ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 30 Μάρτη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια που «έφυγε» ξαφνικά και απρόσμενα από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΙΑΔΗΣ.

Σήμερα Kυριακή, 30 Μάρτη, πραγματοποιείται μνημόσυνο στην εκκλησία της Ν. Σαμψούντας στην Πρέβεζα.

Η μνήμη του παραμένει πάντα ζωντανή σ' όλους όσοι τον γνώρισαν. Η οικογένειά του πρόσφερε στο ΚΚΕ, του οποίου ο εκλιπών ήταν ακούραστος συμπαραστάτης, το ποσό των 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Σήμερα Κυριακή 30 Μάρτη 2014 και ώρα 9 το πρωί στον Ιερό ναό Αγίας Αννας στο Μενίδι, γίνεται το ετήσιο μνημόσυνο του συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ που «έφυγε» από τη ζωή στις 2 Απρίλη 2013.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Κ. Μύλου - Αγ. Αννας.


ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ συμμαθητές του από την Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

* Στην μνήμη του αγωνιστή και φίλου ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, στελέχους του ΚΚΕ, διευθυντή του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" και του "902", προσφέρω στο "Ρ" 100 ευρώ.

Ευανθία Αγγουράκη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ, που στις 5 Απρίλη 2014 κλείνουν 4 χρόνια από το θάνατό του, η γυναίκα του Κατερίνα και τα παιδιά του Βασίλης και Δώρα προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Λάρισας και 50 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη». Ο Τάκης Τσιόγκας που «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών, ήταν μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, διετέλεσε βουλευτής Λάρισας του Κόμματος, ενώ, επί πολλά χρόνια, ήταν Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Πιστός κι ακλόνητος στα ιδανικά του ΚΚΕ, αγαπητός στην εργατική τάξη και στο λαό, πάλευε ακούραστα με μεράκι και αυταπάρνηση ενάντια στην καπιταλιστική, ταξική εκμετάλλευση, για τα εργατικά και, γενικότερα, τα λαϊκά δικαιώματα, για τη σοσιαλιστική κοινωνία.

***

φωτό 1

Αύριο, 31 Μάρτη 2014, συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη μέρα που, στις 31 Μάρτη 1944, σε συμπλοκή ομάδας του ΕΛΑΣ με Γερμανούς κατακτητές στη σπηλιά Γκιουμπρά στο χωριό Μέση Ρεθύμνου, σκοτώθηκε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, καθηγητής φιλολογίας, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, σε ηλικία 37 ετών. Ο Γιάννης Μαθιουδάκης καταγόταν από το χωριό Κοξαρέ Ρεθύμνου, ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας του ΕΑΜ στο Ρέθυμνο, από τους πρωτεργάτες του ΕΑΜικού κινήματος στο νομό.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΡΑΦΕΤΑΣ
Στη μνήμη του, ο γιος του Μανώλης Μαθιουδάκης πρόσφερε στο ΚΚΕ, για τις ανάγκες του εκλογικού αγώνα, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

Το Μάρτη του 1994, πριν από 20 χρόνια «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ, φίλος του ΚΚΕ και υποστηρικτής της πολιτικής του.

Η γυναίκα του Δήμητρα και τα παιδιά του Ελένη και Νίκος, τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τις δύσκολες εκλογικές μάχες που έχει να δώσει.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΕΛΑΣ Β. Εύβοιας ΛΙΑΓΚΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, που απεβίωσε στις 21-3-2014, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέρουν 60 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου.

***

φωτο 1

Στις 11 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 44 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ του Νικολάου.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παιδείας Κατερίνης, 100 ευρώ.

Η σύζυγός του Ιωσηφίδου Κλεονίκη, τα παιδιά του Νίκος, Θεόδωρος και Μαρία.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας και αλησμόνητου συζύγου και πατέρα, ΔΡΟΥΜΠΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 14 χρόνια, στις 27.4.2000, μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ. Υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του, με ανιδιοτέλεια, πίστη και σταθερότητα το τιμημένο ΚΚΕ και τα υψηλά ιδανικά του.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του, προσφέρουμε 25 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης Ευόσμου και 25 ευρώ στο περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ».

Η σύζυγός του Λαμπρινή,

τα παιδιά του Τρύφων και Θεμιστοκλής

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

Η γυναίκα του, Μάγδα Κασιούμη

***

Στις 6/5/1948 στην Αίγινα εκτελέστηκε ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΠΠΑΣ από τον Κάλαμο Αττικής. Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού.

Αρετή Βαρβάκη

***

φωτό 1

Στις 16 Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΤΟΣ, καθηγητής ΤΕΦΑΑ Αθήνας. Ηταν ένα ανήσυχο πνεύμα, ένας ακούραστος αγωνιστής με βαθιά αγάπη για την επιστήμη του και για τη γνώση, με πολλά όνειρα.

Στο ΚΚΕ που τον τίμησε ως δραστήριο μέλος του, προσφέρουμε 100 ευρώ ενίσχυση.

Οι κουμπάροι του

Τασούλα Σαλονικίδου και Γιώργος Λίνας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ανιδιοτελούς και αταλάντευτου κομμουνιστή λαϊκού αγωνιστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 13.9.2012, οι φίλοι και σύντροφοί του από τα Πατήσια και τα αδέλφια του, Δήμητρα και Αποστόλης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που στάθηκε πιστός σε όλη τη σύντομη ζωή του, 70 ευρώ.

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Χρήστου
ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Χρήστου
***

φωτό 1

Με σεβασμό και τιμή στο πρόσωπο του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΡΓΗ που «έφυγε» ακριβώς πριν από ένα χρόνο στις 31.3.2013, η σύντροφός του Μαρία Γεωργούλη και ο γιος του Νικόλας Βεργής προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Οικονομικών.

***

φωτό 1

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΣΗΣ, παλαίμαχος κομμουνιστής αγωνιστής της ΕΑ και του ΔΣΕ, άφησε την τελευταία του πνοή στις 12 Μάρτη 1998. Γεννήθηκε στο χωριό Γρεκικό Αρτας, το 1916. 15 χρόνων σταμάτησε το Γυμνάσιο και ακολούθησε το επάγγελμα του τσαγκάρη στην Αρτα, όπου συνδέθηκε, από πολύ νέος, με το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα. Για τους αγώνες του, βάσει του Ιδιώνυμου του Βενιζέλου, εξορίστηκε (1934) στη Σίκινο και καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή και 8 εξορία. Η κήρυξη του Ελληνοαλβανικού πολέμου τον βρήκε εξόριστοι στον Αη Στράτη, όπου δεν του επέτρεψαν να πάει στον πόλεμο. Εκεί, αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες επιβίωσης μαζί με τους άλλους συντρόφους του, ατσαλώθηκε, μορφώθηκε μένοντας αταλάντευτος στα ιδανικά του. Με την απόδραση των κρατουμένων, το 1943, ο σ. Νίκος έφτασε στα βουνά των Τζουμέρκων και μέχρι την απελευθέρωση, ως στέλεχος του ΚΚΕ, ο σ. Νίκος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις ΕΑΜικές και Κομματικές Οργανώσεις της Αρτας. Το μεταβαρκιζιανό καθεστώς, ανάγκασε και τον σ. Ν. Βέτση να περάσει σε βαθιά παρανομία και μέχρι το 1947, πριν περάσει με εντολή του Κόμματος στον ΔΣΕ, δούλεψε σε διάφορες κομματικές θέσεις ως στέλεχός του στην Ηπειρο. Πολέμησε με τα τμήματα της 8ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην περιοχή της Μουργκάνας και στη συνέχεια στο Γράμμο, το 1949, σαν πολιτικός επίτροπος τάγματος, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν ΠΕ Ταξιαρχίας. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου δούλεψε σε κομματικές στελεχικές θέσεις. Επιασε δουλειά σε μεγάλο υφαντουργικό εργοστάσιο. Δημιούργησε οικογένεια που υπεραγαπούσε. Το 1976 επέστρεψε στην Ελλάδα με την 6μελή οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Πάλεψε με πείσμα για την επιβίωση της οικογένειάς του και πάντα πιστός στα ιδανικά του πάλεψε τον αντικομμουνισμό και τον αναθεωρητισμό.

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει για ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτ. 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, Ακροναυπλιώτη και Μακρονησιώτη αγωνιστή ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΡΑΦΕΤΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 31 Γενάρη 2001, προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Ξένια Ζαραφέτα

***

φωτο 1

Ο ΓΑΪΤΑΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Ζώνη του Εβρου, από φτωχή - αγροτική οικογένεια. Το 1943 οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ, στη συνέχεια πέρασε στον εφεδρικό και μετά στο μόνιμο ΕΛΑΣ. Ο Αθ. Γαϊτανούδης στα 18 του χρόνια βγήκε στον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας του. Κυνηγημένος έφτασε μέχρι το «Μπουλκίς» κοντά στα αλβανικά σύνορα. Το 1948 κατέβηκε με τον Δημοκρατικό Στρατό στο Γράμμο και στο Βίτσι. Στην περιοχή Ποταμάτα του Γράμμου τραυματίζεται σοβαρά από τον κατακτητή, οι σύντροφοί του τον περνάνε στην Αλβανία. Αναρρώνει και ξαναγυρίζει στο Γράμμο τον Αύγουστο του 1949. Οταν τελείωσε ο πόλεμος πέρασε σαν πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη 3η πολιτεία, εκεί γράφτηκε και φοίτησε σε στρατιωτική σχολή, δούλεψε σε εργοστάσιο παραγωγής αεροπλάνων. Στο μεταξύ, γνώρισε και παντρεύτηκε την συναγωνίστριά του Αννα, με την οποία απέκτησαν 2 κόρες, 5 εγγόνια και 3 δισέγγονα. Δούλεψε, μαζί με την σύζυγο του Αννα, σκληρά στις Στέπες για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, μέχρι να γυρίσει στην Ελλάδα. Από το 1944 μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν μέλος του ΚΚΕ. Αφησε την τελευταία του πνοή στις 11 Νοέμβρη του 2012.

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
Στη μνήμη του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ακριβού μας συντρόφου ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, που για πολλά χρόνια ήταν μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του σωματείου συνταξιούχων Καλλιθέας και γύρω Δήμων, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε 125 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Οι σύντροφοί του από το σωματείο συνταξιούχων Καλλιθέας.

* Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, η ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας προσφέρει 125 ευρώ.

***

Φωτο 1

Στις 30 του Μάρτη 2005 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, εκπαιδευτικός, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας. Δε σε ξεχνούμε.

Η σύζυγος Ζαχαριάδου Σοφία

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ο γιος τους Δημήτρης Ντρέγκας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου αγαπημένου μου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΒΑ, που συμπληρώθηκαν 21 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μου, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων, 50 ευρώ.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η γυναίκα του Σοφία Ζέρβα

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου και μητέρας, ΦΩΤΕΙΝΑΤΟΥ - ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, που «έφυγε» από τη ζωή πρόωρα στα 39 της χρόνια στις 28/3/2008, ο σύζυγός της Καμπίτσης Νίκος και τα παιδιά της Σπύρος και Διονυσία, προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 60 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ελάτειας, για την ενίσχυση του Κόμματος, από τις γραμμές του οποίου πάλεψε για μια σοσιαλιστική κοινωνία, μέχρι την τελευταία του στιγμή.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου και σεβαστού μου θείου ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΣΑΡΡΗ, αγωνιστή της ΕΑ, αντάρτη του ΕΛΑΣ. Το 1944 στη μάχη του Μυστρά με τους Γερμανοτσολιάδες τραυματίστηκε σοβαρά, μένοντας ανάπηρος. Προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Η ανιψιά του, Θωμαή - Σταύρου Χαϊδεμένου

***

φωτό 4

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ (Μάρτης 1929 - Φλεβάρης 2006) και των αδερφών μου: ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ (Οκτώβρης 1936 - Ιούνης 2003), ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ (Ιούνης 1939 - Αύγουστος 2004) και ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ (Ιούνης 1928 - Μάρτης 2010), για την ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρω 100 ευρώ.

Χαράλαμπος Καλαϊτζής


ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

Eurokinissi

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΔΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βύρωνα.
ΔΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βύρωνα.

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ - Καλαϊτζή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ - Καλαϊτζή

Βασιλική Φωτεινάτου - Καμπίτση
Βασιλική Φωτεινάτου - Καμπίτση

Γιώργος Π. Σαρρής
Γιώργος Π. Σαρρής

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΤΟΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΑΙΤΑΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΑΙΤΑΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΓΗΣ, προσφέρουν ο γιός του Νικόλας Βεργής και η σ.Μαρία Γεωργούλη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΓΗΣ, προσφέρουν ο γιός του Νικόλας Βεργής και η σ.Μαρία Γεωργούλη

ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

ΒΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ