ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 2 Μάη 2014
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μας ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, γιατρού, που έφυγε από τη ζωή στις 20.4.14, καταθέσαμε 50 ευρώ για το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»

Οικογένεια Ελευθερίου Σταυρίδη

* Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μας ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε 20 ευρώ στο «Σπ.τ.Αγ.».

Μιχάλης -Λίλη

* Στη μνήμη του αγαπημένου ξαδέλφου και θείου, ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, προσφέρουμε στο «Σπ.τ.Αγ.» 50 ευρώ ενίσχυση.

Στέλλα Παππά και τα παιδιά της

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας ξαδέλφου και θείου ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, καταθέσαμε στο «Σπ.τ.Αγ.» 30 ευρώ.

Οικογένεια Βασίλη Χαλβατζιδόπουλου

* Στη μνήμη του αγαπημένου ξαδέλφου και θείου ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, καταθέσαμε στο «Σπ.τ.Αγ.» 30 ευρώ.

Οικογένεια Γεωργίου Δήμα

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας εξαδέλφου ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, γιατρού, καταθέτουμε στο «Σπ.τ.Αγ.» 60 ευρώ ενίσχυση.

Μαρούλα και Λέλα Χατζώκου

* Στη μνήμη του εξαδέλφου και θείου μας ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ, η οικογένεια Γιάννη Ραλλίδη προσέφερε 30 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

φωτό 1

Την Πρωτομαγιά του 2014 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ε' Διαμερίσματος Πειραιά.

Η οικογένειά του.


ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΚΑΡΑΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
φωτό 1

Στις 24.4.2013 έφυγε από τη ζωή ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΟΥΝΙΑΣ, μέλος του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κολωνού. Γεννήθηκε στα 1932 στο χωριό Στεφάνι Κορινθίας. Μέλος πολυμελούς αγροτικής οικογένειας, έζησε την κατοχή, την πείνα και τη φτώχεια του 1941-'44, καθώς και την ορφάνια, αφού σε πολύ μικρή ηλικία έχασε και τους δυο γονείς του. Οι κακουχίες που θα μπορούσαν να τον λυγίσουν το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον κάνουν ακόμα πιο δυνατό. Ορθιος, αλύγιστος και απροσκύνητος πάλευε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για το δίκιο και τη λευτεριά, αξίες με τις οποίες πορεύθηκε και στην προσωπική του ζωή. Επίμονος και περήφανος μέχρι τις τελευταίες μέρες του. Ενα χρόνο μετά, η μορφή του συνεχίζει να εμπνέει, τόσο την οικογένειά του όσο και αυτούς που τον γνώριζαν και στάθηκαν δίπλα του συνοδοιπόροι στο δύσβατο μονοπάτι της ζωής του.

Τιμώντας τη μνήμη του και συνεχίζοντας την κληρονομιά του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ και προσκαλεί όσους τον γνώριζαν να παρευρεθούν στην επιμνημόσυνη δέηση που θα γίνει την Κυριακή 4.5.2014 στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου στο Στεφάνι Κορινθίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ