ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 16 Φλεβάρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
φωτό 1

Σήμερα, 16.2.2014, κλείνει ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου μας ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, η σύζυγός του, Μπαρμπούνη Καλεάνθη, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΤΕ Καστοριάς.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΙΔΟΥ, που από πολύ νωρίς αταλάντευτα μπήκε στην πάλη για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τον σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό , σύντροφοι από τις Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης προσέφεραν στη μνήμη της 190 ευρώ στο κόμμα της το ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του γείτονά μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ του Γεωργίου, που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στις 26-11-2013, πιστού οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ, που η μάνα του και η 17χρονη αδελφή του κατασφαγιάστηκαν στη μεγάλη σφαγή της Ξηρόβρυσης του Κιλκίς από παρακρατικούς, το Νοέμβρη του 1946, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΤΟ του Κιλκίς.

Παρέσα Κοτσαλίδου

***

φωτο 1

Στις 3 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Σε όλη του τη ζωή αταλάντευτα πιστός στις θέσεις και τις ιδέες του ΚΚΕ. Κυνηγήθηκε και εξορίστηκε σε Μακρόνησο, Ικαρία, Αϊ - Στράτη.

Στη μνήμη του ο γιος του Αγγελος προσφέρει στο αγαπημένο του κόμμα 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

***

φωτο 1

Το Παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ πρόσφερε στη μνήμη του σ. ΣΤΙΟΚΑ ΓΙΑΝΝΗ, πρώην προέδρου του Παραρτήματος, που «έφυγε» από κοντά μας, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της Δυτικής ΚΟΒ Βέροιας. Ο σ. Στιόκας Ιωάννης, μέλος του ΚΚΕ που γεννήθηκε το 1926, πέθανε στις 8/11/13. Οργανώθηκε το 1941 στην ΕΠΟΝ. Το 1947 δικάστηκε σε θάνατο από το στρατοδικείο Γιαννιτσών. Επί 8 χρόνια ήταν σε διάφορες φυλακές με την ποινή εκτέλεσης για 5 χρόνια έχοντας υποστεί βασανιστήρια, ξυλοδαρμούς, απεργίες. Το 1952 πήγε στη Μακρόνησο για άλλα 2 χρόνια. Οταν βγήκε ήλθε στη Βέροια και οργανώθηκε στο παράνομο ΚΚΕ. Από το 1956 υπήρξε αγροτικό στέλεχος. Με τη χούντα στάλθηκε εξορία στη Γυάρο. Απέκτησε με τη σύζυγό του 3 κόρες. Μετά τη μεταπολίτευση βοήθησε στο στήσιμο του Κόμματος στη Βέροια. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος για 12 χρόνια, ενώ παράλληλα ήταν στέλεχος αγροτικό. Επί 2 τριετίες ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ. Μέχρι την τελευταία του πνοή υπήρξε αγωνιστής, πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΝΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΝΙΑΣ
Στη μνήμη του η σύζυγός του πρόσφερε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της Ανατολικής ΚΟΒ Βέροιας.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, που απεβίωσε στις 19-8-1958, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πιστού στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Και της μητέρας μου, ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που απεβίωσε στις 24/6/1968. Αφού έδωσαν τον αγώνα τους με το ΔΣΕ, χάνοντας και τέσσερα παιδιά αγωνιστές στο ΔΣΕ, άφησαν την τελευταία τους πνοή πολιτικοί πρόσφυγες στις φιλόξενες σοσιαλιστικές χώρες (Τασκένδη).

Στη μνήμη τους προσφέρουμε, εγώ και η σύζυγός μου, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων, στο αγαπημένο μας ΚΚΕ.

Αριστείδης και Βασιλική Παρασκευοπούλου

***

Ο σύντροφος Καρακεχαγιάς Νίκος, από το Σταυρό Θεσσαλονίκης, προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρού στη μνήμη των συντρόφων: ΚΑΛΑΤΖΗ ΑΛΕΞΗ, της συντρόφου του ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, των τριών του αδελφών ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ και ΜΙΧΑΛΗ. Επίσης στη μνήμη του συμπεθέρου του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΔΑΚΗ που σκοτώθηκε στο βουνό ΣΟΥΓΛΙΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, του ΘΕΟΧΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ που σκοτώθηκε στη μάχη της Ολυμπιάδας, του ΣΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ που σκοτώθηκε στη μάχη Σταυρού και, τέλος, στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ και του καπετάν ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ.

***

φωτο 1

Ο σ. ΤΣΟΜΠΛΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ την 27.10.2012 συμπλήρωσε ένα χρόνο από το θάνατό του.

Στη μνήμη του η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Ν. Ζίχνης Σερρών, 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματος που αγάπησε και ψήφιζε μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του Κόμματος ΤΑΠΑΣΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ η κόρη του και η εγγονή του πρόσφεραν 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Σερρών του ΚΚΕ για την Οικ. Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των σ/φων ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, και ΣΟΦΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ, η ΚΟΒ Τριανδρίας προσφέρει 170 ευρώ.

***

φωτο (2)

Στη μνήμη των γονιών τους ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΚΑΠΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗ, τα παιδιά τους Καλπακίδης Νίκος και Καπνιά Ασπασία και ο εγγονός τους Καλπακίδης Δημήτρης προσφέρουν 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

***

φωτο 1

Στις 30 Δεκέμβρη 2013 «έφυγε» από κοντά μας η ΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα Θεσσαλίας και σε πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΑΜ και αγωνίστηκε για την απελευθέρωση της πατρίδας από τους ξένους και ντόπιους κατακτητές. Για το «ΛΑΘΟΣ» της αυτό τιμωρήθηκε από την άρχουσα τάξη με φυλακίσεις και εξορία στο Τρίκερι. Μέχρι το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή στις ιδέες του Κόμματος. Στη μνήμη της ο γιος της Β. Κ. προσφέρει στο Κόμμα που πίστεψε η μητέρα του 100 ευρώ, η αδελφή της Αγγελική Καπνιά και τα ανίψια της Ασπασία Καπνιά και Νίκος Καλπακίδης προσφέρουν στο Κόμμα 80 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΑΚΗΣ
***

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΜΑΡΙΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ, κρατούμενης στις φυλακές Αβέρωφ, στη μνήμη του συζύγου μου, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΛΙΔΗ, οικοδόμου, πιστού οπαδού του Κόμματος, ως το τέλος της ζωής του καθώς και του αδερφού του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΑΛΙΔΗ, μέλους του Κόμματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την απελευθέρωση του Κιλκίς από τον ΕΛΑΣ, προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς, τιμώντας τα 95χρονα του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΡΟΥ, ΕΠΟΝίτη και μετέπειτα ΕΛΑΣίτη, καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΙΑΡΟΥ, ΕΠΟΝίτισσας, πιστών οπαδών του ΚΚΕ ως το θάνατό τους η οικογένεια του γιου τους, Αλέκου, προσφέρει 30 ευρώ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς, τιμώντας τα 95 χρόνια Ιστορίας του ΚΚΕ.

***

Στις 11 Φλεβάρη έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο της συντρόφισσας ΛΙΤΣΑΣ ΚΟΥΣΗ. Γεννήθηκε το 1919 στις Σέρρες από αγωνιστική - κομμουνιστική οικογένεια. Μαθήτρια οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ. Στο Πανεπιστήμιο, στα χρόνια της Κατοχής, οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ. Πιάστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές, φυλακίστηκε και παρά τα σκληρά βασανιστήρια δεν πρόδωσα κανένα σύντροφό της, δεν λύγισε. Καταδικάστηκε από γερμανικό δικαστήριο και δραπέτευσε το 1943 για να συνεχίσει τη δράση της μέσα από τον ΕΛΑΣ, στο τμήμα διαφώτισης της Οργάνωσης Μακεδονίας.

Με την απελευθέρωση, συνέχισε τη δράση μέσα απ' τις γραμμές του ΚΚΕ. Το αστικό κράτος τη συνέλαβε και την εξόρισε στο Τρίκερι, στη Μακρόνησο, στον Αϊ - Στράτη. Με την αποφυλάκισή της, το 1955, εντάχθηκε στον παράνομο μηχανισμό του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη κι από το 1958 συνέχισε τη δράση της μέσα από την ΕΔΑ. Πάλεψε σε όλες τις συνθήκες και από όποιο πόστο της χρέωσε το Κόμμα.

Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας, μέσω της ΚΟΒ Καλλιθέας.

ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
Σ.

***

φωτο 1

Στους αγαπημένους μας γονείς ΣΤΕΦΑΝΟ, ΣΤΕΛΛΑ, ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ, οι οποίοι ήταν υπόδειγμα ζωής και μας στήριξαν με την αγάπη τους. Επίσης στον αδελφό και σύντροφό μας ΗΛΙΑ ΚΩΤΑΚΗ (φωτ.), που ήταν υπόδειγμα αφοσίωσης και αγάπης και γι' αυτό η ΚΟ Αργους τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο, και στα αγαπημένα μας ανίψια ΝΙΚΟ, ΣΤΕΦΑΝΟ και ΣΤΕΛΛΑ. Ακόμη στους συντρόφους ΑΝΤΡΕΑ, ΖΑΦΕΙΡΗ και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

Στη μνήμη όλων των παραπάνω, προσφέρουμε 1.000 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ηρωικού ΚΚΕ.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Γιώργος και Σουλτάνα Λεμονίδη

***

φωτο 1

Ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΒΑΡΑΣ «έφυγε» από κοντά μας πλήρης ημερών, στα 91 χρόνια του. Μαχητής σε όλη του τη ζωή κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό όλων όσοι τον γνώριζαν. Γεννήθηκε στο Σκαμνό Φθιώτιδας το 1923, όπου και έζησε. Από μικρό παιδί στη βιοπάλη γνώρισε από πρώτο χέρι την αδικία και την εκμετάλλευση του λαού μας. Ξεκίνησε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Λαμία σε ηλικία 13 χρόνων. Σε ηλικία 19 χρόνων, το 1942, βγαίνει με το όπλο του για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά και κατατάσσεται στον ΕΛΑΣ. Το 1943 γίνεται μέλος του ΚΚΕ, ιδιότητα που τίμησε μέχρι την τελευταία του στιγμή. Οπως και το 1947 - 1949 που έδωσε το «παρών» μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ για το δίκαιο του λαού. Ακόμα και μετά που το μετεμφυλιακό αστικό κράτος τον κυνήγησε και τον πίεζε για να λυγίσει αυτός δεν λύγισε, αφού είχε μάθει ως κομμουνιστής να ζει με το κεφάλι ψηλά. Το 1991 ήταν στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης του ΚΚΕ, αφού ποτέ δεν παρέδωσε τα όπλα του. Και το μεγαλύτερο όπλο, όπως έλεγε, ήταν το ΚΚΕ, τα 3 κόκκινα γράμματα για τα οποία έδινε και τη ζωή του. Η σπορά που έριξε ο μπαρμπα - Μήτσος, όπως και όλοι οι κομμουνιστές, θα φουντώσει και θα δώσει καρπούς και εγγύηση γι' αυτό είναι το ηρωικό ΚΚΕ.

ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Λαμίας, η κόρη του Βασιλική προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Σκαμνιώτες, ο Αγιος Γεώργιος» στη μνήμη του ιδρυτικού του μέλους, προσφέρει 30 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο τον «Ριζοσπάστη».

Το μνημόσυνο του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΒΑΡΑ θα γίνει την Κυριακή 2 Μάρτη στο Σκαμνό Φθιώτιδας.

***

φωτο 1

Ο δικηγόρος ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ, ανώτερο στέλεχος του ΚΚΕ, γεννήθηκε στο Μελιγαλά Μεσσηνίας το 1912. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση από υπεύθυνες θέσεις. Το 1936, επί Μεταξικής δικτατορίας, αποβάλλεται από το Πανεπιστήμιο σα μέλος της ΟΚΝΕ, για επαναστατική δράση. Τον Ιούνη του 1941 πρωτοστατεί στην ίδρυση της Νέας Φιλικής Εταιρείας στην Ανω Μεσσηνία, προδρόμου του ΕΑΜ. Αρχές του 1942 φυλακίζεται στα Καλάβρυτα, μετά στο Ναύπλιο και τελικά στο στρατόπεδο της Λάρισας. Αποφυλακίζεται το Σεπτέμβρη του 1943 με τη συνθηκολόγηση των Ιταλών και αμέσως ανεβαίνει στο βουνό. Υπήρξε Πολιτικός Καθοδηγητής και Γραμματέας της Οργάνωσης του ΚΚΕ στο 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ Μεσσηνίας. Επίσης Γραμματέας του Γραφείου Πληροφοριών και της ΟΠΛΑ του Νομού Μεσσηνίας με έδρα την Ανδρούσα. Ηταν πρόεδρος της Επιτροπής που, μετά τη νικηφόρα μάχη που έδωσαν το 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ Μεσσηνίας και το 8ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ Λακωνίας εναντίον των ταγματασφαλιτών στο Μελιγαλά το Σεπτέμβρη του 1944, απέλυσε όλα τα γυναικόπαιδα που εκρατούντο στο «Μπεζεστένι». Διετέλεσε Λαϊκός Επίτροπος του Λαϊκού Δικαστηρίου στην Καλαμάτα, που καταδίκασε τους προδότες συνεργάτες των Γερμανών. Πήρε μέρος στις μάχες του Δεκέμβρη. Μετά τη Βάρκιζα, με άλλα στελέχη έφτασε στο Μπούλκες, το 1945, απ' όπου, τον Ιούλη του 1947, επιστρέφει στην Ελλάδα επικεφαλής Πολιτικός Επίτροπος (ψευδώνυμο Μοράβας) ομάδας πολιτικοστρατιωτικών στελεχών του ΚΚΕ, κυρίως από τη Μεσσηνία, για να επανδρώσουν τα τμήματα του ΔΣ Πελοποννήσου. Στις 24 Δεκέμβρη του 1947 ο Βασίλης Μπράβος, που προοριζόταν για ηγέτης της 3ης Μεραρχίας του ΔΣ Πελοποννήσου, ο Γκίκας Φράγκος, που προοριζόταν για μέλος της τριμελούς Διοίκησης της Μεραρχίας, ο Κώστας Κανελλόπουλος, που ανέλαβε στη συνέχεια Επιτελάρχης της Μεραρχίας, και ο Γιάννης Μάμαλης, υπεύθυνος του ΚΚΕ στην περιοχή Δωρίδας, στην προσπάθεια να βρουν πέρασμα στον Κορινθιακό για Πελοπόννησο έπεσαν σε ενέδρα Λόχου Στρατού, κατόπιν προδοσίας στο χωριό Πεντεόρια Δωρίδας. Ο Κανελλόπουλος και ο Μάμαλης διασώθηκαν, ενώ ο Μπράβος και ο Φράγκος τραυματίστηκαν, συνελήφθησαν και οι δήμιοι τους βασάνισαν και τους αποκεφάλισαν. Τα σώματά τους έθαψαν οι σύντροφοί τους στο νεκροταφείο της Αγίας Ευθυμίας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ
Στη μνήμη του Μεσσήνιου αλύγιστου Κομμουνιστή Επαναστάτη ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟΥ, του Λάκωνα, αλύγιστου Κομμουνιστή Επαναστάτη ΓΚΙΚΑ ΦΡΑΓΚΟΥ και των ηρώων και μαρτύρων, αλύγιστων Κομμουνιστών της θρυλικής αποστολής των Πελοποννησίων Στελεχών, ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΡΤΖΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, σύντροφοι από το Γαλαξίδι πρόσφεραν 100 ευρώ.


ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

ΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΡΑΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΙΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

ΤΣΟΜΠΛΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΜΠΛΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ