ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2000
Σελ. /40
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΙΣΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «Θωμάς Βαρδάκας και Σία ΟΕ» που εδρεύει στο 6ο χλμ. Κοζάνης - Αιανής και εκπροσωπείται νόμιμα, ΚΑΤΑ των 1) Τιμολέοντα Κοψαχίλη, κατοίκου Γρεβενών, 2) Χρυσάνθης Γαλής, κατοίκου Φιλύρου Θεσσαλονίκης, 3) Σταύρου Ανδρεάδη, πρώην κατοίκου Θεσσαλονίκης, Ρόδου 7 και ήδη αγνώστου διαμονής, η οποία απευθύνεται στο ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και με την οποία ζητεί να γίνει δεκτή η αγωγή της. Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι για την αιτία που αναφέρεται στο ιστορικό της αγωγής να της καταβάλουν αλληλέγγυα και εις ολόκληρον ο καθένας χωριστά το ποσό των 36.012.960,3 δρχ. με νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση. Να διαταχθεί η προσωπική κράτηση σε βάρος των εναγομένων, διάρκειας ενός έτους για τον καθένα, λόγω της αδικοπραξίας τους για την εκτέλεση της απόφασης που θα εκδοθεί. Να κηρυχτεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινά εκτελεστή, μόνο ως προς την καταψηφιστική της διάταξη. Και να καταδικαστούν οι εναγόμενοι στη δικαστική δαπάνη και την αμοιβή του πληρεξούσιου Δικηγόρου.

Της αγωγής αυτής ορίστηκε δικάσιμος η 15/3/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 π.μ. στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης εγγραφείσης της υποθέσεως στο πινάκιο με αριθμό πινακίου 15.

Ακριβές αντίγραφο της παραπάνω με ημερομηνία 1/11/2000 αγωγής επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με κλήση για συζήτηση και για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η με αριθμ. 2546/21-11-2000 Εκθεση επίδοσης της δικαστικής επιμελήτριας Κοζάνης Γιαννούλας Γιαννακιτσίδου.

Κοζάνη 21 Νοεμβρίου 2000

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΚΑΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ