ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 30 Ιούλη 2014
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ οι Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα προσφέρουν 500 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΙΤΣΗ, που «έφυγε» πρόσφατα, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Κολωνού, το ποσό των 315 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ κέντρου Νέας Σμύρνης.

***

φωτό 1

Στις 11.7.2014 έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΟΥΣΤΑΣ του Γεωργίου, 61 ετών, από το Κερατσίνι Πειραιά. Παιδί γονιών αγωνιστών για τα δίκαια του λαού μας και τις αξίες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, γαλουχήθηκε με αυτές και τις τήρησε έμπρακτα ως το απροσδόκητο τέλος του.

Τιμώντας τη μνήμη του, ο εξάδελφός του Γιάννης Μετζεσέμης του Αντωνίου και η γυναίκα του Ελένη Μπακάλη του Ανδρέα πρόσφεραν το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιούνη 2014, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, η ΚΟΒ Λογιστών Πειραιά και φίλοι προσφέρουν το ποσό των 80 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε που «έφυγε» ο σύντροφος ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, άδικα και πρόωρα, στα 28 του μόλις χρόνια.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσα από τις γραμμές του οποίου πάλεψε από τα νεανικά του χρόνια και ως το τέλος αταλάντευτα, 50 ευρώ μέσω Τομεακής Οργάνωσης Υγείας της ΚΟ Αττικής.

Η συντρόφισσά του Ιωάννα Κ.

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΟΥΣΤΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΟΥΣΤΑΣ
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤ CENTER Τεντοτεχνική. Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, ευκολίες πληρωμής, άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν εγκατάσταση. Αφήνουμε την τέντα να μιλήσει από μόνη της! Σωκράτους 52 - Δραπετσώνα, 210.4080.119, 210.4080.199, κιν. 6942.554.060. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες.

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του ΑΚ όπως τροποποιήθηκε με το 1250/82 ότι:

O ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Ιωάννη και της Ελένης, το γένος Αλεξίου που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Γαλάτσι Αττικής και η ΔΑΡΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας, το γένος Κατσομήτρου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Σεπόλια Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Βραχάτι Κορινθίας.

***

O ΜΕΣΑΔΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του Βασιλείου και της Τζοϋσελύν Κριστίν, το γένος Βαν Ουάικ που γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά Αττικής και η ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου και της Ευαγγελίας, το γένος Ματενόγλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πειραιά Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο δημαρχείο της Νίκαιας.

***

O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου και της Νικολέττας, το γένος Κίτσιου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής και η ΓΟΝΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Αγγελου και της Κυριακής, το γένος Φίλιππα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Νέα Ερυθραία Αττικής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ