ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 4 Γενάρη 2014 - Κυριακή 5 Γενάρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη της ΒΑΣΩΣ ΜΑΥΡΙΚΟΥ, φίλης της οικογένειάς μου και συντρόφισσας, προσφέρω στο κόμμα μας 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Σοφία Παπαδοπούλου

***

φωτό 2

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ, αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και μαχητής του ΔΣΕ, καθώς και επί 55 χρόνια μέλος του ΚΚΕ.

Επίσης, συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ο οποίος υπήρξε συνδικαλιστής και μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη των συντρόφων μας, προσφέρουμε για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Σταυρούλα Μπατζιόλα, Αρετή Μπατζιόλα - Παπαδοπούλου

Τα εγγόνια - παιδιά Βασίλης και Ελισάβετ.

Παπαδόπουλος Λευτέρης

Μπατζιόλας Θωμάς

***

φωτό 1

Στις 4.1.2014 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του σ. ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και πολιτικού πρόσφυγα στην ΣΔ Τσεχοσλοβακίας από το 1949 έως το 1981 οπότε επαναπατρίστηκε. Ηταν μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, Κυριακή, και τα παιδιά του, Τατιανή και Γιώργος, προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ
***

φωτο 1

Το Γενάρη του 2014 συμπληρώνονται 12 χρόνια από το θάνατο της ΑΝΝΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, από την Καβάλα. Ηταν καπνεργάτρια , αγωνίστρια μέλος του ΚΚΕ από πολύ μικρή ηλικία. Στο προσφυγικό της σπίτι στην Καβάλα έκρυβε πολύγραφο, μαζί με άλλους σ/φους και τύπωνε έντυπα της Αντίστασης το 1942. Συνελήφθη και βασανίστηκε μαζί με τη μικρή της κόρη Σταυρούλα, όμως ποτέ δεν κάμφθηκε. Παρέμεινε αγωνίστρια και, ως το τέλος της ζωής της, διακινούσε το «Ριζοσπάστη» και συμμετείχε στις Οικονομικές Εξορμήσεις του Κόμματος.

Στη μνήμη της, οι κόρες της, Σταυρούλα και Θεοδώρα πρόσφεραν στην ΤΕ Καβάλας, για την Οικονομική Εξόρμηση, 50 ευρώ, σαν πρώτη δόση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ Σ. ΤΣΑΝΤΕ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καραβόσταμου.

Η σύζυγός του Μαρία

***

φωτό 1

Τέτοιες μέρες ήταν όταν ο σύντροφος κομμουνιστής επαναστάτης ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ άφηνε πρόωρα, μόλις στα 43 του χρόνια την τελευταία του πνοή. Με πτυχίο δημοσιογραφίας και φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, υπηρέτησε με την πένα και δράση του, την υπόθεση της επανάστασης και απελευθέρωσης της εργατικής τάξης στη χώρα μας. Μέσα από τον «Ριζοσπάστη», την ΚΟΜΕΠ, τον «902». Μαχητής της αλήθειας και κριτικό πνεύμα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει προδότη και Δούρειο Ιππο τον Γκορμπατσόφ. Ηταν πολέμιος του οπορτουνισμού και αναθεωρητισμού, ήταν κατά του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΣΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη του Αρη, ο σ. Νίκος Καλλιγιαννίδης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Πειραιά, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου, στη ζωή και στον αγώνα, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, του διοικητή μου στην πολιτοφυλακή ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΜΗ και των συναγωνιστών μου ΝΙΚΟΛΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Μαρία Μυριανθοπούλου

***

φωτο 1

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ. Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων από οικογένεια αγροτών. Στην κατοχή συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, σαν σύνδεσμος στην 8η Μεραρχία του ΕΛΑΣ, στην περιοχή κυρίως του Κασιδιάρη και της Μουργκάνας, μέχρι την απελευθέρωση. Για τη δράση του αυτή δεν παρέλαβε πολιτική ταυτότητα. Η ανταμοιβή για τον αγώνα του ήταν οι συνεχείς διώξεις με συνέπεια να ξαναπάρει το 1947 το δρόμο του βουνού, στο πλευρό του ΔΣΕ. Το 1948 πήρε μέρος στις μάχες της Μουργκάνας όπου τραυματίστηκε. Μετά τον ελιγμό της Μουργκάνας βρέθηκε στο Γράμμο. Το 1949 κατέβηκε στα Ζαγόρια ως ελεύθερος σκοπευτής. Το Νοέμβρη 1949 πέρασε τα σύνορα και μπήκε στην Αλβανία. Το 1950 έφυγε με καράβι για την Πολωνία. Εγκαταστάθηκε στο Ζγκοζέλετς. Παντρεύτηκε την Αντιγόνη με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Το 1950 επανήλθε παράνομα στην Ελλάδα. Μαζί με τους συντρόφους του έπεσε θύμα προδοσίας και όσοι δεν σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν, επέστρεψαν στην Αλβανία. Στην Πολωνία, διετέλεσε πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Νέα Ζωή στον ελληνικό οικισμό Κροστσιένκο για 7 χρόνια. Το 1979 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Από το 1979 έως το 2010 ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ιωαννίνων. Εξελέγη Πρόεδρος της κοινότητας Ροδοτοπίου (1982 - 1986).

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΤΣΑΣ
Στη μνήμη του, η σύζυγος Αντιγόνη, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ.

***

φωτό 2

Συμπληρώθηκαν φέτος 3 χρόνια από τότε, που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ. Ο Μιχάλης γεννήθηκε το 1940 στο χωριό Μαυροκκλήσι του Εβρου. Από πολύ μικρός γνώρισε τους διωγμούς, που δέχτηκαν όλοι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης από το εμφυλιακό κράτος. Μαζί με άλλα δύο αδέρφια του και μία αδερφή τους εγκατάλειψε την πατρίδα του και δέχτηκε τη φιλοξενία και τη στοργή της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας (ΓΛΔ), όπου ο Μιχάλης μεγάλωσε και μορφώθηκε. Εγινε γυναικολόγος. Το 1989 επαναπατρίστηκε, εργάστηκε και έζησε στη Λάρισα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν ξέχασε τη μεγάλη προσφορά του ΚΚΕ και της λαϊκής εξουσίας στη ΓΛΔ στα κυνηγημένα Ελληνόπουλα. Εμεινε πάντα πιστός στα ιδανικά του κομμουνισμού και του ΚΚΕ.

Φέτος το καλοκαίρι «έφυγε» από κοντά μας ο ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, μαχητής και αξιωματικός του ΔΣΕ, αφοσιωμένος κομμουνιστής και στέλεχος του ΚΚΕ. Σ' όλη του τη ζωή στάθηκε όρθιος και περήφανος για τις ιδέες και τη δράση του, παράδειγμα για όλους που τον γνώρισαν.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου Μιχάλη και του Ζήση Ζώκα, προσφέρω στο Κόμμα 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ
Μαρίκα Τσιμούδη

***

φωτο 1

Στις 6 Γενάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και αδερφός, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ, ΕΛΑΣίτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τα αδέρφια του προσφέρουν στο τιμημένο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 400 ευρώ οικονομική ενίσχυση.

***

Φωτο 3

Για το νησί Ικαρία με τους αγωνιστές που το γνώρισαν στα πέτρινα χρόνια της Ιστορίας της Ελλάδας με αποκορύφωμα τον εμφύλιο σπαραγμό αλλά και για τους Ικαριώτες Αγωνιστές ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ και ΕΡΜΙΟΝΗ ΛΙΤΣΑ που μου λείπουν πολύ προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Θέρμης στο ΚΚΕ. Ηταν καλοί και άξιοι φίλοι της οικογένειάς μου στη Ρουμανία, αλλά και εδώ στην πατρίδα ήμουν και είμαι παιδί τους και εγώ με την αγάπη που μου δώσανε με την καλοσύνη τους, την ανθρωπιά τους και την αφοσίωση στις ιδέες τους στο ανώτατο στάδιο του κομμουνισμού. Ηταν και είναι το ψυχικό μου αποκούμπι. Με κάνανε πλουσιότερη ως Ανθρωπο. Κρατάω γερά στα χέρια μου το βιβλίο του Στέφανου Παπαγεωργάκη με τίτλο: «Στη θύελλα του Εμφυλίου (Ικαρία)» έτσι για να τους θυμόμαστε και να μας εμπνέουν σαν Ανθρωποι και σαν Αγωνιστές. Τους θυμόμαστε και δεν τους ξεχνάμε.

Θέρμη - Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη

ΧΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
***

Στη μνήμη του συζύγου της ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΘΥΜΙΟΥ, που πέθανε την 08.01.2002, η Θεοπίστη Τσολακίδου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

***

φωτο 4

Στη μνήμη των γονιών μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ (φωτ.), των γαμπρών μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΤΣΟΥ καθώς και στη μνήμη των Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ, Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, Α. ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, Α. ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, Μ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ και όλων των κομμουνιστών απανταχού της γης προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Δάφνη Τριπολίτου - Χουνουζίδου

***

φωτο 2

Στη μνήμη του παππού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ και της γιαγιάς μας ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟ ΝΤΕΠΟ Θεσ/νίκης.

***

φωτο

Η σ. Φιντιρικάκη Νίτσα προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της ΧΡΗΣΤΟΥ(ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗ), μέσω ΚΟΒ Σταυρού Θεσσαλονίκης.

***

φωτο 2

Στη μνήμη της αδερφής και θείας μας αντιστοίχως, ΜΑΡΙΚΑΣ ΣΤΕΦΟΣΗ που πέθανε στις 25 Γενάρη του 2000 και του συζύγου της ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΦΟΣΗ προσφέρουμε 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρού Θεσ/νίκης.

***

Στη μνήμη της μάνας μου ΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που δικάστηκε για την αντιστασιακή της δράση από τους Γερμανούς κατακτητές και εκτελέστηκε το 1943 στη Θεσσαλονίκη, στο στρατόπεδο «Παύλου Μελά», του πατέρα μου ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους και βουλευτή του ΚΚΕ το 1936, Ακροναυπλιώτη και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που πέθανε ως πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία, καθώς και του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΝΙΤΙΔΗ, από την περιοχή της Δράμας, που έζησε χρόνια πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ραψάνης του ΚΚΕ.

ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΗΣ
ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΗΣ
Ιωάννα (Νούλη) Ζώκα.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΙΤΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΣΙΤΗ από το χωριό Εμμανουήλ Παπά Σερρών, καθώς και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ από το χωριό Σιταριά, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων, 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Στέφανος - Βασιλική

***

φωτό 4

Στην μνήμη των αγαπημένων μας:

ΗΛΙΑ ΝΟΕΑ, Εφεδρου Ανθυπολοχαγού στον πόλεμο της Αλβανίας, μέλους του ΚΚΕ, αρχηγού της ανταρτοομάδας της Σαϊδόνας που χτύπησε τους Ιταλούς επιδρομείς και τους ντόπιους συνεργάτες τους, το Μάρτη του 1942, που δικάστηκε και καταδικάστηκε από έκτακτο ιταλικό στρατοδικείο και, τελικά, εκτελέστηκε στις 23 Μάη 1942 στην Καλαμάτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π. ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ, τελειόφοιτου της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κομμουνιστή Ακροναυπλιώτη, ένα από τους 200 ήρωες της Πρωτομαγιάς του '44 που εκτελέστηκαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

ΛΕΩΝΙΔΑ (ΛΟΥΗ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, που δολοφονήθηκε άνανδρα από τους Χίτες, τον Αύγουστο του 1947, στα 19 του χρόνια.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, έφεδρου ΕΛΑΣίτη και υπεύθυνου Κέντρου Πληροφοριών(ΚΠ) των ανταρτών του Ταΰγετου, που πέθανε το 1976.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ (Λούλας) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, υπεύθυνης της Επιμελητείας των μαχητών του ΔΣΕ συγκροτήματος Ταΰγετου, που πέθανε στα 1979.

ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΝΩΝΤΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, μαχητή του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, τραυματία στη μάχη της Βαμβακούς Λακωνίας που πέθανε στα 1996.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑ ΝΟΕΑ, συνδικαλιστή ΕΒΕ, μέλους του ΚΚΕ που πέθανε στις 2.1.2009.

Στη μνήμη όλων προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λ. Αξιωματικών.

Τέλης και Βαγγέλης Καστριτσέας του Βασιλείου και της Σταυρούλας,

Πλούτων Νοέας του Ηλία


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ

ΣΤΕΦΟΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΤΕΦΟΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΤΕΦΟΣΗ ΜΑΡΙΚΑ
ΣΤΕΦΟΣΗ ΜΑΡΙΚΑ

ΛΙΤΣΑ ΕΡΜΙΟΝΗ
ΛΙΤΣΑ ΕΡΜΙΟΝΗ

ΜΠΑΤΖΙΩΛΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΠΑΤΖΙΩΛΑΣ ΘΩΜΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ

Νίκος Κοτανίδης
Νίκος Κοτανίδης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΙΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΙΤΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΤΗΣ

ΒΑΣΩ ΜΑΥΡΙΚΟΥ
ΒΑΣΩ ΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΜΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Παπαδόπουλος Λευτέρης
Παπαδόπουλος Λευτέρης

ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΤΣΑΝΤΕΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΤΣΑΝΤΕΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ

ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ