ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 10 Νοέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ
φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, επιφανούς ηγέτη του κομμουνιστικού κινήματος, ο Γ.Π. προσφέρει 500 ευρώ στην Τ.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και προπάππου ΜΗΝΑ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αταλάντευτου κομμουνιστή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ εκπαιδευτικών, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η οικογένειά του

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Λάκη) ΣΤΙΝΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και μέλους του ΚΚΕ, που συμπληρώνονται, φέτος, 20 χρόνια από το θάνατό του, καθώς επίσης και στη μνήμη του κουνιάδου και θείου ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΝΗ, στελέχους του Μακεδονικού Γραφείου, που εκτελέστηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η σύζυγος Ουρανία

Η κόρη Κική

***

φωτό 1

Στις 11 Νοεμβρίου 2013 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε στα Αργυρά Πατρών το 1913. Αταλάντευτος Κομμουνιστής διακρινόταν για την ανθρωπιά, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αισιοδοξία του. Συνεπής αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής, του Εμφυλίου, της φυλάκισής του, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για την πρόοδο και την ειρήνη. Με το παράδειγμά του, μας δείχνει το δρόμο για την κατάκτηση μιας άλλης δικαιότερης κοινωνίας όπως την οραματίσθηκαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του εξόριστοι στη Γυάρο, στη Μακρόνησο, στη Λήμνο.

ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για τη συνέχιση του δύσκολου αγώνα.

Η συντρόφισσά σου στη ζωή και στον αγώνα, Αγγελική

Η θυγατέρα σου, Σταυρούλα

***

φωτό 2

Η σ/σα Χριστίνα Βουτσινά προσφέρει στη μνήμη των σ/φων ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΚΑ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΙΟΚΑ, το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Μεσολογγίου .

***

φωτό ) 1

Στις 3 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΑΚΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και δικηγόρου της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε το 1923 στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1939 εκδιώχθηκε από το βουλγαρικό κράτος, ενόψει του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ηρθε στην Ελλάδα και εξορίστηκε από το Μεταξά μαζί με την οικογένειά του στην Καλαμάτα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα ανέπτυξε αγωνιστική αντιστασιακή δράση ως μέλος της ΜΛΑ και της ΕΠΟΝ. Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Λαμπράκη και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη κατά Γκοτζαμάνη.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του προσφέρουν 80 στο ΚΚΕ με αφορμή την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

Προσφέρω 100 ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου θείου μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΥΓΙΑ, για την ενίσχυση του Κόμματος με τα ιδεώδη του οποίου συμπορεύτηκε πιστά και αγωνίστηκε αταλάντευτα σε ολόκληρη την πορεία της ζωής του, μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών.

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
Λινάρδου Βάνα

***

φωτό 2

Στη μνήμη των ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΚΟΡΝΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ντεπό Θεσ/νίκης.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτο 2

Στη μνήμη του αδελφού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, που δολοφονήθηκε από τους εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών στα τέλη του 1949, στην Καλαμάτα και στη μνήμη του συντρόφου αγωνιστή δάσκαλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ, ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει στη TΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ.

***

φωτό 1

Η Παπαδοπούλου Αννα, στη μνήμη της σ. ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΟΥΣΑΣ, αντί για στεφάνι, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ροτόντας Θεσ/νίκης.

***

Στις 29/10/2013 πέρασαν 4 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο κομμουνιστής και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του, Φένια κ' Αντώνης, και η σύζυγός του, Πόπη, προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιά.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οπαδού του ΚΚΕ που έφυγε από τη ζωή στις 12.9.1991, και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗ, οπαδού του ΚΚΕ που «έφυγε» στις 20.1.2009, τα παιδιά τους, Χρήστος και Καίτη Λεμπέση, η νύφη τους, Ιωάννα Ζαχαριάδου, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους, προσφέρουν 250 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΣΤΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Λάκης)
ΣΤΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Λάκης)
***

φωτό1

Στις 15.10.2013 έκλεισαν 40 μέρες που έφυγε από τη ζωή η ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του αδελφού μας, ΣΕΡΕΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, και του ανιψιού μας ΝΟΒΡΑΖΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ, προσφέρουμε 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στο ΚΚΕ.

Οι σύντροφοι: Σωτηρία και Ευριπίδης Σερετίδης από Κομοτηνή.

***

φωτό 1

Στις 11.12.2013 συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Κίσαβος), αφήνοντας μεγάλο κενό και θλίψη στην οικογένειά του. Γεννήθηκε το 1929 στην Παταγή Ορεστιάδας από αγροτική οικογένεια. Κατατάχτηκε στο ΔΣΕ και πολέμησε για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας. Μετά τον τραυματισμό του πέρασε στη ΛΔ Βουλγαρίας. Επαναπατρίστηκε στα 1983 και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Ηταν μέλος της ΚΟΒ Κυψέλης. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Σ' όλη του τη ζωή υπήρξε ένας αγνός αγωνιστής της αριστεράς. Σ' ευχαριστούμε που υπήρξες στη ζωή μας. Η οικογένειά του δε θα τον ξεχάσει ποτέ και θα τον θυμάται για πάντα με αγάπη.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της μητέρας μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ (πρώην συζ. Ευστρατουδάκη), από το Φοίνικα Ικαρίας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καραβόσταμου Ικαρίας, 30 ευρώ.

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σίμος Ευστρατουδάκης

***

Στη μνήμη της μητέρας μου που πέθανε από νάρκη στις 8 Νοεμβρίου του 1948, της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΗ, και ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΗ που πέθανε στην Πολωνία, προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρού.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σούρπης Μαγνησίας, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος του, Αναγνώστου Γιώργος

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΡΟΥΛΗ από τη Ζαρκαδιά Καβάλας, μέλους του ΚΚΕ από το 1931 και αντάρτης του ΕΛΑΣ και υπολοχαγός Πεζικού της έβδομης Μεραρχίας του ΔΣΕ ο οποίος έπεσε στις 18.9.1949 στο Κοτζά - ορμάν Καβάλας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμησή του, μέσω ΚΝΕ Αιγάλεω.

Ο γιος του Νίκος, η νύφη του Ερη, τα εγγόνια: Μανώλης και Γιάννης

***

φωτό(αρχείο 29.12.010) 1

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΓΙΑΝΝΗ και ΕΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, αφοσιωμένων οπαδών του ΚΚΕ από Καλαμαριά Θεσ/νίκης, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ ΚΝΕ Αιγάλεω.

Η κόρη του και ο γαμπρός τους, Ερη και Νίκος,

τα εγγόνια τους, Γιάννης και Μανώλης Ρούλης

***

φωτό 1

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αθανασίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αθανασίου
Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αλύγιστου κομμουνιστή, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

Η σύζυγός του, Βάγια

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ανδρός μου, ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - Μακρονησιώτη, πιστού κομμουνιστή μέλους του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, και 20 ευρώ στο «Ρ». Πέρασαν 28 χρόνια αλλά η θύμησή του είναι πάντα στην καρδιά μου.

Η συντρόφισσά του, Μαίρη Σταθάκου

***

φωτό

Στη μνήμη των συντρόφων: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (Δήμο) ΖΙΩΤΑ, που έφυγε πριν ένα χρόνο, παλιό συνεργάτη μου στη ΛΔ Πολωνίας και μετά τον επαναπατρισμό μας στην Ελλάδα, στην ΠΕΕΠ (Επαναπατρισμένοι Πολιτικοί Πρόσφυγες), και ΖΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τη Νότια Αλμωπίας που έφυγε στις 13.7.2013. Καθώς και στη μνήμη των αδελφών μου, ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ (Ρένου) και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Πέρου), προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, του ηρωικού ΚΚΕ, 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Αριδαίας της ΤΟ Πέλλας.

Ελευθεριάδης Δημήτριος (Τάκης), γραμματέας ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αλμωπίας.

***

φωτό

Η σ. Μαρία Ιωαννίδου, στην μνήμη του συντρόφου της ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, καθώς και στη μνήμη της αδερφής της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΜΟΥ, προσφέρει 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αριδαίας της ΤΟ Πέλλας.

ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
***

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΕΑΜίτης στα νεανικά του χρόνια, πέρασε 10 χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες από τα 19 ως τα 29 του, στη Γυάρο, στο Γεντί Κουλέ, στις φυλακές Βόλου. Η μάνα του 6 μήνες στη Φολέγανδρο. Η αδελφή του Λαοκρατία βγήκε στο βουνό και έπειτα πέρασε στην Τασκένδη. Ο άνδρας της ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ (Καπετάν Φλόγας) επίσης, στο βουνό.

Στην άσβεστη μνήμη τους, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Δημήτρης Παυλίδης (Μίμης)

***

Στη μνήμη του αδελφού μου και θείου μας ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που πέθανε στις 16.10.2013 και αντί για στεφάνι, δίνουμε 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πανοράματος - Χορτιάτη.

Η αδελφή του, Μαρία Παυλίδου

η ανεψιά του, Μάαϊτα Ιφιγένεια

***

φωτό (χαρτί) 1

Ο Αριστοτέλης Τυπάδης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ντεπό, αντί στεφάνου, στην μνήμη της αγωνίστριας ΑΝΤΙΟΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ, που έφυγε από τη ζωή στις 20.10. 2013, και στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΑΛΛΙΚΑ, των αδελφών μου ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ΜΑΡΙΚΑΣ, του γαμπρού μου, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που μας «έφυγε» στις 9.1.2013. Επίσης, στη μνήμη του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΣΝΑΚΗ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΝΟΥ και του ξαδέλφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ (Φράγνκο), των αγωνιστριών: ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΕΛΙΣΟ ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ, ΣΥΒΡΗ ΜΕΛΕΤΙΔΟΥ και της φίλης ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΠΟΥΜΠΗ ΚΟΥΡΟΖΙΔΟΥ, από την πενιχρή σύνταξή μου των 360 ευρώ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος μου, του ΚΚΕ, 20 ευρώ.

Συντροφικά, Γιάννης Νικολάου Γαλλίκας

***

φωτό (χαρτί) 1

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ που, πρόσφατα, έφυγε από τη ζωή, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου.

ΒΟΥΤΣΙΝΑ-Γκιόκα ΜΑΡΙΑ
ΒΟΥΤΣΙΝΑ-Γκιόκα ΜΑΡΙΑ
Αντώνης Μπουντουράκης


ΡΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΡΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
ΕΛΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΖΙΩΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΟΣ)
ΖΙΩΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΟΣ)

ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ

ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΣΑ)
ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΣΑ)

ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Κίσαβος)
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Κίσαβος)

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ