ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2013 - 2η έκδοση
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
φωτό 1

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του φίλου, συντρόφου και συναδέλφου, ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Παππάς Αποστόλης

***

Στη μνήμη της θείας του ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΡΕΚΟΥΤΗ από τα πάνω Σουδενά (Ανω Λουσούς) Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας, που «έφυγε» από τη ζωή στις 25/11/2013, οι οικογένειας των αδελφών: Κωνσταντίνας Σουλελέ - Σιγούρου, Γκόλφως Σουλελέ και Νίκης Σουλελέ, αντί για στεφάνι, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καλαβρύτων, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

φωτό 2(σε χαρτί του Χρ. Δούκα)

Στη μνήμη των πρωτοπόρων συντρόφων στο στήσιμο των Οργανώσεων, ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΟΥΚΑ (Βοτανικός) και του ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΑΚΗ (Μέταλλο) προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Κολωνού, ο σ. Παναγιώτης και ο σ. Λεωνίδας Σούμπασης.

φωτό

Οι σύντροφοί του από το Αίγιο, Απόκης Χρήστος και Σωτήρης Βλογιάρης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, στη μνήμη του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΤΗ, 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αιγίου.

***

φωτο (μαίηλ)

Στη μνήμη του ΜΗΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, ένας παλιός φίλος συμπατριώτης του και ψηφοφόρος του Κόμματος, προσφέρει 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Πάτρας.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των ΣΠΥΡΟΥ ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑ, καθώς και στη μνήμη των ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΖΕΡΒΑ ΣΠΥΡΟΥ, αγωνιστών, κομμουνιστών μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τα 95 χρόνια δράσης και θυσιών του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υγείας Νοσοκομείου Ρίου.

ΖΕΡΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Τιγγινάγκας Γεώργιος και η κόρη του Τιγγινάγκα Γεωργία

***

φωτό 1

Στις 15/10/2013 θρηνήσαμε τον αναπάντεχο και ξαφνικό χαμό του συντρόφου μας ΤΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που υπήρξε πιστός ως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του υπόσχονται να συνεχίσουν όσα δίδαξε με το προσωπικό παράδειγμά του. Την αγάπη του στη μελέτη, την αταλάντευτη προσήλωσή του στην αναγκαιότητα της Σοσιαλιστικής Επανάστασης και την ατσάλινη πίστη του στο Κόμμα μας.

Οι σύντροφοί του από το Σαραβάλι και τη Νότια Εδαφική ΚΟΒ Πάτρας προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του και στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, που χάσαμε πριν ένα χρόνο στις 16/12/2012.


Δημήτρης Παπαβασιλόπουλος
Δημήτρης Παπαβασιλόπουλος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΤΣΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤ CENTER Τεντοτεχνική. Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, ευκολίες πληρωμής, άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν εγκατάσταση. Αφήνουμε την τέντα να μιλήσει από μόνη της! Σωκράτους 52 - Δραπετσώνα, 210.4080.119, 210.4080.199, κιν. 6942.554.060. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ παντός τύπου. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ. «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ», τηλ. 6930.372.108. ΒΑΨΙΜΑΤΑ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ: - Κάγκελα - Ακάλυπτους χώρους - Μαγαζιά - Πατάρια - Πόρτες - Παράθυρα - Καρέκλες - Τραπέζια - Ντουλάπες - Ντουλάπια - Παντζούρια - Ρολά μαγαζιών (και πολλά άλλα).

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο επιπλωμένο στο κέντρο της Αθήνας με δύο εισόδους, Σταδίου 48 και Σαρανταπόρου 3. Αντικειμενικής αξίας 48.000 ευρώ, μόνο επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ. κ. Σταύρο, τηλ. 210-6512.351.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ