ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου και αξέχαστου παππού μας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), δραστήριου αγωνιστή από την αρχή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή και Πολιτικού Επίτροπου της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Τα εγγόνια του

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου, αγωνιστή του λαϊκού και απελευθερωτικού αγώνα, μαχητή του ΔΣΕ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΗ, που καταγόταν από την Κτισμένη Καρδίτσας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αχαρνών και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η σύντροφός του, Ευδοκία Κατσή,

τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΓΙΩΡΓΟΥ Στ. ΚΑΪΑΦΑ προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματος μας, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ

Η σύζυγος Ιωάννα

Τα παιδιά Στέλιος και Νίκος

***

Η σύζυγος και τα παιδιά των ΜΙΧΑΛΗ και ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗ καθώς και τα παιδιά του ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ Νικ. ΣΤΑΜΑΤΗ προσφέρουν για την ενίσχυση του Κόμματος, 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Για τον αδερφό μου ΕΥΑΓΓΕΛΟ Β. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ που έφυγε από κοντά μας στις 19/11/2012 στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ.

ΤΖΙΟΥΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΙΟΥΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Η αδερφή του Ουρανία Καφαντάρη - Κατσιέρη.

***

Στη μνήμη των γονιών μας ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματός μας, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους

***

Στη μνήμη του ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ Στ. ΧΡΗΣΤΟΥ, για τα 9 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

Στη μνήμη του ΤΣΙΜΠΙΔΗ Ευ. ΓΙΩΡΓΟΥ, για τα 2 χρόνια από το θάνατο του, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματος, 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ/φου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ, αντιστασιακού και αγωνιστή μέχρι την τελευταία του πνοή, σύντροφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη των γονιών μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ οι οποίοι αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, για τον κομμουνισμό, ως το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε 150 ευρώ στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» που ήταν καθημερινοί τους αναγνώστες.

Τα παιδιά τους

Λάζαρος, Ηλίας, Ιορδάνης και Μιχάλης

ΤΖΙΟΥΦΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΤΖΙΟΥΦΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη της κόρης μου ΖΩΗΣ (ΨΩΜΙΑΔΟΥ), που «έφυγε», άδικα, στο Βέλγιο, η μητέρα της Αννα Ψωμιάδου προσφέρει 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργ/πολης.

***

φωτο 1

Αντί ετησίου μνημόσυνου, στη μνήμη της αγαπημένης μας μάνας ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσόν των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων-Ρέντη.

Τα παιδιά της Γιάννης και Τάσος Παυλίδης.

***

φωτό 2

Στις 13/3/2013 ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ανθυπολοχαγός πεζικού του ΔΣΕ, θα έκλεινε τα 89 του χρόνια. Γεννημένος στο χωριό Αυλιάνα Κοζάνης το 1924, εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση το 1943 και στη συνέχεια (1/7/1946) κατατάχτηκε στις γραμμές του ΔΣΕ. Ελαβε μέρος σε μια σειρά μαχών του ΔΣΕ από τις 22/7/1946 στο Πλατύδρομο Πιερίας, στο Βέρμιο, στο 3ο Φυλ. Πολυμοίρας, στη Ζωοδόχο Πηγή, στην Καστανιά, ως τις εκκαθαριστικές στο Γράμμο το 1949. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη στη 12η Πολιτεία, στη μεγάλη πατρίδα της εργατικής τάξης, τη Σοβιετική Ενωση. Εκεί παντρεύτηκε με την ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, η οποία «έφυγε» στις 18/01/2010, και έκαναν 3 παιδιά. Οταν άρχισαν να επιστρέφουν οι πολιτικοί πρόσφυγες, γύρισε στην Ελλάδα. Εμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ πολεμώντας για τα ίδια ιδανικά, όπως και στο ΔΣΕ, για εργατική - λαϊκή δημοκρατία, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗΣ
Στη μνήμη του πατέρα και της μητέρας μας, προσφέρουμε 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

Tα παιδιά τους: Θωμάς - Γλυκερία, Λιούμπα - Αποστόλης, Ζωή - Γιουσούπ και τα εγγόνια τους.

***

φωτό 1

Ο αγαπητός μας πατέρας ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΙΤΗΣ γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1928 και απεβίωσε στις 11 Μαρτίου του 2013. Εφηβος ακόμη εντάχθηκε στο λαϊκό κίνημα και στην Εθνική Αντίσταση. Ως το τέλος της ζωής του ήταν στο πλευρό του ΚΚΕ. Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής στην Καρδίτσα.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, οι κόρες του, Αγάπη και Κωνσταντίνα Καλογριανίτη.

***

φωτό 1

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τη στιγμή που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ. Πιστός, σταθερός και αταλάντευτος αγωνιστής - κομμουνιστής. Ηταν καταξιωμένος και αναγνωρισμένος στην τοπική κοινωνία των Χωστίων και της ευρύτερης περιοχής για την ανιδιοτελή του προσφορά στα κοινά, πάντα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Για την προσφορά του αυτή οι κάτοικοι τον εξέλεξαν στο Τοπικό Συμβούλιο Χωστίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη μνήμη του, οι φίλοι και σύντροφοί του Δημήτρης Σύρος, Αλέξανδρος Σύρος, Τάκης Σύρος, Αφροδίτη Ντομόρα, Ελεάννα Βιδάλη, Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος, Σωτήρης Καβάλλας προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Θίσβης, το ποσό των 170 ευρώ στο Κόμμα και το ποσό των 80 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», που ήταν ο σταθερός του σύντροφος.

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση 36 χρόνων από το θάνατό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η οικογένειά του προσφέρει, στη μνήμη του, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας Χαραυγής του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης γυναίκας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗ, που λείπει από κοντά μας πεντέμισι χρόνια τώρα, και με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ (τρία κόκκινα γράμματα...), μέσω ΚΟ Καλαμπάκας, 20 ευρώ στο παράρτημα Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και 10 ευρώ στην ελπίδα μας την ΚΝΕ, μέσω ΝΣ Τρικάλων.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γιώργος Σωτηρίου

Καστράκι Καλαμπάκας

***

φωτό 1

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ γεννήθηκε στο 1928 στο Μεσόβουνο Κοζάνης. Εχασε δύο αδελφές του στην Κατοχή από την πείνα και εκτέλεση. Στη διάρκεια της Κατοχής ήταν ΕΠΟΝίτης, ενώ στον Εμφύλιο ήταν αξιωματικός του ΔΣΕ. Στην Τσεχοσλοβακία πολιτικός πρόσφυγας, ήταν γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ. Απεβίωσε στις 2.12.2009.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Σταθμού Κατερίνης της ΝΕ Πιερίας, 50 ευρώ στο Κόμμα.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΤΙΑΤΟΥ και των θείων μου: ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ (φωτό), ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΑΤΙΑΤΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΤΙΑΤΟΥ, κομμουνιστών, ΕΑΜιτών που κυνηγήθηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν για τις ιδέες τους και τα ιδανικά τους προσφέρω 50 ευρώ στη ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ.

Πάνος Ματιάτος

***

φωτό 1

Στις 26 Μάρτη κλείνουν πέντε χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Αγωνιστής της Εθν. Αντίστασης, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Δάφνης και θερμός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

Οι κόρες του:

Θάλεια, Ελένη, Αναστασία

***

φωτό (χαρτί) 3

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ ΤΖΙΟΥΦΑ και των αδελφών μας, ΟΔΥΣΣΕΑ και ΑΓΛΑΪΑΣ, από το Δίλοφο Βοΐου Κοζάνης. Ο πατέρας μας Παναγιώτης, ιδεολόγος κομμουνιστής, πήρε μέρος στην ΕΑ από τους πρώτους αντάρτες στον ΕΛΑΣ στην Αττική, όπου δούλευε χτίστης, με το ψευδώνυμο Καπετάν Βάρδας. Μετά τη Βάρκιζα γύρισε στο χωριό του. Πέθανε στην Τσεχοσλοβακία το 1962.

 Γιάννης Μανωλάκης
Γιάννης Μανωλάκης
Η βασανισμένη μας μανούλα που δεν μπόρεσε ν' αντέξει το χαμό των παιδιών της πεθαίνει το 1950, μόλις πήγε στην Τσεχοσλοβακία, δεν μπόρεσε να δει τις καλύτερες μέρες.

Ο αδελφός μας Οδυσσέας, οργανώνεται στην ΕΠΟΝ. Την άνοιξη του 1943, δεκαοκτάχρονο παλικάρι παίρνει το όπλο και φεύγει για τα τμήματα του ΕΛΑΣ στην υποδειγματική ομάδα του Συντάγματος και αργότερα, της 9ης Μεραρχίας. Πήρε μέρος στις μάχες στη γέφυρα του Πασιά στον Αλιάκμονα, στην Κοζάνη, Βάλια Κάλντα στο Βαθύλακο. Μετά τη Βάρκιζα γύρισε στο χωριό, όπου μετά από λίγο με άλλους νέους του χωριού βγαίνουν στο ΔΣΕ για να πολεμήσουν τους νέους δυνάστες. Στην αρχή μαχητής, μετά διοικητής διμοιρίας, φοίτησε στη Σχολή Αξιωματικών του ΔΣΕ. Τότε έγινε μέλος και του ΚΚΕ, στις 20.9.1948 σκοτώθηκε από νάρκη στις μάχες στο Μάλι Μάδι.

Η αδελφή μας η Αγλαΐα, ένα 17χρονο τριαντάφυλλο, μαχήτρια του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στις μάχες του Γράμμου το 1948. Και τώρα που τα γράφω όλα αυτά, δεν μπορώ να πιστέψω το χαμό τους, γιατί η αγάπη γι' αυτούς ποτέ δε λιγοστεύει.

Ο Καλόγερος Θωμάς και η Κυριακή Καλόγερου από το χωριό Εκκλησιές Γρεβενών. Ο Θωμάς ήταν υπεύθυνος του Εφεδρικού ΕΛΑΣ στο χωριό του και γραμματέας της ΚΟ. Βασανίστηκε απάνθρωπα. Μετά τη Βάρκιζα, οι φασίστες τον βασάνισαν με φάλαγγα μαζί με άλλους χωριανούς αγωνιστές. Ο Θωμάς πέθανε στην Τσεχοσλοβακία πιστός στα ιδανικά του Κομμουνισμού.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ
Η γυναίκα του Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα με τα παιδιά τους το 1981 και πέθανε με τον καημό και την πίκρα που οι μοναρχοφασίστες της καταπάτησαν την περιουσία της.

Η κόρη τους Παρασκευούλα, 18 χρονών, έπεσε στο ΔΣΕ. Ο μεγαλύτερος γιος τους Κώστας, ΕΛΑΣίτης και ήρωας του ΔΣΕ, άφησε την τελευταία του πνοή στην πρώην Σοβιετική Ενωση στη μακρινή Τασκένδη, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού.

Στη μνήμη τους, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κ. Τούμπας Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Καλόγερος Νίκος και Ειρήνη Καλόγερου - Τζιούφα που επαναπατρίστηκαν από την πρώην ΣΔ Τσεχοσλοβακίας

***


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ)

ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΑΦΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙΑΦΑΣ

ΖΩΗ ΨΩΜΙΑΔΟΥ
ΖΩΗ ΨΩΜΙΑΔΟΥ

ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΙΤΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΙΤΗΣ

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
φωτό

Στις 24/3/2013 γίνονται τα «σαράντα» του σ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ. Ο σ. Βασίλης γεννήθηκε το 1923 στο Πολυδέντρι Δομοκού. Από το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1943. Συμμετείχε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Από το 1949 ως το 1986 ήταν πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Πέθανε στις 16/2/2013.

Η σύζυγος του Καλλιάνθη προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ και οι κόρες του, Αικατερίνη, Μαρία και Θεοδώρα, 50 ευρώ.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς μας

ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριό του.

Καίτη, Αποστόλης και τα εγγόνια της

***

Στις 25 Μάρτη 2013 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗ (Μπλέτα), μαχήτριας του ΔΣΕ που βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Από την τρυφερή ηλικία ονειρευόταν μια κοινωνία ανθρωπιάς, ισότητας και δικαιοσύνης. Μέχρι το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης συζύγου, μητέρας και γιαγιάς προσφέρουμε 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων. Θα σ' έχουμε πάντα στην καρδιά μας και στη σκέψη μας.

Ο σύζυγός της Γιώργος, τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

***

φωτό 1

Συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες 8 χρόνια, που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ στην ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ.

***

φωτό

Αγαπημένε μου σύντροφε ΒΑΓΓΕΛΗ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ), τη σκυτάλη του αγώνα παρέδωσες σε μένα και τα παιδιά σου για ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο. Στις δύσκολες στιγμές η αναλαμπή της μνήμης σου μας οδηγεί. Μας λείπεις σε όλους μας.

Στην άσβεστη μνήμη σου, για τη γιορτή σου, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης, 100 ευρώ για την επιτυχία του 19ου Συνεδρίου.

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Η σύντροφός σου και τα παιδιά σου,

Ελένη και Θωμαή Διαμαντή


ΜΑΝΩΛΗ - ΜΠΛΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΑΝΩΛΗ - ΜΠΛΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ