ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 1 Ιούνη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
φωτό 1

Την Παρασκευή 9 Μάη, παραβρέθηκα στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στο Στρογγυλό Τραπέζι που διοργάνωσε η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Κάποια στιγμή βλέποντας ένα γνωστό σεβάσμιο ηλικιωμένο του απευθύνω το λόγο λέγοντας: «Γειά σου, σύντροφε». Γυρίζει βλέποντάς με και με ρωτά: «Γειά σου, από πού είσαι;» Του λέω αυθόρμητα από τα Κουπόνια. Με κοίταξε και μου λέει: «Τον ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ τον ξέρεις;» Σάστισα. Δεν το περίμενα. «Ηταν αδερφός μου», ψέλλισα. «Εγώ τον γνώριζα από την κατοχή στην Αντίσταση», μου λέει. Τον χάσαμε τον Μάη του '49, εκτελέστηκε στην Κεφαλονιά. Ποτέ δεν τον ξεχνάμε. Γι' αυτό και σήμερα, στη μνήμη του αδερφού μου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ, προσφέρω 100 ευρώ ενίσχυση στο Κόμμα μας.

Στέλιος Μαραμπότας

***

Φωτό 1

Πέρασαν σαράντα μέρες που «έφυγε» από τη ζωή ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ. Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Από μικρός βίωσε την εκμετάλλευση της εργοδοσίας και γρήγορα εντάχθηκε στις γραμμές του αγώνα μέσα από την προδικτατορική ΕΔΑ και μετά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Πάλεψε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Στα χρόνια της διάσπασης πάλεψε τον οπορτουνισμό και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση του Κόμματος.

Στην άσβεστη μνήμη του, η οικογένειά του πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων, 50 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

ΚΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΡΑΝΙΑΣ ΦΩΤΗΣ
Η σύζυγος, η κόρη και τα εγγόνια του.

***

φωτό 1

Η σύζυγος Ελπίδα και τα παιδιά του, Μαργαρίτα, Βαρβάρα και Παναγιώτης, στη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα, συντρόφου ΚΕΪΒΑΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, αντί 40ήμερου μνημόσυνου προσφέρουν 100 ευρώ στο τιμημένο μας ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του αδερφού μου ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΛΙΓΚΑ του Θωμά, που σκοτώθηκε στο Καρπενήσι, στο χωριό Κάψη το 1949, 24 ή 25 του Γενάρη, στο ΔΣΕ που έδινε μεγάλες μάχες για το δίκιο και τη λευτεριά, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, αντί για λουλούδια.

Ο αδερφός Γιώργος Τσέλιγκας

***

φωτό 1

Στις 2/7/2013 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος, σύζυγος και πατέρας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο Δημήτριος Γεωργίου γεννήθηκε στο χωριό Θεοδωράκι του Ν. Πέλλας. Βγήκε στο βουνό, στο ΔΣΕ, στο Μπέλες. Πολέμησε και τραυματίας μπήκε στην Αλβανία. Από κει πήγε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, όπου και σπούδασε σε τεχνική σχολή ηλεκτρολόγος. Το 1957 πέρασε στη Βουλγαρία με την οικογένειά του. Το 1984 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Ηταν μέλος του Κόμματος και πιστός στις αρχές και στα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής του. Τακτικός συνδρομητής του Ριζοσπάστη ως την τελευταία του στιγμή.

Η γυναίκα του Χρυσάνθη και η κόρη του Μαρία προσφέρουν, στη μνήμη του, 50 ευρώ στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Χρήστου, Μακρονησιώτη, μέλους του ΚΚΕ, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του πρόσφεραν 100 ευρώ για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ, από τα Καρδάμυλα Χίου, που κλείνουν, στις 2.7.2014, 2 χρόνια από το θάνατό του και της μητέρας μου ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ από τα Δαδιά Σουφλίου που στις 25.8.2014 κλείνουν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε».

Στη μνήμη τους και με την ευκαιρία των εκλογών, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ ενίσχυση και 50 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Η κόρη τους, Μαίρη Κουτσούτου

***

Στη μνήμη των παλικαριών του Γερακαριού Κιλκίς που έδωσαν τη ζωή του για το καλό του λαού:

Στον αλβανικό πόλεμο: Ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές: ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (απαγχονίστηκαν), ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ (εκτελέστηκε με τους 200 της Καισαριανής). Από ΠΑΟτσήδες: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από το επίσημο κράτος: ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από στρατοδικεία: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

ΦΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Στο ΔΣΕ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΟΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΓΙΟΥΡΑΣ.

Οι συγχωριανές τους και αδελφές του Σπύρου Κοτσαλίδη, Παρέσα και Ρόζα, προσφέρουν στο αθάνατο ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Κιλκίς, 200 ευρώ.

***

φωτό 2

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΘΩΜΑΣ, αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και μαχητής του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ και επί 55 χρόνια μέλος του ΚΚΕ. Επίσης, συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ο οποίος υπήρξε συνδικαλιστής και μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη των συντρόφων μας προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας για τις εκλογικές ανάγκες.

Σταυρούλα Μπατζιόλα

Αρετή Μπατζιόλα - Παπαδοπούλου

Τα εγγόνια - παιδιά Βασίλης Παπαδόπουλος και Ελισάβετ Παπαδοπούλου - Αθανασιάδη.

Παπαδόπουλος Λευτέρης

Μπατζιόλας Θωμάς

***

Στη μνήμη του πατέρα της ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΗ, που ήταν οργανωμένος στην ΕΠΟΝ Χίου και εξόριστος στον Αη Στράτη και τη Μακρόνησο, η κόρη του Π. Μαρή προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χίου, 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του παππού μου ΓΙΩΡΓΟΥ Χ. ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ , μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ.

Ο εγγονός του, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος.

***

φωτό 1

Στις 21 Μάη ήταν η ονομαστική γιορτή του Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΚΩΣΤΑ (Παπαφλέσσας). Το Δεκέμβρη του 1942 εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και, στη συνέχεια, στη φρουρά του πρωτοκαπενάνιου Αρη Βελουχιώτη. Εμεινε πιστός στο Κόμμα του και στις αρχές του ως το τέλος της ζωής του. Δημιούργησε -παρά το κυνηγητό του από το μετεμφυλιακό κράτος- μια ευτυχισμένη οικογένεια αποκτώντας 3 παιδιά με τη σύζυγο του Κωνσταντία.

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η γυναίκα του, τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγωνιστριών ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΣ ΚΡΑΝΙΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 17.2.2012, της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΚΡΑΝΙΑ, που σκοτώθηκε στις 19.7.1944 σε μάχη μεταξύ ανταρτών και Γερμανών - ταγματασφαλιτών στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας, και των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΑΝΙΑ, που εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1944 μαζί με άλλους 35 πατριώτες στο ποτάμι Νέδοντα Καλαμάτας από τους Γερμανούς, του ΦΩΤΗ ΚΡΑΝΙΑ, που δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες στις 15 Μάρτη 1948 στην Κορώνη Μεσσηνίας.

Στη μνήμη τους, ο Σωτήρης Κράνιας, αγωνιστής της ΕΑ και του αντιδικτατορικού αγώνα 1967 -1974, προσφέρει 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

φωτό 1

Πέρασαν 15 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΒΑΣ. Γεννήθηκε στην ιστορική, μαρτυρική και αγωνιστική Τσαριτσάνη Λάρισας. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού. Αγωνίστηκε κατά της τριπλής κατοχής των Γερμανών, Ιταλών και Βουλγάρων κατακτητών, για την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική προκοπή. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε στην πολιτική προσφυγιά, στις φιλόξενες χώρες του σοσιαλισμού. Με την επιστροφή του εγκαταστάθηκε στην Τσαριτσάνη. Εντάχτηκε στην ΚΟ Τσαριτσάνης και ήταν πρωτοπόρος στους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες.

ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΟΒΟΣ, η σύζυγος Βάσω και ο γιος Γρηγόρης
ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΟΒΟΣ, η σύζυγος Βάσω και ο γιος Γρηγόρης
Στη μνήμη του, η οικογένεια του προσφέρει στο ΚΚΕ 70 ευρώ και 30 ευρώ στην εφημερίδα του μορφωτικού συλλόγου Τσαριτσάνης.

***

φωτό 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ από το 1943, γεννήθηκε το 1921 στη Φαλάνη Λάρισας. Στην Κατοχή συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και πολέμησε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κατακτητές ως αντάρτης του ΕΛΑΣ. Με την Απελευθέρωση μετατέθηκε στην Πολιτοφυλακή. Πιάστηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες στα τέλη του 1946. Οταν αφέθηκε ελεύθερος κατατάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό. Ελαβε μέρος στις μάχες του Βίτσι, στη μάχη της Φλώρινας και τραυματίστηκε βαριά. Για τη δράση του ονομάστηκε Υπολοχαγός του ΔΣΕ. Με το τέλος του Εμφυλίου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, από όπου επέστρεψε στην πατρίδα το 1978. Εγκαταστάθηκε στη Φαλάνη. Εκλέχτηκε γραμματέας της ΚΟΒ. Επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΠΕΑΕΑ. Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε ως το θάνατό του στις 17 Ιούλη 2001.

Στη μνήμη του, η οικογένεια του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φαλάνης (Λάρισας)

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου και συντρόφου μου ΑΝΔΡΕΑ ΦΑΝΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 250 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών και των Τοπικών Εκλογών.

Μαρία Φάντη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
***

φωτό 1

Στις 2 του Μάη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας στο Βερολίνο ο σ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Ο σ. Στέλιος γεννήθηκε το 1931 και από το 1952 ήταν μέλος του ΚΚΕ. Υπηρέτησε στην 7η Μεραρχία του ΔΣΕ στη Θράκη μέχρι το τέλος του πολέμου και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς, αρχικά στη Βουλγαρία και στη συνέχεια στη Δρέσδη της Γερμανίας. Εγινε μηχανουργός και εργάστηκε σε εργοστάσιο στην πόλη Καρλ Μαρξ Στατ μέχρι το 1966, όπου για μεγάλο διάστημα ήταν υπεύθυνος της Οργάνωσης των πολιτικών προσφύγων. Παράλληλα ανέλαβε και έφερε σε πέρας σοβαρές κομματικές αποστολές, σε συνθήκες που σφραγίζονταν από τις διώξεις κατά του ΚΚΕ και του κινήματος στην Ελλάδα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 φοίτησε στην κομματική σχολή «Νίκος Μπελογιάννης». Το 1966 εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο, όπου ανέλαβε κομματικά καθήκοντα στα οποία ανταποκρίθηκε με ανυστεροβουλία και εργατικότητα. Ως το 1989 υπηρέτησε πιστά και αφοσιωμένα από διάφορες θέσεις το Κόμμα και ήταν στέλεχος της Οργάνωσης του ΚΚΕ στο Βερολίνο. Μετά τις αντεπαναστατικές ανατροπές του 1989 - 1991 συνέχισε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, ως μέλος και στέλεχός του, να αγωνίζεται ακούραστα για τα δικαιώματα των μεταναστών, για τη μεγάλη υπόθεση της εργατικής τάξης, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Βαΐτσα Πουρζιτίδου, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Γερμανίας.

***

φωτο 1

O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ (Φλώρος ή Βολιώτης, 18/3/1918-27/4/2014) γεννήθηκε στην Αργαλαστή Πηλίου από αγροτική οικογένεια. Από νωρίς ήρθε σε επαφή με τα κομμουνιστικά ιδεώδη και το 1935 γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Το 1942 βγήκε στο βουνό, όπου και πολέμησε και τραυματίστηκε με τον ΕΛΑΣ κατά την Εθνική Αντίσταση. Μετά την απελευθέρωση επέστρεψε στον τόπο του αλλά κυνηγημένος αναγκάζεται να βγει ξανά στο βουνό, όπου και συμμετέχει ενεργά στις τάξεις του ΔΣΕ από το 1947 και μέχρι τις τελευταίες στιγμές στο Γράμμο και στο Βίτσι. Ακολούθησε την υποχώρηση στην Αλβανία και μετά εγκαταστάθηκε στην Τασκένδη της ΣΔ του Ουζμπεκιστάν όπου έκανε οικογένεια. Tο 1962 επαναπατρίστηκε. Παρόλες τις μετέπειτα κακουχίες παρέμεινε πιστός στα κομμουνιστικά ιδανικά μέχρι την τελευταία του ημέρα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Χρήστου, Μακρονησιώτης, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του Χρήστου, Μακρονησιώτης, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού
Στη μνήμη του, η οικογένειά του, μέσω της ΚΟ Βόλου και ΚΟ Ολλανδίας, προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που έχασα τον αγαπημένο μου σύζυγο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΛΟΒΟ, και το κουνιάδο μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΛΟΒΟ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω 50 ευρώ στο Ριζοσπάστη, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Βάσω, και ο γιος του, Γρηγόρης

Επίσης, προσφέρω στη μνήμη του αδερφού μου ΝΙΚΟΛΑ ΔΑΓΓΑΡΗ, που σκοτώθηκε στη μάχη του Πύργου, ως αντάρτης.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος

Γιάννης Σταυρόπουλος

***

φωτό 1

Στις 31 Μάη συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΛΛΑ.

Στη μνήμη του και στη μνήμη των αδελφών και θείων μας, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ, ΣΟΦΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ και ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΛΕΤΣΑ, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης - Υμηττού, στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

Οικογένεια Σάλλα


Θωμάς Μπατζιόλας
Θωμάς Μπατζιόλας

Ελευθέριος Παπαδόπουλος
Ελευθέριος Παπαδόπουλος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ

ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Παπαφλέσσας)
ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Παπαφλέσσας)

Καλομοίρα Κρανιά
Καλομοίρα Κρανιά

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΒΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΔΕΡΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ -
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ -

ΚΕΪΒΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, η σύζυγος Ελπίδα, τα παιδιά του Μαργαρίτα, Βαρβάρα και Παναγιώτης
ΚΕΪΒΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, η σύζυγος Ελπίδα, τα παιδιά του Μαργαρίτα, Βαρβάρα και Παναγιώτης


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ