ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Οχτώβρη 2013
Σελ. /24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΡΑΦΗ (Τζώρτζη) που «έφυγε» από κοντά μας στις 31.10.2012 και στη μνήμη των αδελφών του ΘΑΝΑΣΗ και ΠΑΥΛΟΥ -όλοι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης- προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κ. Τούμπας.

Η σύζυγος, Αντιγόνη

Τα παιδιά: Ανθή - Δημήτρης

***

Στη μνήμη της συζύγου μου, μητέρας και γιαγιάς ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ - ΧΑΤΖΑΤΟΓΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, που απεβίωσε στις 14.9.2013, και των γονιών της, ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ (Δημούλας) προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 1.000 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύζυγος, Γ. Δ. Χατζάτογλου

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση προσφέρω το ποσό των 400 ευρώ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας.

Ζήλη Σακελαρίδη

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΦΩΤΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ από την Λιθακιά Ζακύνθου, που στις 25 Αυγούστου 2013 «έφυγε» από κοντά μας, αντί στεφάνου, πρόσφεραν για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ζακύνθου, τα παρακάτω ποσά σε ευρώ, οι σύντροφοι:

Παλαιοθόδωρος Βασίλης 20, Διονύσης και Σοφία Αρβανιτάκη 20, Κορφιάτης Γιάννης 20, Αλιάζης Γιώργος 20, Σούλης Δημήτρης 20, Ιωάννα Δρογγίτη 15 και Τότα Κουρκουλάκου 10 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ (ΣΤΑΘΑΚΟΥ) για τη γιορτή του προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ.

Η μητέρα του Μαίρη Σταθάκου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, που πέθανε στις 30 Οκτώβρη 1998, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Περιστερίου, 40 ευρώ.

Η οικογένειά του,

Αλεξάνδρα - Χρυσόστομος

Ευσταθία

***

φωτό 1

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ (φωτ.), Αγωνιστής της ΕΑΜικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ «έφυγε» από κοντά μας πριν από 13 χρόνια. Καταγόταν από το Φύλλο Καρδίτσας. Υπηρέτησε στο Ιππικό του Γαζή.

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, μαχητής του ΔΣΕ «έπεσε» κατά τις επιχειρήσεις στο Βίτσι το 1949. Καταγόταν από το Λεοντάρι Καρδίτσας.

Στη μνήμη τους, και για την Οικονομική Εξόρμησή του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου, το ποσό των 100 ευρώ ως ενίσχυση.

Τα αδέλφια τους

Βαγγέλης Ζαφειρίου και Περσεφόνη Ευθυμίου - Ζαφειρίου

***

φωτο 1

Στις 25/9/2013 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ. Γεννήθηκε στο Ρυζόμυλο Μαγνησίας από γονείς φτωχούς - αγρότες αγωνιστές, αφού ο πατέρας του οργανώθηκε στο ΕΑΜ και βγήκε αντάρτης στο Πήλιο, πολεμώντας τους κατακτητές ως την παράδοση των όπλων του ΕΛΑΣ. Ο Στέργιος μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ξυλοκοπείται από τις παρακρατικές ομάδες και ως φαντάρος εξορίζεται στη Μακρόνησο. Το 1958 εκλέγεται πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Ν. Ιωνίας Βόλου, το 1967 η χούντα διαλύει το σύλλογο και εξορίζεται στην Γυάρο. Το 1999 πρωτοστάτησε στην ανέγερση του μνημείου στο Καζανάκι Ν. Ιωνίας Βόλου, για τους 156 δολοφονημένους αγωνιστές από τις παρακρατικές ομάδες 1946 - 1949, αφού υπήρξε μέλος της διοικούσας επιτροπής της Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ Ν. Ιωνίας Βόλου από την ίδρυσή της. Στο πλευρό του, πάντα η αγωνίστρια του ΔΣΕ Μαρία Κατσίκα.

ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Στη μνήμη του, η κόρη του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

Γιάννης Καραδήμας

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης, 150 ευρώ.

Οι δικοί του άνθρωποι

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου - συνδικαλιστή ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΑΚΗ προσφέρω μέσω ΚΟΒ Πεύκης 50 ευρώ.

Γιάννης Σταυρόπουλος

***

φωτό 4

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΑΡΛΗ και των αδελφών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Πότη) και ΒΗΘΛΕΕΜ (Πίτσας) ΒΙΣΒΙΚΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Ιωάννα Γαλίτου.

***

φωτο

Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια χωρίς το σύντροφο, σύζυγο και πατέρα ΑΛΕΚΟ ΕΞΑΡΧΟ, που «έφυγε» από κοντά μας την 1η Νοέμβρη 2011. Ο σύντροφος Αλέκος ήταν καλός οικογενειάρχης, άξιος και τίμιος αγωνιστής, πάλεψε με ανιδιοτέλεια μέσα από τις γραμμές του οικοδομικού κινήματος και του ΚΚΕ για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του, η σύντροφός του στη ζωή και τον αγώνα Πόπη και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Α΄ Αθήνας.

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΑΛΕΚΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, για τα δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Α΄Αθήνας.

Παναγιώτης Φουσέκης

***

Στη μνήμη των πιο κάτω αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ: ΓΑΖΗ ΝΙΚΟΥ (Παπλαγιάννης) από τη Βαυκερή, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑ (Ρέντζος) από τους Πηγαδησάνους, ΘΕΡΜΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (Τλίλας) από την Εγκλουβή, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ ΓΙΑΝΝΗ (Μπαλέρτας) από την Εγκλουβή, ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ ΤΑΣΟΥ (Βρακάς) από τον Αλέξανδρο, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ από το Πινακοχώρι και ΜΗΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ από τη Μερόπη Πωγωνίου Ιωαννίνων, που τα κεφάλια τους κρεμάστηκαν από τους παρακρατικούς και τους μοναρχοφασίστες μετά τη Μάχη της Πούντας (Ακτιο), τον Ιούνη του 1947, στο Πεντοφάναρο της Κεντρικής Πλατείας της Λευκάδας, ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές) προσφέρει, μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ, 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτο 1

Η Μαρία Παπαθανασίου - Κεφαλοπούλου στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου της, συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρει -απ' αφορμή τη γιορτή του- στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ το ποσό των 50 ευρώ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των θείων μου, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ, προσφέρω 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.

Ζαφειρία

***

φωτό 3

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ, των γονιών μου, ΠΑΝΑΓΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, του γαμπρού μου, ΘΑΝΑΣΗ, της αδελφής ΚΑΙΤΗΣ, της ανιψιάς μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (Τούλας) ΣΙΕΤΗ, της αδελφής ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΒΑΡΡΙΑ, του αξέχαστου φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, του μπαρμπα - ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΙΑΝΟΥ, του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ (φωτ.), καθηγητή φιλόλογου που εκτελέστηκε στη Θεσ/νίκη από τους Γερμανούς κατακτητές, των αδελφών, ΔΙΟΝΥΣΗ, ΑΝΤΡΕΑ, ΠΑΥΛΟΥ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ, του ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ και σε όσους θυσιάστηκαν για τα ιδανικά του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου Ν. Κόσμου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
Συντροφικά, Θεώνη Αραβαντινού - Αντωνάτου

***

φωτό 2

Στις 29 9. 2013 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας θεία, ΑΝΝΑ ΖΙΑΚΑ, πιστή στα ιδανικά του Σοσιαλισμού και στο Κόμμα, ως το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του θείου μας, κομμουνιστή ΗΛΙΑ ΖΙΑΚΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2.6.1992, τα ανίψια τους προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πιστός ως το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

Ιωάννα Δρεττάκη

***

φωτό 1

Στις 24.10 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Νότη), που έμεινε πιστός και ακούραστος μαχητής μέσα στις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παλλήνης.

***

φωτό 2

Στις 25 Οκτώβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΜΟΥ και στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατο της συζύγου του, ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥ. Ο Δημήτρης Στάμος οργανώθηκε στο ΕΑΜ και υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ. Υπήρξαν και οι δύο μαχητές του ΔΣΕ στη διάρκεια του Εμφυλίου. Εζησαν πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη όπου δημιούργησαν οικογένεια και εργάστηκαν 29 χρόνια. Επαναπατρίστηκαν το 1978 με την οικογένειά τους και εγκαταστάθηκαν στη Λάρισα. Εμειναν πιστοί και οι δύο στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη τους, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους προσφέρουν 300 ευρώ στο Κόμμα, μέσω Νεάπολης Λάρισας.

***

φωτο 1

Ο σύντροφος ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ γεννήθηκε το 1926 και πέθανε στις 5/8/2013. Καταγόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια των Τρικάλων. Πέρασε στις γραμμές των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ. Διώχτηκε σε στρατόπεδα της Μακρονήσου για πολλά χρόνια. Καταδικάστηκε σε θάνατο. Πέρασε στην ΕΔΑ και στη συνέχεια έγινε μέλος του ΚΚΕ στην Αθήνα και μετά τη συνταξιοδότησή του στα Τρίκαλα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΡΛΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΡΛΗ
Στη μνήμη του συντρόφου και θείου, τα ανίψια του, Γιάννης και Ηλίας Μπαρούτας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πεύκων Θεσσαλονίκης, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΙΩΝΗ, η σύζυγός του Μαρίκα Γκιώνη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

***

φωτό 1

Το Σάββατο 19.10.2013 στο Ναό Παναγίτσα στο Γαλάτσι, τιμήσαμε τις 40 ημέρες απουσίας από τη ζωή της ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΣΙΑΒΟΥ. Με θλίψη και δακρυσμένα μάτια τα βλέμματά μας, τώρα, κοιτούσαν τη φωτογραφία της. Γεννημένη το Δεκέμβρη του 1943 στο χωριό Πλαγιά (Ζέρμα) Κόνιτσας Ιωαννίνων, σαν κυνηγημένο πουλάκι, όπως και πολλά άλλα παιδάκια από τα γύρω χωριά της Ηπείρου, βρέθηκε στην τότε σοσιαλιστική Ρουμανία. Εκεί συνάντησε τη μητέρα της, Ελευθερία, και τα άλλα αδέλφια της, Κώστα και Παναγιώτα, τη μεγαλύτερη αδερφή της Κωνσταντινιά (Ντίνα), χειρουργό οδοντίατρο. Τον Αύγουστο 1954 η μεγάλη οικογένεια Παπανικολάου συνάντησε στην όμορφη - πράσινη Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν τον αντιστασιακό μαχητή του ΔΣΕ Αποστόλη - Τόλη όπως τον έλεγαν, στα βουνά της Μουργκάνας, στο Γράμμο και το Βίτσι. Μεγάλη ήταν η δίψα για μόρφωση και σπουδές. Μπαίνει στην τρίχρονη Μέση Σχολή Αχουνταμπάεβα. Κι όταν, το 1976, γύρισε στην Ελλάδα, συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο όπου και παίρνει το πτυχίο χειρουργού οδοντίατρου. Ανοίγει ιατρείο και γίνεται γνωστή επιστήμονας στο Γαλάτσι, Λαμπρινή, Κυψέλη, ακόμα και στην Κόνιτσα. Ακουγε τα πιο γλυκά λόγια από παντού. Τελευταία ταλαιπωρήθηκε πολύ με τη σοβαρή ασθένειά της. Θα τη θυμούμαστε πάντοτε: Στη χαρά και τη λύπη μας, στις δυσκολίες και τα προβλήματά μας. Θα είσαι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας να μας εμψυχώνεις, να μας γεμίζεις ελπίδα, αισιοδοξία, να μας διδάσκεις με το ήθος σου, την αξιοπρέπειά σου και τις σοφές συμβουλές σου, αγαπημένη μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΛΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΛΗΣ
Στην άσβεστη μνήμη σου, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 170 ευρώ. Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μας ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΛΑΚΗ και ΜΠΟΥΡΛΗ ΣΩΤΗΡΗ.

Τ' αδέρφια: Κώστας, Κωνσταντινιά (Ντίνα), Παναγιώτα, Ευσταθία, Ολύμπιος, ο σύζυγος Δημήτρης (Μήτσιος) Τσιάβος


ΒΗΘΛΕΕΜ - ΠΙΤΣΑ - ΒΙΣΒΙΚΗ
ΒΗΘΛΕΕΜ - ΠΙΤΣΑ - ΒΙΣΒΙΚΗ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΝΙΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΝΙΑΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

ΠΟΤΗΣ ΒΙΣΒΙΚΗΣ
ΠΟΤΗΣ ΒΙΣΒΙΚΗΣ

ΣΑΡΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΡΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ

ΠΑΓΩΝΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΤΣΙΑΒΟΥ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΤΣΙΑΒΟΥ

ΑΝΝΑ ΖΙΑΚΑ
ΑΝΝΑ ΖΙΑΚΑ

ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΜΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ