ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 1η έκδοση
Σελ. /32
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

Η Ενωση Φίλων Μνήμης του Διαμαντή, θα πραγματοποιήσει την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευσή της, την Τετάρτη 14.3.2012 και ώρα 4 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν.

  • Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ της Αργυρούπολης, σε συνεργασία με το παράρτημα Ελληνικού, διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του μεγάλου κομμουνιστή ποιητή μας Κώστα Βάρναλη. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Κεντρική Ομιλήτρια θα είναι η φιλόλογος Δώρα Μόσχου και θα απαγγείλει ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, προβολή dvd με προσωπικές μαρτυρίες για τον ποιητή καθώς και μελοποιημένα ποιήματά του.
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Εκδήλωση για τη γυναίκα του αγώνα

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας στις 8 Μάρτη, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την Κυριακή 11 Μάρτη και ώρα 10 το πρωί, στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ (Ακαδημίας 3), διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την πολύτιμη συμβολή της γυναίκας στον Αγώνα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μαρτυρίες γυναικών από τους αγώνες του λαού μας και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Αφηγητής ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός. Είσοδος ελεύθερη.

Εκδήλωση στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Αύριο Κυριακή 11.3.2012, στις 6 το απόγευμα, στο «Σπίτι του Αγωνιστή», διοργανώνεται μουσικοχορευτική εκδήλωση με την ευγενική εθελοντική συμμετοχή των χορευτικών μπαλέτων του εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας Νίκαιας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από νησιά του Β.Α. Αιγαίου, χορούς της Μ. Ασίας, Θεσσαλίας, Θράκης, Ανατολικής Ρωμυλίας και λαϊκούς χορούς. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους συγγενείς των φιλοξενουμένων αγωνιστών και τους φίλους και φίλες του «Σπιτιού του Αγωνιστή».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ