ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 11 Μάη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
φωτό 1

Στις 21 Απρίλη 2014 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος και φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ από το 1934 και στέλεχός του, για σειρά ετών. Ολη του η ζωή ήταν αφιερωμένη για τα δίκια της εργατικής τάξης, σταθερός και πιστός στο Κόμμα, το ΚΚΕ, μέχρι την τελευταία του πνοή. Για την ιδεολογία του και τη δράση του, υπέστη διώξεις, βασανιστήρια, φυλακίσεις και εξορίες. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του και φίλη μας Ελένη.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μετάλλου Λάρισας, το ποσό των 100 ευρώ.

Οικογένεια Μιχάλη Λαζαρίδη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα, ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, προσφέρω για την ενίσχυση των σκοπών τους, 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» και 50 ευρώ στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ».

Τσακίρογλου Ντέπυ

***

Φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή κοντά 5 χρόνια, προσφέρω για ενίσχυση των σκοπών τους, 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» και 50 ευρώ στη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ».

Η σύζυγός του, Νίτσα Μαρκάτου

***

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ και της ΜΑΡΙΚΑ ΛΑΔΑ, πιστών και συνεπών αγωνιστών για τα δίκαια της εργατικής τάξης, προσφέρουμε το ποσό των 400 ευρώ στο Κόμμα μας ως ενίσχυση για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -Κατέρη
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -Κατέρη
Η κόρη τους και εγγονή τους Ελένη και Μαίρη Παπαδήμα.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΟΛΓΑΣ ΣΑΒΒΙΔΟΥ, συζύγου Χαρσάνη που «έφυγε» από τη ζωή στις 28.3.2014 από ανίατη αρρώστια, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 50 ευρώ. Η Ολγα Σαββίδου -Χαρσάνη γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Γιαννουλη Εβρου από φτωχή αγροτική οικογένεια. Στην ηλικία των 17 χρόνων με το όπλο στο χέρι πολέμησε για την ελευθερία της πατρίδας. Οταν τελείωσε ο πόλεμος πέρασε πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία, όπου δημιούργησε οικογένεια. Αφοσιωμένη σύζυγος και στοργική μητέρα, απέκτησε δύο γιους, εγγόνια και δισέγγονα. Εως το τέλος της ζωής της δούλεψε με πίστη και σταθερότητα στην Οργάνωση, στην πόλη Μίσκολτς της Ουγγαρίας. Η μνήμη της θα μένει πάντα ζωντανή.

Τα αδέλφια της, Ελισάβετ, Κυριακή, Αναστάσιος

***

φωτό 1

Στις 8 Φλεβάρη 2014 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μάνα ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ. Μέλος του ΚΚΕ και πάντα πιστή στις αξίες και τα ιδανικά του Κομμουνισμού. Γυναίκα σεμνή, εργατική που μεγάλωσε αξιοπρεπώς 6 παιδιά. Λόγω γνωστών ιστορικών γεγονότων και συμμετοχής της οικογένειας, με πολλά θύματα, στην Εθνική Αντίσταση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και Εμφυλίου πολέμου, αναγκάστηκε να ζήσει στη φιλόξενη Λαϊκή Δημοκρατία της Τσεχοσλοβακίας μέχρι τον επαναπατρισμό της το 1988. Τα τελευταία χρόνια έζησε στη Θεσσαλονίκη. Αιωνία η μνήμη της.

Ηλίας Τυροκομάκης
Ηλίας Τυροκομάκης
Στη μνήμη της και για ενίσχυση του Κόμματος, τα παιδιά της και ο αδελφός της προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

Πέθανε στον Πειραιά το Σάββατο 3 Μάη, η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ, το γένος Πανούλια, γεννημένη στα Πάκια Μολάων Λακωνίας το 1926. Η Πολυτίμη Αναστασιάδου - Πανούλια συμμετείχε στην Αντίσταση του λαού μας κατά του ναζισμού, σαν Αετόπουλο, και στη συνέχεια ήταν μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Για τη δράση της αυτή καταδικάστηκε σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο. Η απολογία της ήταν μόνο η φράση «Ζήτω το ΚΚΕ». Η ποινή της μετατράπηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε με τη μερική αμνηστία Καραμανλή το 1959. Σε όλη της τη ζωή στάθηκε πάντα δίπλα στο ΚΚΕ, ενώ πίστευε βαθιά στις αξίες του σοσιαλισμού και του αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Οι οικείοι της, στη μνήμη της, προσέφεραν 300 ευρώ για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, προσφέρουμε 70 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Η σύζυγός του, Ευτυχία

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτο 2

Ο Φώτης Γεωργιάδης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΘ, για την ενίσχυση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

Στη μνήμη του πατέρα του ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, από το Μυλοχώρι Κιλκίς, αντάρτη του ΕΛΑΣ, που τραυματίστηκε βαριά σε μάχη με τους ταγματασφαλίτες στην Τριάδα, χωριό των Σερρών. Πιάστηκε αιχμάλωτος, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε άγρια το 1943.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ
Στη μνήμη της μητέρας του ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, η οποία μετά τη δολοφονία του πατέρα του βασανίστηκε επανειλημμένα από τους ταγματασφαλίτες για την αντιστασιακή της δράση. Πέθανε το 1988.

Επίσης, στη μνήμη της αδελφής του ΟΛΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ανταρτοΕΠΟΝίτισσας, μαχήτριας του ΔΣΕ, που πέθανε το 1978.

Καθώς και στη μνήμη των ηρωικών ΕΠΟΝιτών και ΕΠΟΝιτισσών του ΔΣΕ από το Μυλοχώρι Κιλκίς που έδωσαν τη ζωή τους, πολεμώντας τους κατακτητές, το μοναρχοφασιστικό καθεστώς, μαζί με τους συνεργάτες του Αγγλους και Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, που είναι οι:

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΧΟΤΣΑΣ), ΤΑΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΤΑΤΙΔΟΥ ΚΑΤΙΝΑ, ΤΑΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΟΥ ΒΕΤΤΑ, ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ), ΣΠΥΡΛΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΟΣ, ΚΟΥΡΑΤΚΕΖΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ, ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, που μας έδειξαν την αγάπη και την εκτίμηση της ανθρώπινης αξίας. Επίσης, των ανιψιών και αδερφιών μας που στάθηκαν σωστοί αγωνιστές, αλλά και σ' όλους τους συντρόφους, που δώσανε και τη ζωή τους για την Ειρήνη και την Ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Στη μνήμη όλων αυτών, προσφέρουμε 500 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα που κάνει το Κόμμα μας.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς, Γιώργος - Σουλτάνα Λεμονίδου

***

φωτο 1

Ο σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ γεννήθηκε το 1918 στην Κορωνούδα Κιλκίς, όπου η οικογένειά του εγκαταστάθηκε το 1914, ως πρόσφυγες από την ανατολική Θράκη. Ο σ. Μιχάλης τέλειωσε στην Κορωνούδα το δημοτικό σχολείο και δούλεψε στα χωράφια της οικογένειας και στον αλευρόμυλο του πατέρα του. Εκεί, το 1928, γνώρισε από παιδί και το Κομμουνιστικό Κόμμα μιας και οι συναντήσεις του κομματικού πυρήνα, όπου συμμετείχε ο πατέρας του, γινόταν στο σπίτι τους. Το 1940 κατατάχτηκε στο στρατό και πολέμησε στον πόλεμο με την Ιταλία. Τέλη του 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και έγινε μέλος του ΚΚΕ, αυτός και τρία από τα αδέλφια του. Η οικογένεια βίωσε διωγμούς και δολοφονίες (τα αδέλφια του Γιώργος και Ξενοφών δολοφονήθηκαν από ΠΑΟτζήδες του χωριού, ο Παναγιώτης σκοτώθηκε σε μάχη με τους Γερμανούς). Ο σ. Μιχάλης πήρε μέρος σε πολλές μάχες του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Εζησε πρόσφυγας, από το 1945 μέχρι το 1947, στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας. Το 1947 πέρασε στο βουνό Μπέλες στον ΔΣΕ (όπου στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σκοτώθηκε η αδελφή του Μαρίκα και λίγες μέρες αργότερα στη μάχη στα Ανω Πορόια ο αδελφός του Αθηνόδωρος). Το 1949 πέρασε βαριά τραυματισμένος (χέρια και πόδια) για περίθαλψη στη Γιουγκοσλαβία και από εκεί πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία και από το 1951 ως τον επαναπατρισμό το 1984 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, έζησε σαν πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία. Ο σ. Μιχάλης Γκλαβέλης πέθανε στις 03.01.2014 πλήρης ημερών και η ταφή του έγινε στη γενέτειρά του, στην Κορωνούδα Κιλκίς. Παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του αγωνιστής, πιστό και περήφανο μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Στη μνήμη του, η ανιψιά του Χρυσούλα Τηλεντζίδου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

***

φωτό 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΙΚΗΣ) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ και του αδελφού της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Λατρευτή μου Κική, «έφυγες» στις 12-2-2012 αφήνοντας πίσω σου αγιάτρευτο πόνο. Ζήσαμε μαζί 70 χρόνια (χωρίς να λείψουμε από καμιά συγκέντρωση του ΚΚΕ και με τον καθημερινό μας σύντροφο το «Ριζοσπάστη»).

Ο αδελφός σου Δημ. Αποστολου «έφυγε» στις 13-2-1974 σε ηλικία 55 χρόνων. Ηταν οργανωτής και καθοδηγητής της ΕΠΟΝ Σιδηροδρομικών Εργων των κλάδων και διαφωτιστής της Αχτίδας Μεταφορών.

Θεόδωρος Λιλιακίδης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ, προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Ελένη και Κώστας Κωστόπουλος

***

φωτό 1

Στη μνήμη της μητέρας του ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΤΣΕΚΛΙΑ, που καταγόταν από Παπαδάτες Πρεβέζης, ο γιος της Χρήστος Τσεκλιάς και η οικογένειά του, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που δολοφονήθηκε στον Ψηλορείτη το 1947, ο αδελφός του σ. Γιάννης Τυροκομάκης, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

φωτό 1

Στις 5 Μάρτη 2014 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, ο αγωνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ. Γεννήθηκε στο χωριό Αβδελα Εβρου από αγρότες γονείς. Εμεινε ορφανός από γονείς σε πολύ μικρή ηλικία. Αναγκαστικά, μπήκε στη βιοπάλη από πολύ μικρός. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ εθελοντικά και πάλεψε για τα ιδανικά και τις αξίες του κομμουνισμού, στις οποίες παρέμεινε πιστός για όλη τη ζωή του. Από το 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία στην πόλη Πέρνικ. Ολα του τα χρόνια δούλευε ανθρακωρύχος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Η σύζυγός του Χρυσούλα και τα παιδιά του Κώστας και Χρήστος, στη μνήμη του, προσφέρουν στο ηρωικό ΚΚΕ 50 ευρώ για ενίσχυση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Τάκη) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία, μόλις, 58 ετών, φίλοι και σύντροφοι προσφέρουν, μέσω ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ, το ποσό των 210 ευρώ. Ο Τάκης Βαρυτιμιάδης ακολούθησε αγωνιστική διαδρομή, βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Κόμματος και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαϊδαρίου. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο θερμά συλλυπητήρια.

Το μνημόσυνο του ΤΑΚΗ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ θα γίνει την Κυριακή 18 Μάη στις 9 π.μ., στην εκκλησία Παναγίτσα Χαϊδαρίου.

Στην μνήμη του, ο Τάσος Αντωνιάδης προσφέρει 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ, η οικογένειά του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ωρωπού προσφέρουμε, στη μνήμη του συντρόφου μας κομμουνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ, 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 9 Μάη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την απώλεια του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, μέλους του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Κάπης Λέσβου, του αξέχαστου «μπάρμπα Κώστα» που τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος σε κάθε μετερίζι, στον αγροτικό σύλλογο, στα γιαπιά, στην Τοπική Διοίκηση, στη βαθιά ανθρώπινη αλληλεγγύη που τον ξεχώριζε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κική) ΛΙΛΙΑΚΙΔΟΥ
Στη μνήμη του, οι οικογένειες των: Κώστα, Δημήτρη και Βασιλείας Καραγιάννη προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 60 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Τι και αν πέρασαν 16 μήνες από το θάνατο της πολυαγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και στον αγώνα ΖΩΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ. Η μνήμη της παραμένει ζωντανή και άσβεστη καθώς και το όραμα ο αγώνας που έδινε καθημερινά για έναν δίκαιο και ειρηνικό κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πάντα δίπλα στο κόμμα της εργατικής πρωτοπορίας, το ΚΚΕ. Σε συνέχεια, λοιπόν, της δικής της παρακαταθήκης προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα, το ποσό των 500 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση, ενόψει της, ενιαίας, τριπλής εκλογικής και πολιτικής μάχης των εκλογών.

Ο σύντροφός της, Σπύρος Κυριακού


ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ

ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

Κώστας Χαραλάμπους
Κώστας Χαραλάμπους

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΕΚΛΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΕΚΛΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τάκης) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τάκης) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ

ΟΛΓΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ