ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 5 Φλεβάρη 2012
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΚΕ
Περιοδείες στο κέντρο της Αθήνας

Οι πολιτικές εξελίξεις, η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας και οι θέσεις του ΚΚΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας σειράς περιοδειών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες θα κορυφωθούν με συγκέντρωση το Σάββατο 11/2, στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πνευματικό Κέντρο στην οδό Καλογερά, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι περιοδείες που θα προηγηθούν είναι οι εξής:

-- Τη Δευτέρα 6/2 στις 11 π.μ. ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη λεωφόρο Γαλατσίου, στην οδό Δροσοπούλου και στην πλατεία Κολιάτσου.

-- Την Τρίτη 7/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης, στην οδό Κυψέλης θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 7/2, στις 6 μ.μ., στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στην πλατεία Αγίου Νικολάου θα περιοδεύσει ο Στέλιος Λάμπρου.

-- Την Παρασκευή 10/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης και στις οδούς Κασταλίας και Κερκύρας θα περιοδεύσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 10/2, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κολιάτσου, στην Πατησίων και στο πάρκο «Φιξ» θα περιοδεύσει ο Ν. Σοφιανός.

-- Το Σάββατο 11/2, στις 11 π.μ., στην περιοχή του Αγ. Παύλου, θα περιοδεύσει ο Μανώλης Δανδουλάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 11/2, στις 11 π.μ., στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Κυριακή

  • Συγκέντρωση των ΚΟ Ζωγράφου του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα», με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ.
  • Εκδήλωση της ΚΟΒ Φρανκφούρτης του ΚΚΕ για την έκφραση αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς στην Ελλάδα. Στις 4 μ.μ. στο Haus Gallus, με ομιλητή στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα

  • Στις 9.30 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας με κλιμάκιο στελεχών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις Διοικητικές Υπηρεσίες και στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους.
  • Ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στις 11 το πρωί.
  • Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στους σταθμούς μετεπιβίβασης.

Την Τρίτη 7/2

  • Η Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΥΠΠΟ με επικεφαλής τον Χ. Αγγελόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ.
  • Απ' τη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ στις 9 π.μ. περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στις 10 π.μ. περιοδεία στη ΒΙΠΕ Μεσσήνης.

Προσφορές

-- Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου Δ.Μ., η γυναίκα του σ. Α.Μ. προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 6.500 ευρώ.

-- Στη μνήμη του αγαπημένου μας παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΥΚΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του εφεδρικού ΕΛΑΣ Αθήνας και πιστού συνοδοιπόρου του ΚΚΕ, οι εγγονές του Στέλλα και Χριστίνα Προυκάκη προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.

-- Ο Βασίλης Μεγκίσογλου, στη μνήμη της γυναίκας του ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 600 ευρώ, μέσω της ΝΕ Ξάνθης.

-- Ο Νίκος Καρακόλης προσφέρει 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

-- Στη μνήμη των νεκρών στελεχών του ΔΣΕ Ρούμελης. Αρχίζοντας από το θρυλικό Διαμαντή, το ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και ΝΑΚΟΥ ΜΠΕΛΗ, και στο ηρωικό ΚΚΕ που παλεύει έναν αιώνα, τώρα, για να ξυπνήσει τον ελληνικό λαό για να δει, αύριο, καλύτερες μέρες, προσφέρω 50 ευρώ.

Θύμιος Φλέγκας

-- H Λαϊκή Συσπείρωση Φίλων κι Οπαδών του ΚΚΕ Τορόντο Καναδά, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 2.140 δολ. Καναδά. Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι συναγωνιστές: ΤΑΜΗΣ Δ. 100 δολάρια, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΧΗΣ 50, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΧΗ 50, ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΣ 381, LOIS NIELO 250, ΤΑΣΟΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 50, ΣΟΦΙΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 50, ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 100, ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 200, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΔΗΣ 100, ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 200, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 100, Α.Μ. 100, ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΣΕΤΟΣ 100, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ 100, ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΠΟΔΗΣ 100, ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 50, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ 40.


ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΗΣ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, συντρόφου μου στη ζωή και στους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο, προσφέρω 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ, και 200 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Υγείας για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, στις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε αταλάντευτα μέχρι να τον σταματήσει ο θάνατος πριν ένα χρόνο.

Γεωργία Τσούμπα

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ που έφυγε τόσο αναπάντεχα από κοντά μας στις 6.2.2011, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ, 300 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο παρέμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του. Θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.

Η μητέρα του, Αναστασία

οι αδελφές του, Αγγελική και Χρυσάφω

***

ΦΩΤ.

Αυτές τις μέρες κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο της αγωνίστριας του ΔΣΕ, ΜΑΛΑΜΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ (Τότσκα).

Στη μνήμη της, η αδελφή της και τα ανίψια της προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΣΤΑ ΚΟΧΥΛΑ, στα δύο χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΜΗ (φωτ.), παλαίμαχου κομμουνιστή και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ, και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (μέλος του ΚΣ της ΕΠΟΝ) που, σήμερα 5.2.2012, συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατό του. Επίσης, στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΝΤΗ και όλων των αγωνιστών από το Νομό Ευρυτανίας που έδωσαν τη ζωή τους για έναν καλύτερο κόσμο και που ακόμα δεν δικαιώθηκαν, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ και 50 ευρώ στον αγαπημένο «Ριζοσπάστη».

ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Νότα Τσάμη

***

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας, πολύ νέα, η ΟΛΓΑ ΓΑΛΑΝΟΥ (η Ολγίτσα μας). Ο απρόσμενος θάνατός της μας συγκλόνισε όλους. Η καλοσύνη της και η αγάπη της για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για το ΚΚΕ ήταν απεριόριστη.

Στη μνήμη της αγαπημένης Ολγας και του φίλου του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο Βασίλης Πεκλάρης προσφέρει 200 ευρώ και η μητέρα της Ολγας, Κρυσταλλία, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των συντρόφων μας:

ΜΑΚΡΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΕΤΗ, ΜΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ (φωτ.) και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΖΟΥΠΙΝΑ (φωτ.) και ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ (φωτ.), δημοτικού συμβούλου Μεταμόρφωσης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», προσφέρουμε 700 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Κ. Ν. και Β. Ν.

***

ΦΩΤ.

Στις 30 Δεκέμβρη 2011 έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και πιστός οπαδός του ΚΚΕ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του, ο γιος του Δημήτρης προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 500 ευρώ στην ΚΟΘ του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΚΑΨΑΛΗ ΝΙΚΟΥ (φωτ.) και των γονιών μου ΦΩΤΗ και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, καθώς και των αδελφών μου ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και ΖΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Πετρούπολης.

Μαρίκα Καψάλη


Κώστας Κόχυλας
Κώστας Κόχυλας

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΖΟΥΠΙΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΖΟΥΠΙΝΑΣ

ΜΑΛΑΜΑΚΗ ΠΑΥΛΟΥ (Τόσκα)
ΜΑΛΑΜΑΚΗ ΠΑΥΛΟΥ (Τόσκα)

ΚΑΨΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΨΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ