ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 15 Δεκέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του άνδρα μου ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΟΛΙΑ (Αεροπόρου) και των μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρω 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Αλεξάνδρα Νικητίδου

***

φωτό 1

Σαν αύριο 16 Δεκέμβρη πριν από 25 χρόνια, «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος αδελφός και θείος, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ. Εξορίες, βασανιστήρια και εξευτελισμοί δεν κατάφεραν να του αλλάξουν την πίστη του στο ΚΚΕ. Ανθρωπος σεμνός που ποτέ δε μιλούσε για ό,τι πέρασε και με μόρφωση πολύ πλατύτερη απ' αυτήν που έλαβε στο Πανεπιστήμιο. Απ' όταν πια κατάφερε να διοριστεί φιλόλογος, προσπαθούσε πάντα να μεταλαμπαδεύει στους μαθητές του την ιδέα ενός διαφορετικού κόσμου.

Στην άσβεστη για εμάς μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Τα αδέλφια του: Βασιλική Σκανδάλη και Νίκος Παλούμπης

Τα ανίψια του: Ιωάννα, Μαργαρίτα και Θοδωρής

***

Στην άσβεστη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΛΑ από το νέο Πετρίτσι Σερρών, μαχητή του ΔΣΕ που έπεσε μαχόμενα στο Γκράν Κορόνε του Κιλκίς τον Αύγουστο του 1947 και στη μνήμη της μητέρας μου ΖΩΗΣ ΓΟΥΛΑ που πέθανε το 1997, επίσης και των συγχωριανών μου μαχητών του ΔΣΕ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΓΙΑΝΚΟΥ ΟΥΝΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΟΥΤΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥ και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους στο δύσκολο και άνισο αγώνα, μια μικρή προσφορά 100 ευρώ, στο αθάνατο και ηρωικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
Δημήτρης Γούλας

***

Στη μνήμη του αξιοσέβαστου πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, η κόρη του Μαρία Αλεξογιαννοπούλου προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ανιψιού μας, ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΓΟΥΛΑΤΗ που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή και που το 40ήμερο μνημόσυνό του γίνεται σήμερα 15.12 στο Νεκροταφείο Αγ. Δημητρίου (Μπραχάμι), προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ. Επίσης, στη μνήμη της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΣ Δ. ΓΟΥΛΑΤΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Ρ».

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, εκπαιδευτικού, και των αδελφών μου ΣΑΒΒΑ και ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας. Δεν σας ξεχνάμε.

Σοφία Ζαχαριάδου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, η γυναίκα του Κική και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο κόμμα που αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, το οποίο και στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ από το Φέλμπερτ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Γερμανίας.

Ηλίας Σιδηρόπουλος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ, ο Χ. Θ. προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟ Γερμανίας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΟΛΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο τιμημένο Κόμμα μας το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τυποεκδοτικής, με τη βεβαιότητα ότι οι αγώνες του, όπως και χιλιάδων άλλων αγωνιστών, θα δικαιωθούν σύντομα.

ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
Η κόρη του, Ρένα, τα εγγόνια του, Κώστας και Λευτέρης Μαστοράκης

***

φωτό 1

Ο σύντροφος ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 23/10/2013. Γεννήθηκε στο χωριό Εξάνθεια Λευκάδας το 1926. Από μικρός εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ, βοηθώντας τις αντάρτικες ομάδες που δρούσαν στο νησί, πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής του από τους Ιταλούς και τους συνεργάτες τους. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο '50- '53 , αντιτάχθηκε σθεναρά στην αποστολή του στον πόλεμο της Κορέας και κατάφερε να μην πάρει μέρος. Στα χρόνια της παρανομίας, συνέχισε τη δράση του μέσα από τη Νεολαία Λαμπράκη και την ΕΔΑ. Από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν μέλος του ΚΚΕ στις Κομματικές Οργανώσεις της Ηλιούπολης. Υπήρξε πάντα σταθερός και συνεπής. Ηταν μέλος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηλιούπολης.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του πρόσφερε 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ κέντρου Ηλιούπολης.

***

φωτό 1

Στις 14 Δεκέμβρη έκλεισαν 8 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ.

Στην μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του αδερφού μου, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και του πατέρα μου, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων: ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ, ΝΩΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ και ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΟΥΜΤΖΗ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών και Μεταφορών, αντίστοιχα.

Ρούλα και Βάλια

***

φωτό 2

Στη μνήμη των: ΖΩΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά τους Αγγελα - Πάτρικ και Δήμητρα, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΔΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με εξορίες σε Γυάρο και Μακρόνησο, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

φωτό 1

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ - ΜΟΤΖΑΚΗΣ, από τη Μέσση Ρεθύμνου, πιάστηκε στο μπλόκο της Λεύκης, πέρασε από τις φυλακές «Μέρλιν» και «Χατζηκώστα» και εκτελέστηκε μαζί με άλλους πατριώτες στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου στις 4 Μάη 1944.

Στη μνήμη του, ο γιος του Νίκος προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και των αδελφών μας ΣΟΦΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΘΑΝΑΣΑΚΗ προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Ανάληψης Αγίας Τριάδας στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Οι κόρες και αδερφές, Μαρία και Ραλλή Τερζόγλου από το Αμμόβουνο Ορεστιάδος Εβρου.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Νοέμβρη 2013, ο σύζυγός της Χρυσόστομος και τα παιδιά της Σεραφείμ και Ναπολέων, αντί μνημόσυνου, προσφέρουν στο ΚΚΕ οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Σέκλιζας Καρδίτσας.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ και για την ενίσχυση του Κόμματος της ειρήνης, της δημοκρατίας, του πολιτισμού και του σοσιαλισμού, του τιμημένου ΚΚΕ, προσφέρω 500 ευρώ, μέσω της ΤΟ ν. Ξάνθης.

Βασίλης Μεγκίσογλου

***

φωτό 1

Ο σύντροφος μου ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ, γεννήθηκε το 1919 στην Αθήνα, γνήσιο παιδί της εργατικής τάξης, περήφανος κομμουνιστής, ιδρυτικό μέλος του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Ηταν από τους πρώτους ΕΑΜίτες αγωνιστές του Παγκρατίου, με πολύχρονους αγώνες, εξορίες και διωγμούς σε Ικαρία, Μακρόνησο, Αϊ - Στράτη, με πίστη στα ιδεώδη του Κόμματος και του σοσιαλισμού, πρωτοστάτης σε όλη του τη ζωή στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες του τόπου μας. «Εφυγε» από τη ζωή στις 11/12/1997. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1942, και παρέμεινε αταλάντευτος μαχητής του Κόμματος και της κοσμοθεωρίας του, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στην αθάνατη και άσβεστη μνήμη του, προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας, της οποίας ήταν μέλος, στον αγώνα του Κόμματός μας για την εγκαθίδρυση της λαϊκής εξουσίας, για ειρήνη, δημοκρατία και ανεξαρτησία.

Η σύζυγός του,

Ελένη Μπούρμπουλα

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΑΚΙΔΗ από την Καβάλα που, φέτος, συμπληρώνονται επτά χρόνια από το θάνατό του, η σύζυγός του, συντρόφισσα Τούλα Πετρακίδου, προσφέρει στην ΤΕ Καβάλας 100 ευρώ για την Οικ. Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΓΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από το χωριό Πρωτόπαπα Ιωαννίνων, αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ.

Ο αδελφός του, Κύργιος Θανάσης

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΚΥΡΙΑΡΩΣ ΚΡΟΥΣΤΗ, με πολλά βάσανα, φυλακές, εξορίες και ξυλοδαρμούς, του γέρου πατέρα μου. Αφού τους πλιατσικολόγησαν όλο το νοικοκυριό, έκαψαν και το σπίτι, πετώντας στο δρόμο τα τέσσερα ανήλικα μικρά παιδιά τους, δίχως σπίτι, φαΐ και ρούχα, σε αντίποινα για τα τρία μεγάλα παιδιά τους που βγήκαν αντάρτες στο βουνό. Ολα αυτά από τους Γυθειάτες Γερμανοτσολιάδες προδότες γονείς και παππούδες των σημερινών Χρυσαυγιτών.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ που με τους αγώνες και των αίμα των αγωνιστών του είχε κερδίσει ο λαός αρκετά και σήμερα τα πήραν όλα, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Η κόρη τους, Φρόσω

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αδελφού μου, ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ και των γονιών μας, ΗΛΙΑ και ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΕΡΟΥΚΑΝΕΑ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα, 50 ευρώ.

Παναγιώτης Σταυράκης και Βέρα Σταυράκη

***

φωτό 6

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από τα βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο Κρυστάλ στην Ομόνοια. ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944, εν ψυχρώ, από τους συνεργάτες των Γερμανών. ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ ΝΕΩΝ στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς το 1944, αργότερα εξορίστηκε στον Αϊ-Στράτη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, Χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, που τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας.

Στη μνήμη όλων των παραπάνω προσφέρω 300 ευρώ στην ΚΟΑ.

Βασιλική Κότσιρα


ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΚΡΟΥΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΡΟΥΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΡΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΩ
ΚΡΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΡΩ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ- ΜΟΤΖΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ- ΜΟΤΖΑΚΗΣ

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Πετρακίδης
Νίκος Πετρακίδης

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΖΩΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΩΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΝΔΡΟΣ (ή ΖΗΔΡΟΣ)
ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΝΔΡΟΣ (ή ΖΗΔΡΟΣ)

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Δημήτρης Κρεωνάς
Δημήτρης Κρεωνάς

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΛΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΛΕΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΓΟΥΛΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΓΟΥΛΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΓΙΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ