ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 26 Γενάρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του και προς τιμή των 95 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης Καλογρέζας.

Η συντρόφισσά του, Μαρία

***

φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων και οικογενειακών φίλων ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΗ (Γιάννης Ντίνος) από το Ροδοτόπι, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ, που αναπάντεχα και πρόωρα «έφυγαν» από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΤΕ Αρτας - Φιλιππιάδας, το ποσό των 75 ευρώ.

Οικογένεια Χρήστου Λύκου

***

φωτο 1

Στις 21 Νοέμβρη 2013, συμπληρώθηκαν 5 μήνες που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ. Ο Σπύρος γεννήθηκε το 1919 στο χωριό Αλατρο Λευκάδας. Το 1940 τον βρήκε να υπηρετεί στο 24ο Σύνταγμα Πρέβεζας και στη συνέχεια, αποσπασμένος στο 2ο τάγμα πεζικού - λόχος πολυβόλου, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στα αλβανικά βουνά. Εντάχτηκε στο Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ). Στην πρώτη μάχη της Λευκάδας το 1944, στα μισά του Ιούνη, με την επέμβαση των Γερμανών, βρέθηκε πάνω στη μάχη με το εφεδρικό ΕΛΑΝ. Χειριζόμενος ένα οπλοπολυβόλο χτύπησε το γερμανικό σκάφος που πήγαινε να κάνει απόβαση στο νότιο μέρος της Λευκάδας. Συνέχισε τη δράση του στις μάχες της Καντήλας, Μοναστηρακιού, Περγαντή, Κεφαλονιάς. Υπέστη συνεχείς διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες (Λευκάδα, Ξάνθη, Καβάλα, Μακρόνησο). Σεμνός, ακλόνητος και στις πιο δύσκολες στροφές της ταξικής πάλης, αγωνίστηκε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και για έναν κόσμο ειρηνικό.

Χρήστος Μαλτέζος
Χρήστος Μαλτέζος
Στη μνήμη του, η κόρη του Χρυσαυγή, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πρέβεζας.

***

φωτο 1

Ο ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ του Χρήστου γεννήθηκε το 1923 στο χωριό Ζιάκας Γρεβενών. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Καταδιώχτηκε από το μεταβαρκιζιανό καθεστώς για την αντιστασιακή δράση του και την 1-5-1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Υπηρετούσε με το βαθμό του ανθυπολοχαγού στη 14η Ταξιαρχία. Στις πρώτες μέρες της μεγάλης μάχης του Γράμμου τραυματίστηκε βαριά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αρχηγείου Δυτικής Μακεδονίας στο Γράμμο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 27 Ιούνη του 1948.

Στη μνήμη του, ο αδερφός του Τάσος Μπούμπαρης προσφέρει 50 στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, στελεχών του ΚΚΕ, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Αλ. Γώγος

***

φωτο 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞ. ΓΩΓΟΥ, από την Πηγή Ευπαλίου Φωκίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του («έφυγε» στις 25.9.'92, σε ηλικία 87 ετών) και του αδελφού μου ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚ. ΓΩΓΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή (27.9.'13, σε ηλικία 53 ετών), προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Αλ. Γώγος

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ξηρονομή Βοιωτίας, αγωνιστή του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του («έφυγε» στις 8.5.'99, σε ηλικία 74 ετών), προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Σοφία

ΤΟΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΟΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Οι κόρες του Αναστασία και Αλεξάνδρα

Οι εγγονές του Γρηγορία και Σοφία

***

φωτό 1

Στις 31/8/2013 συμπληρώθηκαν 11 χρονιά από το θάνατο του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ. Ο Δημήτρης Αβραμίδης γεννήθηκε το 1928 στα Γρεβενά. Το 1942 σε ηλικία 15 ετών μπαίνει στην οργάνωση του ΕΑΜ και γίνεται ενεργό μέλος της ΕΠΟΝ. Αναλαμβάνει τον επικίνδυνο ρόλο του συνδέσμου και με κίνδυνο της ζωής του μεταφέρει όπλα και τρόφιμα κρυφά στους αντάρτες. Το 1947 έγινε μέλος του ΚΚΕ και είχε διασυνδέσεις με τον ΔΣΕ. Τον Αύγουστο του 1949 με την εξάρθρωση της οργάνωσης συλλαμβάνεται και αφού κακοποιήθηκε απάνθρωπα παραπέμφθηκε στο έκτακτο στρατοδικείο στην Κοζάνη, όπου καταδικάστικε σε 10 χρόνια φυλακή. Δοκίμασε πολλά κάτεργα, όπως Κοζάνη, Καρδίτσα, Γρεβενά, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Αίγινα. Παρέμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ελλη, ο γιος του Θεμιστοκλής, η νύφη του Δώρα και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου μας παιδιού ΝΙΚΟΥ ΝΤΟΡΙΖΑ, που «έφυγε» από τη ζωή τόσο ξαφνικά στις 4/6/2011, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στο οποίο έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής του, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ του ΚΚΕ στο Ντίσελντορφ Γερμανίας. Οι γονείς του

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα, παππού, αδελφού, θείου, νονού και συντρόφου μας, ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΙΜΑ από το Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, πιστό μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων.

***

φωτο 1

Στις 26/1/2014, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ που γεννήθηκε στο ΚRΝΟV της Λαϊκής Δημοκρατίας Τσεχοσλοβακίας το 1952, από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Επαναπατρίστηκε το 1981 με τους γονείς του και εγκαταστάθηκε στην Ποντοκώμη Κοζάνης.

Στη μνήμη του, η μητέρα του και η οικογένεια του αδερφού του Αλέκου, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Ποντοκώμης του ΚΚΕ, 100 ευρώ, για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ, και της πεθεράς μου, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Καματερού, 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτο 1

Στην άσβηστη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΙΟΝΤΑΚΑΚΟΥ που μας άφησε πρόσφατα, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων 30 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, που υπηρέτησε με αγώνες μιας ζωής.

Τα παιδιά του

***

φωτο 1

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΟΥΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ΜΟΥΖΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ και στα δυο αδέρφια του πατέρα μου, που ξυλοκοπήθηκαν άγρια από φασίστες της δικτατορίας του Μεταξά. Ο μεγαλύτερος αδερφός, επιστρέφοντας από το αλβανικό μέτωπο, τραυματίας και έχοντας το βαθμό του επιλοχία με αρκετά παράσημα εκτελέστηκε στην πλατεία του χωριού από γερμανο-φασίστες. Ο πατέρας μου το 1945 ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Ασφάλεια της Λάρισας και κατόπιν πετάχτηκε στις φυλακές. Ολοι κατάγονταν από το χωριό Αμπελώνα Λάρισας. Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδος, το ποσό των 50 ευρώ.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
Μούσας Θανάσης

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ από τη Βρύναινα Μαγνησίας ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ (β' σειρά σχολής αξιωματικών ΚΓΑΝΕ - ΔΣΕ) που εκτελέστηκε το Γενάρη του 1950, ο ανιψιός του Γιάννης Παπαδόπουλος προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς, για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτο 1

Στις 12-1-2014, συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ (Τάκη) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, πιστού μέχρι τέλους της ζωής του στα ιδανικά του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 25 ευρώ και ο ξάδερφός του, Φραγκίσκος Ιγναντιάδης, 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

Η Ευαγγελία Πασαλίδη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20 ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΣΑΛΙΔΗ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

φωτο 1

Συμπληρώθηκαν εννέα χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού.

***

φωτο 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, του ηρωικού Γραμματέα της ΟΚΝΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, που δολοφονήθηκε το 1938 από τη δικτατορία του Μεταξά, όπως και στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΡΤΗ, που «έφυγε» από κοντά μας το 2005, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικ. Εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

Η Μαρία Μαλτέζου, η Χριστίνα και ο Αργύρης Κούρτης

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος ΔΑΦΝΗΣ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ, τα παιδιά τους προσφέρουν 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ανω Λιοσίων.

ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

Στη μνήμη του αγωνιστή του Δημοκρατικού Στρατού ΧΡΗΣΤΟΥ ΞΥΔΕΑ, η κόρη του προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ανω Λιοσίων.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΚΚΕ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ, η κόρη του Βίκυ Μήτσιου από το Σίδνεϊ Αυστραλίας, προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

**

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΡΑΤΕΑ, οι δικοί τους προσφέρουν 280 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Α. Λιοσίων.

***

φωτό 1

Στις 9 Γενάρη 2013 «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ανταρτοΕΠΟΝίτισσα ΜΠΑΣΤΑ ΖΩΗ.

Προσφέρω 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της.

Ο σύντροφός της στη ζωή και τον αγώνα, Μπάστας Γιώργος.

***

φωτο 1

Ο Βαγγέλης Ζαφειρίου και η σύζυγός του Περσεφόνη Ζαφειρίου - Ευθυμίου προσφέρουν άλλα 100 ευρώ στη μνήμη των αδελφών τους ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ (φωτ.) και ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας. Ο Γιώργος γεννήθηκε στο χωριό Φύλλο Καρδίτσας, υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Υπηρέτησε στο ιππικό του Γαζή. Ευτύχησε θάνατο στο κρεβάτι του προ δεκαπενταετίας. Ο Νίκος γεννήθηκε στο χωριό Λεοντάρι Καρδίτσας και «έπεσε» μαχόμενος κατά τις επιχειρήσεις στο Βίτσι το '49.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του εργατικού κινήματος, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Γενάρη 2004, η γυναίκα του Παναγιώτα και τα παιδιά του, Νίκος και Ηλίας, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στις 15/10/2013 «έφυγε» ο αγωνιστής ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

«Χάθηκες από το φως του ήλιου και αυτός δάκρυσε, χάθηκες από τα μάτια μας, αλλά ζεις στη σκέψη μας, στην καρδιά μας. Δεν πρόλαβες να ζήσεις πολύ. Πρόλαβες όμως να δώσεις πάρα πολλά. Γεννήθηκες Αγωνιστής. Εφυγες Αγωνιστής. Οι αγώνες σου δεν πήγανε χαμένοι, μην στεναχωριέσαι. Οι συμβουλές σου, τα λόγια σου έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, σε όλους αυτούς που σε γνώρισαν, σε έζησαν. Ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους σου, ράγισε η καρδιά για το χαμό σου. Απλά γιατί γνωρίζουν την αξία σου. Μας έδωσες σε όλους να καταλάβουμε τα λόγια του Σααδί, ότι η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας για την επιβίωση. Τα στοχασμένα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: Ιδέες δεν Υπάρχουν. Ανθρωποι υπάρχουν που καβαλούν τις ιδέες και ανάλογα με το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν γίνονται κι αυτές μεγάλες. Το μόνο που μπορούμε να σου δώσουμε εμείς για όλα αυτά που μας έδωσες, για όλα αυτά που μας άφησες είναι ένα: ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Στη μνήμη του η οικογένεια της αδελφής του Μάχης Ξενοπανάγου προσφέρει στο ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω της Νότιας Εδαφικής ΚΟΒ Αχαΐας.


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΖΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΖΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αλέξιου.
ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αλέξιου.

Χρήστος (Τάκης) Βαρυτιμιάδης
Χρήστος (Τάκης) Βαρυτιμιάδης

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ
ΔΑΦΝΗ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΗ

ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ
ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ -
ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ -

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΜΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΜΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΝΤΑΚΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΝΤΑΚΑΚΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ