ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 29 Ιούνη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, προσφέρουμε 500 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του.

  • Ο σ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ «έφυγε» πριν από τρία χρόνια, στις 19 Ιούλη. «Εφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Κρήνης - Φοίνικα Καλαμαριάς.

Μαρία Τσίγκα

***

φωτό 1

Στις 9/6/2014, «έφυγε» από κοντά μας η σύζυγος, η μάνα, η γιαγιά, η αδελφή ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Χρήστου, σε ηλικία 82 χρόνων. Ορφανή από πολύ μικρή πάλεψε με τις δυσκολίες της ζωής και στις περισσότερες βγήκε νικήτρια. Μαζί με τον άντρα της, που της στάθηκε στοργικά μέχρι το τέλος, μεγάλωσε 7 παιδιά, διαπαιδαγωγώντας τα με την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την ισοτιμία, τη συλλογικότητα και την πάλη για το δίκιο του λαού. Πάντα στο πλευρό του Κόμματος, προσέφερε τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, και δεν έπαψε να το ενισχύει οικονομικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Ενας ζωντανός άνθρωπος, η ψυχή της παρέας, έτοιμη να τραγουδήσει κάθε στιγμή τον πόνο αλλά και τη χαρά της ζωής.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της και τα «μεγάλα» της εγγόνια προσφέρουν 950 ευρώ στο κόμμα και 50 ευρώ στη ΚΝΕ.

  • Στη μνήμη της, προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα και ο αδελφός της Φτάκας Γιάννης και 10 ευρώ η συντρόφισσα Μ.Π.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μας, συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, και του συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΣΔΟΥΚΟΥ, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ εργαζομένων Δήμου Πειραιά, 20 ευρώ στην ΚΝΕ Αγίας Σοφίας Πειραιά και 20 ευρώ στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Ναταλία και Αρτεμις Καρδάση

και Δέσποινα Λεμονάκη

***

Φωτό 1

Στη μνήμη του ξαδέρφου μας ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Ιούνη προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Τα ξαδέρφια του Πέτρος - Αλίκη

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΑΚΑΛΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 3.6.2014, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Κόσμου - Κουκακίου, 110 ευρώ.

Σύντροφοι από την ΚΟ Ν. Κόσμου - Κουκακίου

***

φωτό 4

Στη μνήμη των γονιών μου, ΙΩΑΝΝΟΥ και ΜΥΡΟΦΟΡΑΣ ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΟΥ, των αδελφών μου, ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΣΛΟΓΛΙΔΟΥ, ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΑΚΙΤΣΙΔΟΥ, του αδελφού μου ΣΑΒΒΑ ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

Τα παιδιά της, Γεωργία και Γιάννης

***

Στη μνήμη του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΝΤΕΣΙΔΗ του πρώτου κομμουνιστή προέδρου στην Ποντοκώμη Κοζάνης, η κόρη του Ελπίδα Παναγιωτίδου - Μεντεσίδου, προσφέρει 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ποντοκώμης.

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
***

Στη μνήμη των θείων μου, ΜΕΡΩΠΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ και των πεθερικών μου, ΜΑΡΙΑΣ και ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων, το ποσό των 20 ευρώ.

Λίτσα Τσακίρη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου αδερφού μας και συντρόφου ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, για τις εκλογές, προσφέραμε, μέσω ΝΕ Πέλλας, 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αγγελική και Βούλα Τερζόγλου

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συναγωνίστριας ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΑΦΙΛΗ, που πέθανε στις 30.5.2014, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η κόρη της, Μ. Π.

ο γαμπρός της, Ζ. Δ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Θανάσης Κωνσταντάρας

***

φωτό 1

Η ΣΤΑΪΝΟΥ ΕΥΓΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου και της Ελένης (1920 - 2.6.2014) ήταν από το Διασελάκι - Σέλτζμα Δεσκάτης. Η πολυμελής οικογένειά της, αγροτοκτητρόφων, πρόσφερε υπηρεσίες στο λαϊκό κίνημα από την εποχή της Αντίστασης - ένας αδερφός της τραυματίας του ΔΣΕ στην Πολωνία. Συμμετείχε στο ΕΑΜ μαζί με τον σύζυγό της εφεδροΕΛΑΣίτη Δημήτριο Γ. Σύρο. Μετά τη δολοφονία του αντάρτη του ΔΣΕ συζύγου της τον Ιούλη 1947, κυνηγήθηκε και γνώρισε διώξεις και φυλακίσεις. Για να αποφύγει το βέβαιο θάνατο, άφησε τα τρία της ανήλικα παιδιά και κατέφυγε, το Μάρτη του 1948, στον ΔΣΕ. Στα τμήματα της 159 Ταξιαρχίας Ηπείρου μέχρι την υποχώρηση στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης. Παντρεύτηκε τον συμπατριώτη συμπολεμιστή της Ευγένιο Κόκα (1918 - 2002). Απέκτησαν 2 αγόρια. Εργάστηκαν και συμμετείχαν στην πολιτική ζωή των πολιτικών προσφύγων μέχρι τον επαναπατρισμό τους, το 1976. Μέχρι το τέλος της ζωής της διακρινόταν για την αφοσίωση στην οικογένεια και την πίστη της στο Κόμμα.

ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη της, τα παιδιά της Πλούταρχος, Κώστας και Γιάννης, πρόσφεραν στην ΚΟ Δεσκάτης του ΚΚΕ 100 ευρώ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Ενα χρόνο πριν - στις 26 Ιούνη 2013 - «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η αγαπημένη μας μητέρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, συνταξιούχος εργάτρια με πολλά χρόνια στη βιοπάλη και δραστήρια συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας. H συνδικαλιστική της δράση αποτέλεσε αιτία διώξεων από εργοστάσιο σε εργοστάσιο του κλάδου. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής της εμπιστευόταν το ΚΚΕ και το στήριζε - και υλικά από το υστέρημά της - μέχρι το τέλος. Είχε βαθιά εκτίμηση στον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ σαν Κόμμα της εργατιάς, με ανυποχώρητη δράση σε όλους τους τομείς με επίκεντρο τους ανθρώπους του μόχθου, τους εργάτες που παράγουν τον πλούτο. Μοιραζόταν μαζί μας τη χαρά που ένιωθε για τις επιτυχίες του ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο. Ποτέ δεν έχασε το κουράγιο και την αισιοδοξία της για τον αυριανό φωτεινό κόσμο που ονειρευόμαστε. Στο χρόνο που πέρασε μας λείπει η φυσική της παρουσία, η αγάπη και η φροντίδα της για εμάς. Κρατάμε άσβηστη τη μνήμη της και το σεβασμό για τη στάση ζωής που επέλεξε και κράτησε μέχρι το τέλος του βίου της. Μέσα στα δύσκολα της εποχής και τη θολούρα που σκορπίζουν οι δυνάμεις της διαχείρισης είναι πυξίδα και φάρος ελπίδας για τη μεγάλη αλλαγή που θα λυτρώσει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από τα βάσανα και τις κακουχίες της μισθωτής σκλαβιάς.

ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
Στη μνήμη της, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ, το ποσό των 300 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ σαν συμβολή στην κάλυψη των μεγάλων αναγκών για την παρουσία και δράση του σε όλα τα μέτωπα πάλης.

***

Στη μνήμη της αδελφής μου ΛΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, την 30-5-2014, προσφέρω στην ΚΟ Ελευσίνας το ποσό των 100 ευρώ, σαν ελάχιστη ένδειξη τιμής στο ΚΚΕ, το κόμμα της εργατικής τάξης, στο οποίο η μεταστάσα έμεινε πιστή μέχρι τέλους.

Η αδελφή της Αννα

* Επίσης, στη μνήμη της ΛΙΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουν:

  • Η αδελφή της Κατίνα το ποσό των 50 ευρώ
  • Φίλοι της, μέλη των ΚΟ Ελευσίνας του ΚΚΕ, το ποσό των 80 ευρώ στην ΚΟ Ελευσίνας.

***

φωτό 1

Στο τέλος του περασμένου Μάρτη, «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΗΣ (Λάκης) ΜΙΧΕΛΗΣ, γιος του Μιχάλη και της Βασιλικής, γεννημένος στο Κοτύλειο Αρκαδίας το 1936. Ο πατέρας του ήταν μυλωνάς και από μικρός έβλεπε την πείνα και την εξαθλίωση του λαού. Βίωσε τη φρίκη του πολέμου, αλλά και τη λεβεντιά της Εθνικής Αντίστασης και του αγώνα του ΔΣΕ. Οι εξελίξεις της δεκαετίας του '50 τον επηρέασαν αποφασιστηκά και έτσι δεν άργησε να ενταχθεί στο Αριστερό Προοδευτικό Κίνημα της εποχής. Παρόλο που αποφοίτησε από τη σχολή εμποροπλοιάρχων, παρέμεινε στη στεριά και δούλεψε ως εμποροϋπάλληλος, όπου και δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Ακόμη και αργότερα ως έμπορος πρωτοστάτησε στους αγώνες μέσα από το σωματείο. Τη δεκαετία του '80 έγινε μέλος του Κόμματος, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Εδωσε μάχες με το γονεϊκό κίνημα στο Περιστέρι. Την περίοδο της κρίσης του '90, έμενε αταλάντευτος στην επαναστατική γραμμή.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ (Λάκη) ΜΙΧΕΛΗ ο Χρυστοθανόπουλος Παναγιώτης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης.

***

φωτό 1

Στις 28 Μάη έκλεισαν 15 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ, που στο διάβα της ζωής του στάθηκε ένας υπέροχος και σεμνός αγωνιστής με ήθος και αξιοπρέπεια. Αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για μια κοινωνία δίκαιη και καλύτερη, σοσιαλιστική.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ ως ενίσχυση.

Η οικογένειά του

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικής Αθήνας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κολωνού, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο σ. Νίκος «έφυγε» πρόωρα μετά από παλικαρίσια μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες που μας άφησε είναι πολλές. Οργανωμένος στο ΚΚΕ από τη δεκαετία του '80, εκλέχτηκε για σειρά ετών στη διοίκηση του Σωματείου Φανοποιών Αθήνας και στη διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτων, με τη ΔΗΚΕΒΕ. Στην κρίση που πέρασε το Κόμμα μας, το 1989 -'91, ο σ. Νίκος συνέβαλε να στεριώσει το ΚΚΕ πάνω σε επαναστατικές βάσεις, αλλά και για την ανασυγκρότηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων των ΕΒΕ σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Μέχρι το τέλος της ζωής του, είχε την ανησυχία για την κατάσταση στον κλάδο των ΕΒΕ, αλλά ταυτόχρονα έδινε το «παρών» σε κάθε μάχη του Κόμματός μας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Σύντροφε Νίκο, το παράδειγμά σου θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί.

ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ
ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ από την Ξάνθη, στελέχους του ΚΚΕ, η κόρη του Φεβρωνία και ο γαμπρός του Δ. Ζαχαριάδης, από την Καβάλα, προσφέρουν 200 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Καβάλας. Ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ στην Ξάνθη και στην προσφυγιά όπου κατέληξε μετά το μεγάλο ταξικό αγώνα 1946 - 49. Υπήρξε στέλεχος του καπνεργατικού κινήματος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Για τη δράση του φυλακίστηκε, εξορίστηκε. Με την είσοδο των Γερμανών στην Ελλάδα, παραδόθηκε στους Γερμανούς από τους προδότες αλλά δραπέτευσε με άλλους συντρόφους του πριν από την εκτέλεση.

***

φωτο 1

Θύμηση αγάπης, φιλίας και συγκίνησης. Στα 8 χρόνια απουσίας του συναγωνιστή και συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, διακινητή του παράνομου ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, προσφέρω 100 ευρώ για το «Ρίζο του» που πάρα πολλά πρόσφερε, πέρα από τη διακίνησή του. Χαιρετώ τη γυναίκα του Νάσα και την κορούλα του, Στέλλα.

Νώντας Χαϊδεμένος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ, η γυναίκα του Λαμπρινή και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, στο κόμμα που αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, το οποίο και στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
***

φωτό 1

Την Πέμπτη 30/5 «έφυγε» από τη ζωή ο σ/φος ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, συνταξιούχος πανεπιστημιακός. Ο σ. Ντίνος έγινε στη μεταπολίτευση επιμελητής στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, απ' όπου είχε διωχθεί στην επταετία λόγω των πολιτικών του απόψεων και της δράσης του ως κομμουνιστής. Οι απόψεις και η πολιτική του δράση ενόχλησαν και είχαν επιπτώσεις για τη μετέπειτα εξέλιξή του ως καθηγητή στο ΑΠΘ. Δήλωσε από τους πρώτους «παρών» στην ανασυγκρότηση του ΚΚΕ και αγωνίστηκε με συνέπεια μέσα από τις γραμμές του. Βοήθησε για πολλά χρόνια το κίνημα ειρήνης μέσα από την ΕΔΥΕΘ. Ηταν από τους ιδρυτές της Ενωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης και βοήθησε το άθλημα. Κάλυψε κατά περιόδους τη σχετική σελίδα για το σκάκι στο «Ριζοσπάστη». Ο σ. Ντίνος ήταν ευγενικός, καλοπροαίρετος, με χιούμορ, ευχάριστος στην παρέα και συγχρόνως σταθερός στις απόψεις του ως κομματικό μέλος.

Στη μνήμη του, προσφέρουν, σ/φοι και φίλοι από το ΑΠΘ, 140 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ.


ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΟΥΛΤΣΙΔΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΔΟΥΚΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΔΟΥΚΟΣ

ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΡΙΓΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ (ΛΑΚΗΣ) ΜΙΧΕΛΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ (ΛΑΚΗΣ) ΜΙΧΕΛΗΣ

ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΦΙΛΗ, έφυγε 30 .5.2014, μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού
ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΦΙΛΗ, έφυγε 30 .5.2014, μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ, ΚΟΒ Κολωνού, ΕΒΕ Σωματείο Φανοποιών
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ, ΚΟΒ Κολωνού, ΕΒΕ Σωματείο Φανοποιών

ΣΤΑΪΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου και της Ελένης από Διασελάκι -Σέλτζμα Δεσκάτης. Αγωνίστρια της ΕΑ και του ΔΣΕ
ΣΤΑΪΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Βασιλείου και της Ελένης από Διασελάκι -Σέλτζμα Δεσκάτης. Αγωνίστρια της ΕΑ και του ΔΣΕ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ