ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
φωτό 2

Για τους αξέχαστους συντρόφους ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ και ΧΡΗΣΤΟ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης το ποσό των 100 ευρώ.

Σταυρόπουλος Γιάνννης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ, που «έφυγε» πρόωρα πριν από 22 μήνες, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που στήριζε και τιμούσε για τους αγώνες του σε όλη του τη ζωή.

Η σύζυγός του Καίτη και οι κόρες του Πόπη και Ιωάννα

***

Στη μνήμη του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια ,προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ιωνίας.

Η σύζυγος Ελένη και ο γιος του Δημήτρης

***

φωτό 1

Μας λείπει η αισιοδοξία σου για τον αγώνα μας για μία καλύτερη κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Μας λείπει η σιγουριά σου για το δίκιο του αγώνα που «πολλά σου στέρησε», όπως λέει το αγαπημένο σου τραγούδι. Μας λείπεις από την καθημερινή μας πάλη για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του λαού μας. Εδώ και 11,5 χρόνια χωρίς εσένα, συνεχίζουμε ακριβώς με τις ίδιες αξίες και τα ίδια ιδανικά, που μας έμαθες να υπερασπιζόμαστε.

Στη μνήμη της ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑΣ) ΨΩΜΙΑΔΟΥ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, ο γιος της Κώστας, ως πρώτη δόση, προσφέρει 50 ευρώ και ο σύζυγός της Σταύρος, από το υστέρημά του, άλλα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Πετραλώνων.

***

Στη μνήμη των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΟΛΑ που έδωσαν τη ζωή τους για την υπόθεση της εργατικής τάξης, στα 19 και 21 χρόνια τους, μαχητές του ΔΣΕ στο Γράμμο και στο Βίτσι, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, το ποσό των 400 ευρώ.

ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΛΙΖΑ
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΛΙΖΑ
Ευανθία και Παναγιώτης Τσιρώνης

***

Για τις ανάγκες του Κόμματος και στη μνήμη των νεκρών μαχητών του ΔΣΕ και του συζύγου μου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΧΟΥ, προσφέρω 60 ευρώ μέσω ΤΟ Βόλου.

Κούλα Ζάχου - Βουδαπέστη

***

φωτο 2

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής μας Αντίστασης, Μακρονησιώτη μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ πού έζησε και πέθανε κομμουνιστής, ύψιστος τίτλος τιμής, καθώς και των αγωνιστών ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και του βετεράνου του Κόμματος ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ.

Η σύζυγός του, Ασημίνα, και ο αδελφός του, Γιώργος Φιλιππάτος, προσφέρουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής, στη μνήμη τους, το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αδελφών του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ, από το χωριό Εμμανουήλ Παπά Σερρών, ο Στέφανος Σίτης, προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων του ΚΚΕ, 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ο Απόστολος Σίτης γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Εμμανουήλ Παπά Σερρών. Ο εμφύλιος πόλεμος τον βρίσκει σπουδαστή στο Γυμνάσιο Σερρών. Σκοτώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας, το 1948, πολεμώντας στις γραμμές του ΔΣΕ.

Ο Χρήστος Σίτης, γεννήθηκε το 1932. Το 1948, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, πήγαμε στη ΛΔ Βουλγαρίας κι από κει στη ΣΔ Ρουμανίας. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Βουκουρεστίου ηλεκτρολόγος μηχανικός. Επαναπατρίστηκε το 1977 στην Αθήνα και τελευταία στη Θεσσαλονίκη. Από τα νεανικά του χρόνια μπήκε στο Κόμμα κι έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Πέθανε στις 6 Αυγούστου το 2010.

Ο Οδυσσέας Σίτης γεννήθηκε το 1934. Το 1948, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια, πήγε στη ΛΔ Βουλγαρίας κι από κει στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου φοίτησε στη Ανώτερη Τεχνική Σχολή για υψικαμίνους. Εγινε μέλος του Κόμματος και δούλεψε στο μηχανισμό του στην Πράγα. Επαναπατρίστηκε το 1981 κι έζησε, με την οικογένειά του, στα Κάτω Πετράλωνα. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
***

φωτό 1

Στον αξέχαστο αδερφό μας ΚΑΤΣΗ ΓΙΩΡΓΟ του Νικολάου, από την Κτιμένη Καρδίτσας, που το Γενάρη κλείνει ένα χρόνο που δεν είναι κοντά μας. Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1928. Ηταν ΕΠΟΝίτης, μέλος του ΚΚΕ, στον ΔΣΕ από το 1947 και υπερασπιστής του Κλέφτη. Υπήρξε απόφοιτος της ΣΤ' σειράς της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου του ΔΣΕ. Για τις εξαιρετικές πράξεις ανδρείας του στη μάχη στα Πατώματα του Γράμμου, του απονεμήθηκε Μετάλλιο Ανδρείας.

Επίσης, στον αξέχαστο πατέρα μας ΚΑΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Κωνσταντίνου, μέλος της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, στέλεχος της ΚΟΒ και πρόεδρος του Λαϊκού Δικαστηρίου του χωριού μας, ο οποίος πιάστηκε, βασανίστηκε και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο, γιατί δεν αποκήρυξε τα 5 παιδιά του που ήταν μαχητές του ΔΣΕ. Εξορίστηκε και κλείστηκε για πολλά χρόνια στις φυλακές. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στην αγωνίστρια αντιστασιακή μητριά μας, ΖΩΗ ΚΑΤΣΗ - ΧΑΤΖΗ, που στάθηκε με στοργή και αγάπη σαν βιολογική μας Μάννα. Το 1945 που δεν τολμούσε κανείς να πλησιάσει το σχολείο όπου βασάνιζαν τον αδελφό μας, τον Δημήτρη, η συμμορία των Βουρλάκηδων, αυτή όρμησε και σκέπασε με το σώμα της τον αδερφό μου και είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε το παιδί. Σκοτώστε εμένα». Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας την τραβούσαν και την πετούσαν κάτω, εκείνη όμως δεν ξεκολλούσε και προστάτευε το παιδί της. Την τρίτη φορά, την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν. Πιάστηκε, βασανίστηκε και κλείστηκε φυλακές.

Στα αδέλφια μας:

ΚΑΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Νικολάου, μαχητή του ΕΛΑΣ που σκοτώθηκε το 1944, σε ηλικία 23 χρόνων.

ΚΑΤΣΗ ΠΕΤΡΟ του Νικολάου, μαχητή του ΕΛΑΣ και μέλους του ΚΚΕ, μαχητή του ΔΣΕ, από το 1946, απόφοιτο της 4ης σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ που τραυματίστηκε βαριά και έμεινε ανάπηρος.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Νικολάου, ΕΠΟΝίτη μαχητή του ΕΛΑΣ, μέλος του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ, από το 1946, απόφοιτο της Β' σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ, ο οποίος τιμήθηκε δύο φορές με Μετάλλια Ανδρείας.

Στην άσβεστη μνήμη τους, προσφέρουμε 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας.

Η κόρη τους, η αδελφή τους Κατσή - Παχή Ελένη και ο γαμπρός τους Παχής Ιωάννης.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΕΠΙΚΑΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (Τάκη), που γεννήθηκε στις 26/08/1931, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ, όπως και του πατέρα μου, ΞΕΝΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 95 χρόνων από την ίδρυσή του, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΑΒ. Οι φυσιογνωμίες τους θα μου μείνουν βαθιά χαραγμένες για όλη την υπόλοιπη ζωή.

Επικαρίδου Καλλιόπη

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ από το Θραψίμι Καρδίτσας, αγωνιστή της ΕΑ και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/12/2007, και της συντρόφου του ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΛΟΒΟΥ, η οικογένεια τους, προσφέρει 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θήβας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος για περισσότερα από 30 χρόνια πάλεψε για τους σκοπούς του ΚΚΕ, ως μέλος του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Στη μνήμη του, η σύζυγός του, Ρίτσα, τα παιδιά του, Θοδωρής - Αντζελα, Χριστίνα - Γιώργος, τα εγγόνια του, Μαντώ - Ηλίας - Λευτέρης - Ελευθερία, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Η Μαρία Κούβαρη, στη μνήμη του συζύγου της ΖΑΧΑΡΙΑ (ΚΟΥΒΑΡΗ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αδελφού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ που έχασε τη ζωή του παλεύοντας για να ξημερώσουν στο τόπο καλύτερες μέρες. Το Δεκέμβρη του 1944 έπεσε με ψηλά το κεφάλι από τα βόλια ταγματασφαλιτών. Υπήρξε πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φυματικών με σπουδαία δράση στα νοσοκομεία της Σωτηρίας και του Δαφνή. Ηταν στέλεχος του ΚΚΕ. Προσφέρω στο τιμημένο Κόμμα μας, στα πλαίσια της Οικονομικής του Εξόρμησης, το ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κύμης.

Νίκος Δαμιανάκης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ και αντάρτη του ΕΛΑΣ, τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΟΥ από το Πετροβούνι Αρκαδίας που «έφυγε» στις 13/11/2013, προσφέρουμε 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Κανέλλος και Βασίλης

ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
***

φωτό 1

Τον Απρίλη συμπληρώνονται 15 χρόνια που θα λείπει από κοντά μας ο σύζυγος και πατέρας μας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ. Ο Θέμος, όπως ήταν γνωστός σε συγγενείς και φίλους, με καταγωγή από την Πόλη, γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου το 1917. Από μικρός στη βιοπάλη, εντάχθηκε στο προοδευτικό κίνημα των Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Υπηρετώντας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο ναρκαλιευτικό «Πάραλος» αναδείχτηκε σε μέλος της ΚΕ του ΕΑΜ Ισμαηλίας. Συμμετείχε στο αντιφασιστικό κίνημα του Ναυτικού και για την πατριωτική του δράση «ανταμείφθηκε» με καταδίκη εξάκις σε θάνατο από τα έκτακτα στρατοδικεία, μένοντας για χρόνια έγκλειστος στα στρατόπεδα των Εγγλέζων «συμμάχων» (Ντεκαμερέ κ.ά.). Απελάθηκε από την Αίγυπτο το 1950 και μέχρι το 1958, οπότε και διαλύθηκαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ, ήταν μέλος του παράνομου μηχανισμού του Κόμματος. Στις εποχές της επίπλαστης ευμάρειας, έχοντας πλήρη επίγνωση των νομοτελειών του συστήματος, μας έλεγε χαρακτηριστικά «δεν τα 'χετε δει ακόμα όλα στον καπιταλισμό» και εμείς τον αποπαίρναμε. Δικαιώθηκε μέχρι κεραίας παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του Μαρξισμού - Λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του αγαπημένου του «Ριζοσπάστη».

Επ' ευκαιρία της πανελλαδικής Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρουμε, στη μνήμη του και στο αγαπημένο του ΚΚΕ, το ποσό των 150, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ
Η σύζυγός του, Τούλα

Τα παιδιά του, Πλάτωνας και Νίκος, τα εγγόνια του

***

φωτο 2

Στη μνήμη της μάνας και γιαγιάς μας, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πλήρης ημερών στα 100 της χρόνια, και στους γονείς μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Επίσης, στη μνήμη του πατέρα και παππού μας, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, μακρονησιώτη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που έμεινε πιστός στις ιδέες του Μ-Λ και του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Ακόμα στα αδέλφια του ΦΩΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟ που έδωσαν τη ζωή τους στο ΔΣΕ για ισότητα και δικαιοσύνη, για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και για μια Ελλάδα χωρίς την ξένη και ντόπια εξάρτηση με το λαό αφέντη στον τόπο του, προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και που και στα 95 του χρόνια αγωνίζεται δίπλα στους εργαζόμενους και το λαό γι' αυτά τα ιδανικά.

Τα παιδιά του Γεωργίου και της Ελευθερίας Κατοίκου, Παναγιώτης και η σύζυγος Κωνσταντίνα Παπαδάκη, τα εγγόνια: Πολυδεύκης και Αμαλία

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ (φωτ.) που, φέτος, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατό του, καθώς και στη μνήμη του συντρόφου και συναδέλφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΟΥΔΑ, που πέθανε πρόσφατα, αλλά και των συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗ και ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ προσφέρω 300 ευρώ.

Μαρία Τσίγκα

***

φωτο 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ προσφέρω 300 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Γ. Ζ.


ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

MotionTeam

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΒΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

ΚΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημήτρης Κρεωνάς
Δημήτρης Κρεωνάς

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ