ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2013
Σελ. /24
Το σημερινό πρόγραμμα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

21.30 «Γενιές σημαδεμένες». Ροκ όπερα σε κείμενα του Μπ. Μπρεχτ. Συνθέτης: Τάσος Γκρους, Σκηνοθεσία: Γ. Αντωνακάκης. Ενορχήστρωση - μουσική εκτέλεση: «KollektivA». Συμμετέχουν: Καλλιόπη Βέττα, «Anthis's Children Choir» και Μαρία Παπαγιαννάκη - Κόμη.

23.00 Συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου - Φίλιππο Πλιάτσικα.

ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ

21.00 Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

21.45 Τραγούδια και χοροί από την Κάτω Ιταλία με τους Encardia.

23.00 Κρητικό γλέντι με τον Βασίλη Σκουλά.

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

20.30 «Δυτικές Συνοικίες».

21.00 «Σκάρτος είναι ο κόσμος σας και όχι εμείς οι μαθητές». Συζήτηση για το «νέο σχολείο» και την οργάνωση του μαθητικού κινήματος. Θα μιλήσουν: Η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ, η Εύη Χαβελέ, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ και ο μαθητής Χάρης Καπελέρης, μέλος της ΚΝΕ.

22.00 «One Night Band» (Νέα Σμύρνη).

22.30 Συναυλία με τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τον Θάνο Ανεστόπουλο.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

19.30 «Μνήμες Μακρονήσου» Από το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», σε συνεργασία με την ΠΕΚΑΜ

ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

19.00 Εκδήλωση - συζήτηση «Για τη σοσιαλιστική κοινωνία που καταργεί τη μισθωτή σκλαβιά και την ανεργία, αξίζει να παλέψουμε». Θα μιλήσουν οι: Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Κυριακή Καμαρινού, εκπαιδευτικός και διδάκτορας Κοινωνιολογίας, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».

20.30 Συναυλία από το συγκρότημα «Modifica» (ΕΠΑΣ Περάματος).

21.30 Συναυλία με το συγκρότημα Νέων Υγειονομικών της ΚΝΕ.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

19.30 Αφήγηση παραμυθιού.

20.30 «Λιχουδοχώρα», θεατρική παράσταση από ομάδα της ΚΝΕ (για παιδιά 5 - 10 ετών).

21.30 Παράσταση Καραγκιόζη από τον Θ. Λιούνη.

ΧΩΡΟΣ ΑΕΙ - ΤΕΙ

19.30 Συζήτηση με θέμα: «Ανώτατες Σπουδές στο Σοσιαλισμό. Τι σήμαινε να είσαι φοιτητής στην ΕΣΣΔ;». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

19.00 Συναυλία - παρουσίαση καλλιτεχνικού έργου νέων καλλιτεχνών

20.30 «Στους καιρούς των αποφάσεων και η Τέχνη χρειάζεται να αποφασίσει». Παρουσίαση της πρόσκλησης των ΤΟ Καλλιτεχνών ΚΚΕ - ΚΝΕ για τη δημιουργία πρωτότυπου καλλιτεχνικού έργου με θέμα την καπιταλιστική κρίση.

ΔΙΕΘΝΟΥΠΟΛΗ

19.30 «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα!», εκδήλωση με την πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα. Παραλαβή βραβείου για την προσφορά της ΚΝΕ στη σοσιαλιστική Κούβα. Θα μιλήσει ο Οσβάλντο Μαρτίνεζ, πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Λευτέρης Νικολάου, μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - CAMP

19.30 Επίδειξη - σεμινάρια μαχητικών αθλημάτων: Πάλη (από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης), Παγκράτιο (Ελληνική Ομοσπονδία Παγκράτιου Αθλήματος), Πυγμαχία (από διακεκριμένους αθλητές και από τον πρώην διεθνή προπονητή Λευτέρη Λειβάδη), Τζούντο (από διακεκριμένους αθλητές).

20.30 Τουρνουά Σκακιού Μπλιτζ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

19.30 Συζήτηση: «Διαδίκτυο: παράδεισος της ελευθερίας;». Θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομία της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Χρήστος Παπαλεωνίδας, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής ΚΣ της ΚΝΕ.

21.00 «Η Νέα Βαβυλώνα» των Γκριγκόρι Κόζιντσεφ, Λεονίντ Τράουμπεργκ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ