ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2013
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΙΜΟΣ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΙΜΟΣ
φωτό 1

Ο Σ. Κ. και οι κόρες του Μαρία και Θάλεια προσφέρουν 1.500 ευρώ στην ΚΟ Αγ. Αναργύρων του ΚΚΕ, στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ.

***

φωτό 1

Αγαπημένη μου μάνα, ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ, στις 10 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το ξαφνικό φευγιό σου και σα να ήταν χθες... Εμείς όμως είμαστε εκεί που μας αφήσατε, εσύ και ο πατέρας μου, πλάι στο τιμημένο Κόμμα μας και κάνουμε πάντα αυτό που ήταν η επιθυμία σας. Προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

Κατερίνα - Γιώργος - Φαίη

***

φωτο 2

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Συκεών στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ που δολοφονήθηκε υπερασπίζοντας τα ιδανικά του ΚΚΕ και στη μνήμη του ΣΙΜΟΥ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ.

Γ. Βελδεμίρης

Κ. Βελδεμίρης

***

φωτο 1

Στη μνήμη της αδερφής μου ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που στα χρόνια της νιότης της υπήρξε μέλος του Κόμματος προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Συντρόφισσα Ρένα

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΜΑΚΡΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ (ψευδώνυμο Νίκος), της θείας μου ΜΑΚΡΙΔΟΥ (Γκούσκο) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και του θείου μου ΜΑΚΡΙΔΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρω ενίσχυση στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λαχανά - Θεσσαλονίκης.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μακρίδης Νικόλαος - Λάζαρος

***

Στη μνήμη των παλικαριών του Γερακαριού Κιλκίς, που έδωσαν τη ζωή τους για το καλό του λαού:

Στον αλβανικό πόλεμο: ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές: ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: απαγχονίστηκαν, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, με τους 200 της Καισαριανής. Από ΠΑΟτσήδες: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από το επίσημο κράτος: ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από Στρατοδικεία: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Στο ΔΣΕ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΟΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΓΙΟΥΡΑΣ.

Οι συγχωριανές τους και αδελφές του ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, Παρέσα και Ρόζα, προσφέρουν στο αθάνατο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Κιλκίς 300 ευρώ.

***

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
φωτό 1

Στις 4-12-2013 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια που έφυγε από τη ζωή η συντρόφισσά μου στη ζωή και στον αγώνα, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ.

Ο σύζυγός της, Κώστας Γιαννακούλιας, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ στην ΤΕ Μεσσηνίας.

***

φωτο 1

Στις 13-12-2013 συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατο της ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΣΠΕΝΤΖΟΥ. Μέλος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία μέρα της, υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού. Δε λύγισε όταν η αστική τάξη την τιμώρησε με φυλακίσεις και εξορίες. Για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια της, η στάση ζωής της θα είναι πάντα οδηγός.

Στη μνήμη της και με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, τα παιδιά της Γιώργος και Βασιλική και τα εγγόνια της, Βασίλης, Εφη και Σταυρούλα προσφέρουμε το ποσό των 300 ευρώ, μέσω των ΚΟΒ Δημοσίου - Παιδείας και ΚΟΒ Σκοτούσσας της ΝΟ Σερρών του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη της λατρευτής συζύγου μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Κικής) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ που «έφυγε» στις 12-2-2012 αφήνοντάς μας αγιάτρευτο πόνο και του αδελφού της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ που «έφυγε» στις 13-2-1974 σε ηλικία 55 χρόνων (ήταν οργανωτής και καθοδηγητής της ΕΠΟΝ Σιδηροδρομικών Θεσ/νίκης όλων των κλάδων και διαφωτιστής της Αχτίδας Μεταφορών) προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Θεόδωρος Λιλιακίδης

***

φωτο 1

«Εφυγε» από κοντά μας, στις 28 Σεπτέμβρη, ο σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1920 στην Αγ. Παρασκευή Νιγρίτας. Πήρε μέρος στις μάχες του Αλ Αλαμέιν στη Β. Αφρική. Συμμετείχε εκεί στην Αντιφασιστική Στρατιωτική Οργάνωση. Κυνηγημένος για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, κρατούμενος στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στα κρατητήρια του Παύλου Μελά. Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και της Νομικής του ΑΠΘ, άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα μέχρι τέλους. Υπερασπίστηκε πολιτικούς κρατούμενους, επαναπατρισθέντες πολιτικούς πρόσφυγες. Ηταν υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΕΔΑ Γ. Γαβριηλίδη. Μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Δικηγόρων και στην ΚΟΒ Αγ. Παύλου - Ευαγγελίστριας, ενεργός μέχρι τέλους. Καθημερινά διάβαζε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Στη μεγάλη κρίση που πέρασε το ΚΚΕ στα χρόνια της αντεπανάστασης 1989 - 1991, υπεράσπισε το χαρακτήρα του Κόμματος και τις επαναστατικές αρχές, ενάντια στον οπορτουνισμό που επιδίωξε τη διάλυσή του και ανέλαβε πρωτοβουλία να εξασφαλίσει τη λειτουργία της ΚΟ Αγ. Παύλου. Ηταν μέλος του συλλόγου Αγωνιστών Μέσης Ανατολής Β. Ελλάδας και ο τελευταίος επιζών. Η ανιδιοτέλεια, το πείσμα του, η σεμνότητα και το ήθος του χαρακτήρισαν όλη του τη ζωή και όλη του τη δράση και τίμησε τους αγώνες του λαού. Είναι διδαχή για τις νέες γενιές. Η ΚΟ Αγ. Παύλου - Ευαγγελίστριας πραγματοποίησε πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του στις 17 Νοέμβρη.

Στη μνήμη του σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ και για ενίσχυση του κόμματος της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης, του Πολιτισμού και του Σοσιαλισμού, ΚΚΕ, προσφέρω 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θέρμης Θεσ/κης.

Βασίλης Μεγκίσογλου

ΣΧΟΙΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΧΟΙΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
***

φωτο 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, που στάθηκαν πιστοί στο ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής τους προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ.

Σταύρος Τσιρώνης

Γιώτα Αραμπατζή - Τσιρώνη

***

φωτο 1

Στις 28 Δεκέμβρη συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του ΕΠΟΝίτη κομμουνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ (1929 - 2010). Με τη στάση ζωής του φώτισε και παραδειγμάτισε τα τρία του παιδιά και τα τέσσερα εγγόνια του, που συνεχίζουν αταλάντευτα τον αγώνα που ξεκίνησε ο ίδιος για μια άλλη κοινωνία. Πιστός στα ιδανικά του κόμματός του υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του τις πανανθρώπινες αξίες και ιδέες του κομμουνισμού.

Στη μνήμη του και αντί μνημοσύνου, ο γιος του Χρήστος Καραμάνος, η γυναίκα του Αγγελική και οι δυο κόρες του Βασιλική και Ευαγγελία καταθέτουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Υπουργείου Οικονομικών, για να συνεχίσει το Κόμμα να αγωνίζεται μέχρι να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και να πάρει την εξουσία η εργατική τάξη.

***

Φώτο 2

Στη μνήμη των συντρόφων μου, την περίοδο της Κατοχής, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ, αρχηγού της πολιτοφυλακής Βύρωνα, που δολοφονήθηκε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια εκτελέστηκε, ήδη νεκρός στη μάντρα της Σωτηρίας το 1948. Και του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΣΙΦΛΑΚΟΥ (Βάγγος), που σκοτώθηκε το 1948 στο ΔΣΕ στη Φλώρινα στο βουνό Μαλιμάδι, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Σάββας Κατιρτζόγλου

***

φωτό 1

Στην άσβεστη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΚΟΥΛΑΣ ΓΛΑΡΟΥ (Παπαγεωργάκη), που «φεύγοντας» πριν από δύο μήνες μας άφησε όλους απαρηγόρητους, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μας Μαίρης Γλαρού προσφέρουμε 120 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Βασίλης - Σταμάτης - Ζαχαρίας Γλαρός

***

Στη μνήμη του πατέρα μου και της μητέρας μου, ΓΡΗΓΟΡΗ και ΕΛΕΝΗΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 400 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας για την Οικ. Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος τους Δήμος

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΒΕΛΛΑ από τον Ασπρόπυργο Αττικής, ΕΠΟΝίτη, πιστού μέχρι το θάνατό του στο ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 140 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΒΑΓΓΕΛΗ και ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΠΟΡΤΕΛΟΥ, που τόσο μας λείπουν, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟ Ευδήλου Ικαρίας.

Τα παιδιά τους, Φρόσω και Ντίνα

***

φωτο 2

Στη μνήμη του αξέχαστου ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ που στις 14 Δεκέμβρη μας λείπει 9 χρόνια, καθώς και στη νωπή μνήμη της αδικοχαμένης κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ - ΛΙΔΩΡΙΚΗ, που στις 14 Γενάρη γίνονται τριάμισι χρόνια χωρίς το γλυκό χαμόγελό της.

ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
Μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγος, Δέσποινα

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΤΑΘΗ και ΖΩΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ προσφέρουμε 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟ Ευδήλου Ικαρίας.

Τα παιδιά τους Δέσποινα, Νίκος, Φιλιώ Κούλου

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗΣ, από τη Χάλκη και Αμπελάκια Λαρίσης, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού, 100 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

φωτό 1

Ο σ. Γιάννης Σχοινάς πρόσφερε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη της γυναίκας του, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑ, αετόπουλου στην Εθνική Αντίσταση, καθώς και στη μνήμη των συντρόφων/σσών: ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΜΟΙΡΑ, ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ, το ποσό των 200 ευρώ.

***

Τον Ιούλιο του 2013 έφυγε από τη ζωή ο σ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ. Ο χαμός του μας γέμισε λύπη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη μητέρα του και την οικογένειά του.

Στη μνήμη του η Μαρία Σδούκου προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδελφής, ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, που αταλάντευτα στήριξε όλη της τη ζωή, 20 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
Τιτίκα Σκουλή

* Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας και ξαδέλφης, ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, που πάλεψε όλη της τη ζωή για τα ιδανικά του Κόμματος και που η αγάπη, ο αλτρουισμός και το πάθος της για τη ζωή ήταν τα σημεία αναφοράς της για όλους όσοι την συναναστράφηκαν, προσφέρω στο ΚΚΕ 10 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Αλέξης Ματής

* Στη μνήμη της ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που μαζί του πάλεψε ακόμα και στα δύσκολα, 20 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Αννί, Κώστας, Συλβί και Γιάννης

***

φωτό 3

Τρεις χρονολογίες έχουν χαραχθεί βαθιά, ανεξίτηλα στη μνήμη μου, γιατί σ' αυτές έχασα τους πιο αγαπημένους μου:

Στις 15 Οχτώβρη 1986 έχασα το σύντροφό μου στη ζωή και τον αγώνα, τον αγαπημένο ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ.

Στις 15 Μάρτη 1991 έχασα τον ένα γιο μου, το λατρευτό μου ΓΙΑΝΝΗ (ΠΑΝΤΑΖΗ).

Στις 23 Ιούνη 2009 έχασα τον άλλο μου γιο, τον επίσης λατρεμένο μου ΧΑΡΗ (ΠΑΝΤΑΖΗ).

Στη μνήμη τους, προσφέρω στο ΚΚΕ και στην οικονομική εξόρμησή του, 700 ευρώ και 100 ευρώ στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Τζένη Πανταζή


ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Δημήτρης Καραμάνος
Δημήτρης Καραμάνος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ

ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ

ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ

ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΟΥΛΑ ΓΛΑΡΟΥ
ΚΟΥΛΑ ΓΛΑΡΟΥ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΡΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΡΙΒΕΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΟΡΤΕΛΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΟΡΤΕΛΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΡΤΕΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΡΤΕΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ