ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2014
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΦΩΤΗΣ
φωτό 1

Ο σύντροφος και φίλος ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου κομμουνιστή. Η πίστη του στην επιστημονική θεωρία του κομμουνισμού και η στράτευσή του σε υπεύθυνες θέσεις του Κόμματος άφησε παρακαταθήκες.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων.

Χρήστος Τελειώνης

***

φωτό 1

Στις 21 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν 40 μέρες που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος μου σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ για το μεγάλο ταξίδι.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που υπηρέτησε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού. Επίσης, προσφέρω 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Βούλα Μήτσου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΦΩΤΗ ΚΑΝΤΕΡΕ, οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ που «έφυγε» στις 26/09/2001 και του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ που υπηρέτησε ως πολιτοφύλακας στο Μαυρομάτι Μεσσηνίας, αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με πολλά χρόνια φυλακές και εξορίες, που «έφυγε» στις 05/10/2000. Στη μνήμη των δύο αυτών προσφιλών μου προσώπων προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Χαϊδαρίου.

Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ


ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
φωτό (χαρτί) 1

Αύριο Σάββατο, 27 Σεπτέμβρη, ώρα 9.30 π.μ., στην εκκλησία της Αγ. Βαρβάρας θα τελεστεί το μνημόσυνο στη μνήμη της σ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗ.

Στη μνήμη της, η κόρη της Μαρία προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ιλίου.

***

φωτό 1

Την Κυριακή, 28 Σεπτέμβρη 2014, ώρα 11 π.μ. θα γίνει στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης μας μητέρας ΜΑΛΑΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 22 Αυγούστου.

Τα παιδιά της

Ανδριανός και Γεωργία Μπούκουρη

Γιώργος και Λαμπρινή Παπουτσή


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΒΟΓΙΑΤΖΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ