ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
φωτό

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες που μας άφησε για πάντα ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Πέθανε στο Βερολίνο όπου ζούσε. Η κηδεία του έγινε στο Θρυλόριο Κομοτηνής στο χωριό του, το χωριό μας. Ημασταν γείτονες. Πολλά έχω να θυμηθώ από τη ζωή μας, σαν παιδιά, σαν νέοι, σαν μαχητές του ΔΣΕ και εκπατρισμένοι. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Στέλιος από παιδί πάλεψε το δρόμο του αγώνα και το συνέχισε με πίστη και αταλάντευτα ως το τέλος της ζωής του. Πρόθυμος πάντα και ακούραστος στο κάθε κομματικό πόστο που του ανατιθόταν, πρόσφερε με αυτοθυσία ό,τι μπορούσε για την πραγματοποίηση του μεγάλου ιδανικού, το Σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των γονιών του, ΜΑΡΙΑΣ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΥΛΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, το κόμμα των αγώνων και των θυσιών για το καλό του τόπου.

Αθηνά Καλούδη

***

Στη μνήμη της ΕΥΗΣ, που «έφυγε» σαν σήμερα, πριν από 2 χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Οπτικοακουστικού.

Η μητέρα της, Ελένη Κουφοπούλου, και ο αδελφός της, Δημήτρης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης 50 ευρώ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
Η σύζυγος Μαρία, τα παιδιά, Παναγιώτα και Βασίλης, τα εγγόνια, Φαίδρα και Ελένη, ο δισεγγονός, Γιώργος.

***

φωτό

Στη μνήμη του κομμουνιστή αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ και βουλευτή της ΕΔΑ το 1958 στο νομό Σερρών, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, η σύζυγός του στη ζωή και τον αγώνα, Παπαθανασίου Πελαγία, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βότση.

Το σ. Παπαθανασίου Θανάση για την αγωνιστική του δράση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού, η αστική τάξη τον «τίμησε» εξορίζοντάς τον για 7 χρόνια και 9 μήνες στη Μακρόνησο, τον Αη Στράτη (από την 16.7.1947 έως την 19.3.1955) και για 3 χρόνια και 11 και 1/2 μήνες στο Παρθένι της Λέρου (από 21.4.1967 έως 6.4.1971). Σ' όλη του τη ζωή δεν λύγισε ούτε για μια στιγμή, παρά τα κυνηγητά, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια και τις εξορίες. Κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και του ταξικού εργατικού ήθους, πιστός στις αρχές και στην ιδεολογία του Μ-Λ που την υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΗΝΑΪΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή το 2000, και στη μνήμη των γονιών μου, ΕΥΘΥΜΙΑΣ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, από τις Καρούτες Δωρίδας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Παναγιώτα Μολόγιαννη Μηναΐδου

***

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΠ. ΧΑΡΙΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που γεννήθηκε στη Δεσφίνα Φωκίδας το 1926 και «έφυγε» στα 1995, η Μαρία Χαρίση προσφέρει 30 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς.

***

Πριν από λίγες μέρες «έφυγε» από κοντά μας η ΘΕΟΔΩΡΑ (ΛΟΛΑ) ΡΑΡΡΗ. Το Παράρτημα Πετρούπολης της Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ, στη μνήμη της, συγκέντρωσε και προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ. Στον αγαπημένο σύζυγό της Σωκράτη, στα παιδιά και στα εγγόνια της τα μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

***

Φωτο 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, που υπεραγαπούσε το Κόμμα της, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα και 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η φίλη της Νίτσα

***

Στις 10.11.2013 απεβίωσε ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΟΥΔΑΣ, που έμενε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο σ. Γιώργος οργανώθηκε στο Κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Μπήκε μπροστά στο καμίνι της ταξικής πάλης και πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Σωματείου στο χώρο του ΥΠΕΧΩΔΕ, όπου δούλευε εργατοτεχνίτης. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Με τη δράση και τη στάση του, τιμούσε την ιδιότητα του κομματικού μέλους και ανέβαζε το κύρος του Κόμματος στο χώρο του. Ηταν ένας από τους τρεις στο χώρο του που παρέμειναν στο Κόμμα μετά τη διάσπαση και συνέχισε με αταλάντευτη πίστη στα ιδανικά μας να κάνει κομματική δουλειά με το «Ριζοσπάστη» και το κουπόνι στο χέρι, ακόμη και μετά τη συνταξιοδότησή του. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούσε να πρωτοστατεί στη δράση της ΚΟ Ευόσμου και να δείχνει το παράδειγμα του κομμουνιστή σε όλους μας.

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του από την ΚΟ Ευόσμου, ως ελάχιστο φόρο τιμής, προσφέρουμε 95 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (Αλέκος Ψηλορείτης) γεννήθηκε στην Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης. Ηταν στέλεχος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ταγματάρχης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και, για πολλά χρόνια, υπεύθυνος του παράνομου Ραδιοφωνικού Σταθμού του ΚΚΕ «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» και του θεωρητικού περιοδικού του ΚΚΕ «Νέος Κόσμος».

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 150 ευρώ στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

Η γυναίκα του Ευανθία και η κόρη του Σμαράγδα

***

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΒΙΤΕΤΖΑΚΗ ΒΑΣΩ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19/11/2013, ο σ. Ποζατζίδης Μάκης προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και στην επιμελητεία του Αντάρτη (ΕΤΑ): ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ (Παλιούρα), διοικητή του 239 Συντάγματος του ΕΛΑΣ, και του ΔΗΜΗΤΡΗ Κ. ΝΑΚΗ, από το χωριό Θεοδωριανά Αρτας, υπεύθυνου της ΕΤΑ του χωριού του. Μετά την απαράδεκτη Συμφωνία της Βάρκιζας που παραδώσαμε τα όπλα, ο Θεόδωρος κατέφυγε στο Μπούλκες με άλλους συναγωνιστές. Τον Απρίλη του 1947 επέστρεψε στα Τζουμέρκα με, περίπου, 160 αντάρτες, χωριστήκανε σε δύο τμήματα. Ο Θεόδωρος με το τμήμα του κατέβηκε στο χωριό Μελάτες Αρτας όπου παραχείμαζε ο πατέρας του. Κυκλώθηκε όλο το τμήμα του από ΜΑΥδες και τους Βοϊδαρέους. Τους αιχμαλώτισαν και, αφού τους εκτέλεσαν, έκοψαν τα κεφάλια και τα μετέφεραν στην πλατεία Σκουφά στην Αρτα, όπου «παρέλαυναν» οι φασίστες...

Ο Δημήτρης Νάκης, μετά την παράδοση των όπλων και ενώ οργίαζαν οι συμμορίες των Γερμανοτσολιάδων, των Σούρληδων και των Βοϊδαρέων, κατέφυγε και εντάχθηκε στο ΔΣΕ, στο τμήμα του Παλαιολόγου, στον Κλέφτη. Τον Αύγουστο του 1948 συλλαμβάνεται τραυματίας και εκτελείται επιτόπου. Αυτό έκανε ο μοναρχοφασιστικός κυβερνητικός στρατός, όποιους έπιαναν αιχμαλώτους τους εκτελούσαν επιτόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
Στη μνήμη τους, ο αδελφός του Δημήτρη, ο Φώτης Νάκης, προσφέρει στην ΚΟ Αρτας του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, 100 ευρώ. Προσφορά στη μνήμη όλων: «Εργάτες Αγρότες ενωμένοι ποτέ νικημένοι». Ολοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ειρήνη και προκοπή του ελληνικού λαού, για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ Ι. ΓΚΙΟΚΑ (μπάρμπα Σπύρου) που ήταν μια ζωή πιστός στον αγώνα για τα δίκια του Λαού, τιμώντας έτσι τους αγώνες του και τις δύσκολες μέρες εξορίας του στη Μακρόνησο, τον Αη - Στράτη και την Ικαρία, και για τη μάνα μου ΖΩΗ ΓΚΙΟΚΑ, συντρόφισσα - αγωνίστρια, προσφέρω 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Θήβας - Χαλκίδας.

Ο γιος τους, Στέλιος Γκιόκας

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, καθώς και στη μνήμη της αγαπημένης μου κόρης μου ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, του στηρίγματός μου που «έφυγε» από κοντά μου στις 8 Γενάρη 2013, προσφέρω, αντί μνημοσύνου, 100 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλαμπάκας, και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η συντρόφισσα και μαμά Μαρία.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 200 ευρώ.

Θέμης Φασούλας

***

φωτό 3

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, που έζησε τη φρίκη του κολαστηρίου της Μακρονήσου και στάθηκε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του δίπλα στο Κόμμα, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, που στα δύσκολα χρόνια της κατοχής και τους μετέπειτα λαϊκούς αγώνες στάθηκαν όρθιοι και πάλεψαν για το καλύτερο της χώρας μας, σταθεροί και πιστοί στο Κόμμα μας μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω στην άσβεστη μνήμη τους 150 ευρώ για ενίσχυση των οικονομικών του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ
Η σύζυγος Φωτεινή Παπαγιάννη, τα παιδιά, Βύρωνας - Νίκος, η εγγόνα Φωτεινή.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των αγώνων του λαού μας για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό: ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαστιχοχωρίων Χίου.

Περικλής Αρβανιτάκης

Σουλτάνα Αρβανιτάκη - Νομικού

***

φωτό 2

Στη μνήμη των κομμουνιστών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ και της συζύγου του ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥ - ΝΟΜΙΚΟΥ, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαστιχοχωρίων Χίου.

Ο εγγονός τους, Γιάννης Νομικός

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΪΛΙΔΟΥ και του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, προσφέρω στην ΚΟΒ εργ. ΟΤΑ 20 ευρώ.

Βέτα Ραφαϊλίδου

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα της ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ και του θείου της, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του τιμημένου ΚΚΕ, καθώς και της μητέρας της, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, η Φωτεινή Καλασούντα και η κόρη της προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

φωτό 1

Με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή (1/12/2005) ο αγωνιστής ΕΛΑΣίτης, εκπαιδευτικός και δεσμώτης του κολαστηρίου της Μακρονήσου, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Βόρειας Αττικής.

Η οικογένειά του.

***

φωτό 1

Τιμώντας τους αγώνες και τη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΥΒΑ, που πάντα πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ «έφυγε» από τη ζωή το 1995, ο γιος του Σωκράτης Καλύβας, που ζει στη Λεμεσό, προσφέρει μέσω της ΚΟ Κύπρου 300 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΟΥΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΚΟΥΛΑ
***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ από την Ξάνθη, στελέχους του ΚΚΕ, του καπνεργατικού κινήματος, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, η κόρη του Φεβρωνία Ζαχαροπούλου και ο γαμπρός του Δήμος Ζαχαριάδης προσφέρουν 200 ευρώ στην οικ. εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Καβάλας.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του σ/φου ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ στην ΚΟΒ Πετρούπολης.

Τα παιδιά του και τα εγγόνια του


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Παναγιώτα Αρβανιτάκη
Παναγιώτα Αρβανιτάκη

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΜΑΖΑΡΑΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΜΑΖΑΡΑΚΗ

ΓΚΙΟΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΚΙΟΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ
ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΑΦΑΪΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΑΦΑΪΛΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ