ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 26 Γενάρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΝΙΚΗΤΑ Γ. ΟΥΝΤΡΙΑ, που πέθανε πριν 10 χρόνια, αγωνιστής και πιστός στις ιδέες του Κόμματος μέχρι το θάνατό του, προσφέρουμε ένα εκτυπωτικό μηχάνημα στα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα, για τις λειτουργικές ανάγκες τους.

Τα παιδιά του: Ούντριας Ν. Γιώργος - Ούντρια Ν. Παρασκευή

Η σύζυγος: Ούντρια Ζωή

***

φωτό 1

Στη μνήμη του μαχητή του ΔΣΕ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ για την ονομαστική του εορτή προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

Δ.Κ.

***

Στις 12 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΡΟΣ του Ιωάννη, συνταξιούχος ελαιοχρωματιστής - οικοδόμος. Από μικρός βγήκε στη βιοπάλη, και μέχρι τη συνταξιοδότησή του συμμετείχε στο εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Ηταν σταθερά δίπλα στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, σαν οπαδός, στις μικρές και μεγάλες στιγμές και ανταποκρινόταν σταθερά στις Οικονομικές Εξορμήσεις. Η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελλοπία Θήβας, όπου βρέθηκε πλήθος κόσμου. Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι η οικογένεια, τα αδέρφια, τα ανίψια και φίλοι του προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 260 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θίσβης.

Δημήτρης Σύρος, Αλέξανδρος Σύρος, Ιωάννης Σύρος, Ελένη Σύρου, Διονύσης Σύρος, Κατερίνα Σύρου, Γιάννης Σύρος, Χρήστος Σύρος, Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.

***

φωτο 1

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου πατέρα ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ («Θόδωρος» ), από την Κρύα Βρύση - Πέλλας, αγωνιστή της ΕΑ και του ΔΣΕ. Στις 19 Γενάρη του 2004 «έφυγε» με ένα μεγάλο βάρος στην καρδιά: Η Ιστορία έλαχε να γυρίσει προσωρινά τις πλάτες της στο Δίκαιο και το Καλό και ν' αφήσει να πέσει το Σκοτάδι. Εμείς οι νέοι δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έζησαν κι έπαθαν αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι και πάντα να διαδίδουμε τον Μέγιστο Αγώνα, που έδωσαν για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Προς τιμή του και στη μνήμη όλων αυτών που έπεσαν και «έμειναν» επάνω στα βουνά και στις φυλακές, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Σκύδρας - Πέλλας, 20 ευρώ στο περιοδικό της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΒΑΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ - τα 50 ευρώ μέσω ΟΒ Τοπογράφων ΕΜΠ, και τα άλλα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δομικών ΕΜΠ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

φωτό 4

95 χρόνια ΚΚΕ! Τρία κόκκινα γράμματα γραμμένα παντού. Στους τοίχους των φυλακών, στις εξορίες, στους μαντρότοιχους των εργοστασίων, στα πανό των εργαζομένων, μα κυρίως, μέσα στην καρδιά μας. ΚΚΕ, σ' ευχαριστούμε που ιδρύθηκες, που άντεξες, που υπάρχεις για να κρατάς ζωντανές τις ελπίδες μας για τη δικαίωση όλων των αγώνων που έγιναν και θα γίνουν για την τελική νίκη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη μιας ηρωικής οικογένειας κομμουνιστών:

Του ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΟΝίτη ποιητή που εκτελέστηκε στην Αίγινα, το 1948, μαζί με άλλους συντρόφους του.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΑΣίτη που σκοτώθηκε το 1944, στη μάχη στα Τουρκοβούνια από τους όλμους του αγγλικού ιμπεριαλισμού.

Του παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, πατέρα του Κώστα, που το Κόμμα τον τίμησε με μια θέση στο τιμητικό προεδρείο του 10ου Συνεδρίου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Του ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΑΣίτη κομμουνιστή με πολλά χρόνια εξορίας, ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Του ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΑΣίτη, αμετανόητου κομμουνιστή.

Στη μνήμη τους, η οικογένεια του Γιώργου Γιαννόπουλου προσφέρει στο Κόμμα μας το ποσό των 180 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Σμύρνης.

***

φωτό 4

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων, ΒΑΪΟΥ ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ («Καραπιπέρη»), Ταγματάρχη του ΕΛΑΣ. ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΤΣΙΛΗ, Ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ και Ταγματάρχη του ΔΣΕ. ΔΗΜΗΤΡΗ (Μήτσου) ΦΥΤΣΙΛΗ και ΠΑΜΦΙΛΟΥ ΦΥΤΣΙΛΗ, μαχητών του ΔΣΕ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σέκλιζας.

Γιάννης Φυτσιλής (γιος του Καραπιπέρη)

Βασίλης Φυτσιλής

***

φωτο 2

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ από Ισιωμα Μεγαλόπολης, δολοφονήθηκε από Χίτες το Φλεβάρη του 1944 μαζί με άλλους ηλικιωμένους γονείς μαχητών του ΔΣΕ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 18 χρόνων, γιος του Γιώργου, ΕΠΟΝίτης πιάστηκε ως όμηρος από τους Γερμανούς στη Μεγαλόπολη και τον εκτέλεσαν στο Πιάλι Τεγέας τον Αύγουστο του 1944.

Στη μνήμη τους, η εγγονή και ανιψιά τους, Δημητράτζου Παρασκευή, προσφέρω 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας.

***

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ που ήταν μέλος του ως το τέλος της ζωής του, 170 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Η σύζυγος και οι κόρες του

***

φωτό 1

Στις 8.12.013 «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ από το Καλοχώρι Μεσσηνίας. Μέχρι τέλους, έκανε τα πάντα για το Κόμμα, τόσο εδώ όσο και στον Καναδά που έζησε πολλά χρόνια της ζωής του. Με καταγωγή από αντιστασιακή οικογένεια, διετέλεσε πρόεδρος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ιλίου για αρκετά χρόνια.

Στη μνήμη του, φίλοι και σύντροφοι από την ΚΟΒ Ανω Ιλίου προσφέρουν στο ΚΚΕ 240 ευρώ.

***

φωτό 1

Πέρασαν 21 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑΣ. Αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή μέσα από το Κόμμα, στην Εθνική Αντίσταση, στο συνδικαλιστικό κίνημα για τα πανανθρώπινα ιδανικά του σοσιαλισμού, για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Πριν από 60 μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου ανιψιός ΝΙΚΟΣ ΛΑΪΟΣ, αγωνιστής μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Αγγελική Ξυνοτρούλια

***

ΦΩΤ. 1

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

ΑΥΔΗΣ ΛΕΩΝ
ΑΥΔΗΣ ΛΕΩΝ
Στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Πατησίων, προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Βικτώρια, τα παιδιά του Σαλώμη και Νίκος Μπανάρας

***

φωτό 1

Στις 16 Μάρτη 2013 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός, θείος, σύντροφος και φίλος ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ σε ηλικία 68 ετών.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που πίστεψε και αγωνίστηκε όλη του τη ζωή, 100 ευρώ (μέσω ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής).

Η κουνιάδα του, Αναστασία Φορτοτήρα,

ο ανιψιός του, Γαβριήλ Μπουγάνης

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αδελφών μου, ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ (ΝΙΚΟΛΑΟΥ), μαχητών του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ για καλύτερες μέρες, 200 ευρώ.

Ο αδελφός τους, Αντώνης Νικολάου, από Θίσβη Θηβών Βοιωτίας

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τη στιγμή που ξαφνικά και αναπάντεχα «έφυγε» από κοντά μας, ο σύντροφος μός στη ζωή και τους αγώνες ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ από το Γούμερο Ηλείας. Ο ΦΩΤΗΣ από νέος εντάχτηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του για την ιδεολογία και τα ιδανικά του Κόμματος. Ηταν συνεπής και αταλάντευτος κομμουνιστής και υπηρέτησε πιστά το Κόμμα από διάφορα πόστα, είτε σαν απλό μέλος είτε σαν στέλεχος του Κόμματος. Υπήρξε για πολλά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ Γούμερου - Αγίας Αννας, ιδρυτικό μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας, μέλος της Διοίκησης του Παραρτήματος Οικοδόμων Ωλένης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Πυροπλήκτων Ν. Ηλείας μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του και οι σύντροφοί του από την Αγία Αννα προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γούμερου - Αγίας Αννας, το ποσό των 70 ευρώ.

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ από τις Ξένιες Βουπρασίας Ηλείας, η κόρη του Νίκη προσφέρει 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αμαλιάδας του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατό του.

ΚΟΥΒΑΡΗ ΜΑΡΙΚΑ(Μαρία)
ΚΟΥΒΑΡΗ ΜΑΡΙΚΑ(Μαρία)
***

φωτό 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μας, σ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ στην ΟΔΓ, και των γονιών μας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και ΦΩΤΗ ΒΑΒΙΤΣΑ από την Κερασούλα Καλαμπάκας, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΖΕΡΒΑ (Ντόλας), από Μαυρέγι Καλαμπάκας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ειρήνη - Κώστας Βαβίτσας, Λιπστάτ Γερμανίας

***

φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ και ΛΕΩΝ ΑΥΔΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

Γιάννης Σταυρόπουλος

***

Η Αθανασία Μάλαμα, στη μνήμη της μητέρας της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑ, πιστή μέχρι το θάνατό της στο ΚΚΕ, προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

***

Στις 3 Φλεβάρη, κλείνει ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΛΥΜΠΕΡΙΑΣ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας, 100 ευρώ.

Το Σάββατο 1 Φλεβάρη, μετά τις 18.00, προσφέρεται καφές στο σπίτι του.

Η οικογένειά του

***

φωτο 3

Στη μνήμη της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗ, που μας φρόντιζε στα πέτρινα χρόνια της Κατοχής, στο Παγκράτι και στο Βύρωνα, και αγωνιούσε για όλα τα παιδιά. Μην πάθουμε τίποτα κακό στις μάχες που δίναμε με Γερμανούς, Ιταλούς, μπουραντάδες και ταγματασφαλίτες σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας και τον Πειραιά. Και των συν/φων ΓΙΩΡΓΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ, λοχαγού και διαμερισματάρχη της Πολιτοφυλακής και του ΤΣΙΦΛΑΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ψευδ. Βάγγου Καμπούρη) φρούραρχου του Βύρωνα.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Θόδωρος)
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Θόδωρος)
Ο Γιώργης Κολλημένος βασανίστηκε φρικτά, χωρίς ν' ανοίξει το στόμα του. Για την αντιστασιακή του δράση καταδικάστηκε σε θάνατο. Εκτελέστηκε στο Γουδή το Μάρτη του 1949. Ετσι ανακοινώθηκε. Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε φριχτά στην Ασφάλεια. Ο Τσιφλάκος Αριστοτέλης, φρούραρχος του Βύρωνα, καταδικάστηκε για την αντιστασιακή του δράση απ' το μεταδεκεμβριανό καθεστώς. Βγήκε στο βουνό και κατατάχθηκε στον ΔΣΕ. Το 1948, σε μάχη με τον κυβερνητικό στρατό στο Βίτσι τραυματίστηκε. Ενώ μεταφερόταν από γυναίκες τραυματιοφορείς στο νοσοκομείο, σκοτώθηκε από αεροπορική επίθεση.

Στη μνήμη τους, ο γιος της Κώστας και σύντροφός τους και συμμαχητές μου σε πολλές μάχες στις ανατολικές συνοικίες, προσφέρω στο ΚΚΕ, από το υστέρημά μου, 40 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας.

Κώστας Γαβρίλης


ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ντόλας
ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ντόλας

ΟΥΝΤΡΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Γεωργίου
ΟΥΝΤΡΙΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Γεωργίου

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ

Πάμφιλος Φυτσιλής, μαχητής του ΔΣΕ
Πάμφιλος Φυτσιλής, μαχητής του ΔΣΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Icon

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΣΙΟΓΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΒΙΤΣΑ

ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ, ανθ/γος του ΕΛΑΣ και Ταγματαρχης του ΔΣΕ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ, ανθ/γος του ΕΛΑΣ και Ταγματαρχης του ΔΣΕ

ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ)
ΦΥΤΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ)

ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ
ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο μάρτυρας Ποιητής
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο μάρτυρας Ποιητής

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΓΑΒΡΙΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΓΑΒΡΙΛΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ