ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
φωτο 1

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, δημοσιογράφος της Αντίστασης, δούλεψε στα τυπογραφεία της «Κόκκινης σημαίας» στη Νεράιδα Καρδίτσας και, αργότερα, στην Καρύτσα Ευρυτανίας. Μετά την Απελευθέρωση δούλεψε ως αρχισυντάκτης της «Λευτεριάς» του ΓΠ του ΚΚΕ. Πιάστηκε, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή και εξορίστηκε στα Γιούρα. Μετά τη Μεταπολίτευση ανέλαβε αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη» έως το 1978. Πέθανε σε ηλικία 93 χρόνων στις 27 Μάη 2004.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Θώμη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

* Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ που δουλέψαμε μαζί στην αρχισυνταξία του «Ριζοσπάστη» προσφέρω 50 ευρώ.

Γιώργης Μωραΐτης

***

φωτό 1

Η εξαδέλφη μας ΚΩΣΤΑΝΤΩ ΜΩΡΑΪΤΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ήταν μια φλογερή ΕΠΟΝίτισσα στην Εθνική Αντίσταση (1941 -1944), με μεγάλη δράση στην περιοχή της. Γι' αυτή τη δράση της, συνελήφθη από τα στρατεύματα κατοχής, σε ηλικία μόλις 16 χρόνων και φυλακίστηκε στις φυλακές Αβέρωφ. Αγωνιζόμαστε κι εμείς σταθερά για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη της, ένα χρόνο μετά το θάνατό της, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλμυρού Μαγνησίας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γιώργος Αναγνώστου

Δέσποινα Μπαράτση

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΦΑΝΗΣ ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ - ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚΗ, που, στις 26.11.2013, έκλεισαν 19 χρόνια από το θάνατό της, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ στην ΚΟΒ Ν. Ζίχνης Σερρών, και για όλους τους νεκρούς αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα ελεύθερη από ντόπιους και ξένους προστάτες και κηδεμόνες. Κάνω έκκληση σε όλους τους συντρόφους να βοηθήσουν από το υστέρημά τους το Κόμμα στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει.

ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
Με θερμούς συντροφικούς χαιρετισμούς.

Δημήτρης Βερβεράκης

***

φωτό 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ «έφυγε» προ πολλών ετών. Ηταν πρωτοπόρος στους αγώνες του ΕΛΑΣ.

Στη μνήμη του, η κόρη του Πόπη Δασκάλου και η οικογένειά της προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννη Χαλκίδη» Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ - ΕΣΠΙΕΛΗ, που, από το 1943 μέχρι και το τέλος της ζωής της, παρέμεινε αταλάντευτα πιστή στο Κόμμα της το ΚΚΕ, η εγγονή της Ανθή Κακουλίδου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ, μέσω της ΤΟ ΑΣΟΕΕ της ΚΝΕ.

***

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που έχασα τον αγαπημένο σύντροφό μου, ΧΡΟΝΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 35 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Τυποεκδοτικής».

Η γυναίκα του, Ελένη Δαμανάκη.

***

Στη μνήμη του αξιοσέβαστου πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΜΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, η κόρη του Μαρία Αλεμογιαννοπούλου προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

***

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και στη μνήμη του αδερφού μου, ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ που υπηρέτησε στο 36ο Σύνταγμα. Και στη μνήμη της νύφης μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΖΕΡΒΑ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, από το Ευπάλιο Δωρίδας, συντρόφισσας και αγωνίστριας στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, στην ΕΠΟΝ. Ολη η οικογένειά της είχε πάρει μέρος στην Εθνική Αντίσταση.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
Στη μνήμη όλων, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Μήτσος Γεωργακόπουλος

***

φωτό 1

Στις 4 Δεκέμβρη του 2010 «έφυγε» από κοντά μας ο συν. ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και η κόρη τους προσφέρουν 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΛΥΜΠΟΥΔΗ ΒΑΪΟΥ που πέθανε στις 17 Οκτώβρη 2013, προσφέρω στο ΚΚΕ που τόσο αγάπησε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Οικογένεια Λυμπούδη

***

Στη μνήμη των πεθερικών μου, ΣΑΡΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ και του πατέρα μου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Παπαδόπουλος Α.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της συζύγου του, ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝΑΡΙΔΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, στις 6 Νοέμβρη 2013, ο σύζυγός της Γιάννης Γεναρίδης από την Καρπερή Σερρών προσφέρει στην ΤΟ του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που πάλεψαν μέχρι το τέλος της ζωής τους για τα μεγάλα ιδανικά του Μαρξισμού - Λενινισμού αλλά και στη μνήμη του αδερφού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βότση.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
***

Στις 11 Νοέμβρη 2013 αποχαιρετίσαμε για πάντα το σύντροφο, συγγενή και φίλο μας, ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΔΑ. Ο σ. Γιώργος έζησε και ενεργούσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του σεμνά, δίνοντας νόημα με τις πράξεις του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, αγωνιστής ακόμα και στο φυσικό πόνο με τον οποίο τον έφερε αντιμέτωπο η ασθένειά του. Εκτιμώντας και σεβόμενες τη συνεισφορά του συντρόφου στην προσπάθεια να αλλάξει την κοινωνία, προσφέρουμε, στη μνήμη του, 70 ευρώ, ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ που υπηρέτησε αταλάντευτα ο σ. Γιώργος.

Μαρία Παρθενιώτη, Μαριαλένα Παπαδοπούλου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ/φου ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ που, ως το τέλος της ζωής του, έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού, η γυναίκα του Ελένη Στρωματιά προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Λαμίας.

***

φωτο 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, ΝΩΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, και των αδελφών του, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ και ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κολιάτσου Πατησίων. Αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, πάντα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, πιστεύοντας με όλη τη δύναμη της ψυχής τους στα ιδανικά του Κόμματος της εργατιάς.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ
Η σύντροφός του, Αγλαΐα, και τα παιδιά του

***

φωτο 4

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΠΠΑ και των αδελφών μας, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΛΙΔΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Σοφία Λίππα, Ελένη και Μαρία Κατάκου

***

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΙΕΡΡΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, από το Μαυροβούνι Γυθείου, ΕΠΟΝίτης στην κατοχή, πιάστηκε από τους συνεργάτες των κατακτητών και εκτελέστηκε στα 18 του χρόνια από τους Γερμανούς μαζί με άλλους 40 πατριώτες στον Πασσαβά Γυθείου, στις 7 Δεκέμβρη 1943.

Στη μνήμη του, η ανιψιά του Κατερίνα Σαραντάκου, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου Κόμματός μας, του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

Κατερίνα Σαραντάκου

***

φωτό 1

Στη λατρεμένη μου ΑΡΙΣΤΕΑ (ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ), στη συντρόφισσα, σύζυγο και αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, που επί 65 χρόνια ήμασταν αχώριστοι και ψυχικά δεμένοι. Σε αυτή που για 17 χρόνια που εγώ, ο σύζυγός της είμαι Γραμματέας της οργάνωσης Πωγωνίου, αυτή σήκωσε όλα τα βάρη της οικογένειας, αλλά και συνέβαλε στην οργάνωση της πάλης. Συμμετείχε στη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» σε πολλά χωριά, έμπαινε στη συζήτηση με τους χωρικούς, βοηθούσε για τη διακίνηση πολλών φύλλων, λέγοντας πως «μόνο διαβάζοντας το Ριζοσπάστη μαθαίνεις την αλήθεια». Ο χωρισμός μας, όμως, και ο θάνατός της μου άφησε μεγάλη πληγή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει. Αιώνια θα είναι η μνήμη της σε όλους μας, στα παιδιά της και στα εγγόνια της.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα.

Ο σύντροφος και σύζυγος

Γιάννης Τσιμογιάννης

***

φωτό 1

Ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΛΙΦΩΤΗΣ, εργάτης, δούλεψε για αρκετά χρόνια στα βαφεία υφασμάτων στη Νέα Ιωνία. Συμμετείχε στη δουλειά του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών και υπήρξε κομματικό μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του. Στήριξε το Κόμμα και συνέβαλε στην οργάνωση των αγώνων.

Τα αδέλφια του, Μαριάννα και Τάκης Σιουμάλας, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας 50 ευρώ στη μνήμη του.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑ προσφέρω 50 ευρώ στη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ποντοπόρων Ναυτεργατών.

***

φωτό 1

Στις 2 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 8 χρόνια που «έφυγε» ο σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. Στάθηκε παράδειγμα ανυποχώρητου, ακούραστου αγωνιστή που τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Πρωτοπόρος συνδικαλιστής για δεκαετίες στο χώρο των τραπεζοϋπαλλήλων, σεμνός κομμουνιστής που πρωτοστάτησε τα δύσκολα χρόνια μετά το 1991 στην ισχυροποίηση του Κόμματος. Λάτρης της Ιστορίας, δίδαξε με τη μεγάλη αγάπη του για την Τέχνη, τον Πολιτισμό, την πρωτοποριακή κουλτούρα που ήταν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικότητάς του. Μα πάνω από όλα ήταν μαχητής για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς, την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, του σοσιαλιστικού. Μπορεί να «έφυγε» νέος για να κάνει το ταξίδι του στην αγαπημένου του Κεφαλλονιά, όμως δεν τον ξεχνάμε. Προχωράμε «ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες», ακολουθώντας το παράδειγμά του.

Θανάσης Ζαφειρόπουλος
Θανάσης Ζαφειρόπουλος
Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω Τομεακών Οργανώσεων Χρηματοπιστωτικού και ΑΕΙ -ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

* Επίσης, στη μνήμη των συντρόφων ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗ, ΜΑΚΗ ΠΑΡΕΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, προς τους οποίους ο πατέρας μου έτρεφε απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φιλοσοφικής.

Μηνάς Αντύπας

* Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου μας, ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ που «έφυγε» νέος από κοντά μας στις 2.12.2005, και στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Οι φίλοι και σύντροφοί του, Θ.Λ. και Γ. Π.

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΠΟΛΥΖΩΗ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ -Εκδότη, πιστού αγωνιστή και υπέρμαχου της ειρήνης και της ελευθερίας, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη και τον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ, γνωρίζοντας διώξεις, με εξορίες στην Ικαρία και τη Μακρόνησο, τιμούμε τη μνήμη του, προσφέροντας 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του: Βούλα και Κωστής Αναγνωστόπουλος

ο εγγονός: Δημοσθένης

***

φωτο 1

Στις 31 Οκτώβρη 2013 μας άφησε γεια η ΕΠΟΝίτισσα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Β. ΜΑΝΤΕΛΛΟΥ (- ΧΡΗΣΤΑΚΗ, απ' το '59 μετά το γάμο της) ή «ΒΟΥΛΑ του ΤΣΙΑΛΑΜΑΓΚΑ», όπως την ήξεραν στον τόπο της, στα Τζουμέρκα. Γεννήθηκε στα 1924 στο Γρεβενοσέλι (Νεράιδα απ' το '28) Τρικάλων και πέθανε στην Αθήνα, 70 χρόνια μετά την αποφράδα μέρα της πυρπόλησης του χωριού της απ' τους Γερμανούς. Η Βούλα, σεμνή κι ασκητική μορφή, ήταν το ρωμέικο, το «βυζαντινό» στοχείο στο στίχο «ακρίτας είτ' αρματολός,/ αντάρτης, κλέφτης παλικάρι,/ πάντα είν' ο ίδιος ο λαός». Το βασικό στοιχείο -ο ίδιος ο Διγενής- στο τρίπτυχο που συνθέτει τον Υμνο του ΕΛΑΣ (και που ολοκληρώνει το ωραίο πνεύμα της πρόσφατης αφίσας της ΚΝΕ για την 28η Οκτωβρίου, αυτής με τον Αντάρτη του Μελετζή). Ηταν η ελληνική αγροτιά, η ευλογημένη, που συνάντησε στο ΕΑΜ και στο λόγο του Αρη (του «Ρωμιού ασίκη» κατά τον Ρίτσο) τα ίδια μηνύματα μ' αυτά της Ορθοδοξίας, για Λευτεριά και Δικαιοσύνη, Ισότητα κι Αδερφοσύνη. Ηταν η καλλικέλαδος που «τραγουδούσε όχι για να ξεχωρίσει απ' τον κόσμο, αλλά για να σμίξει τον κόσμο» (όπως λέει κι ο «Ποιητής της Ρωμιοσύνης»), το γλυκόλαλο αηδόνι π' αγάπαγε να λέει εκείνο το ωραίο τραγούδι, το τόσο επίκαιρο: «Λαέ σκλαβωμένε, λαέ βασανισμένε,/ της Λευτεριάς τ' αγέρι φυσάει, εμπρός εμπρός/ κι όλοι μαζί ας πούμε εμπρός εμπρός./ Της Λευτεριάς καμπάνα χτυπάει να σηκωθούν/ κι όλοι οι σκλαβωμένοι να ν' αναστηθούν/ Ολοι μαζί ενωμένοι, μαζί, όλοι μαζί/ να διώξουμε το μαύρο καταχτητή/. Η αδικία να λείψει απ' τον κόσμο να χαθεί/ αφού δε θα 'χουμε πλέον καταχτητή». Εχε γεια, συναγωνίστρια Βούλα. «Ποτέ να μη λιώσει το στοματάκι σου, να γίνει ρουμπίνι μέσα στα χώματα», θα σου 'γραφε ο Καζαντζάκης. Μα πιότερο απ' όλα η Βούλα του Τσιαλαμάγκα ήταν η πιο καθάρια κι αστέρευτη πηγή της Τζουμερκιώτικης παράδοσης και της Ιστορίας της ορεινής μας πατρίδας, ο κορμός κι ο κύριος αιμοδότης του «Γρεβενοσελίου», «περιοδικού για την Ιστορία, τη Λαογραφία και τον Πολιτισμό των Τζουμέρκων», ό,τι, δηλαδή, υπήρξε το ΚΚΕ για το ΕΑΜ, για την Εθνική μας Αντίσταση.

ΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη της, το «Γρεβενοσέλι» προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, το κόμμα της εργατιάς, το κόμμα της αγροτιάς.

Ο γιος της

Κώστας Χρηστάκης - Εκδότης του «Γρεβενοσελίου».


ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΦΑΝΗ ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ -ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚΗ
ΦΑΝΗ ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ -ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Γιώργος Τσιτσίλιας
Γιώργος Τσιτσίλιας

Ανθούλα Κακουλίδου
Ανθούλα Κακουλίδου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ(ΑΛΕΞΗΣ) ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ(ΑΛΕΞΗΣ) ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΑΛΛΙΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ
ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ

Σταυρούλα Β. Μαντέλλου
Σταυρούλα Β. Μαντέλλου

ΚΩΣΤΑΝΤΩ ΜΩΡΑΪΤΗ -ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΩ ΜΩΡΑΪΤΗ -ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΑΡΙΔΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΑΡΙΔΟΥ

ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΒΑΪΟΣ
ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΒΑΪΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ