστη» και του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, η γυναίκα του Λουκία Πουλή προσφέρει 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πατησίων, συμβάλλοντας στα πολλά έξοδα που έχει το Κόμμα για τον τίμιο και δίκαιο αγώνα που κάνει για το λαό της Ελλάδας και όχι μόνον.

***

ΦΩΤ.

Στις 22 Ιούνη έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας γαμπρός και θείος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, οπαδός του ΚΚΕ. Αντί για στεφάνι, στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Καλαμαριάς.

Μίμης - Βέτα, Αντρέας - Μαρία, Λάζαρος - Σοφούλα

ΓΙΩΡΓΗΣ ΖΩΪΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΖΩΪΔΗΣ
***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αδελφών μου ΒΑΣΙΛΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και της αδερφής μου, ΚΟΥΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, που εκτελέστηκε στις 6 Μάη 1947 στις φυλακές Γεντί Κουλέ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Καλαμαριάς.

Σοφία Χρυσοπούλου - Ελευθεριάδου.

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ και ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές) και η γυναίκα του Θεοδώρα προσφέρουν, μέσω ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΜΑΤΣΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΜΑΜΑΤΣΗΣ

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

 ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Νίκος Παπαδόπουλος
Νίκος Παπαδόπουλος

Κούλα Ελευθεριάδου
Κούλα Ελευθεριάδου

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΚΗΣ

 Ανδρέας Πέγκας
Ανδρέας Πέγκας

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΛΙΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ
ΛΙΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ

ΖΗΣΗΣ ΣΤΥΛΛΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΣΤΥΛΛΑΣ

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΚΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΚΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΑΚΑ
ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΑΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
ΚΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΡΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και στους αγώνες ΙΩΑΝΝΑΣ (ΡΟΥΛΙΟΥ), που «έφυγε» στις 17 Ιούλη 2008, πιστή οπαδός του ΚΚΕ, προσφέρω 500 ευρώ μέσω της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου.

Αριστείδης Ρούλιος

***

ΦΩΤ.

Ενας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που έφυγε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, αντί μνημόσυνου, προσφέρει 200 ευρώ στη ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ