ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 23 Νοέμβρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
φωτό 1

Στις 5/5/2014 «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός μου ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΠΗΣ, 78 ετών. Γεννήθηκε στις 12/2/1936 στη Λευκίμμη Εβρου. Το 1948 έφυγε πολιτικός πρόσφυγας με άλλα μέλη της οικογένειάς του στη Βουλγαρία και το 1950 βρέθηκε στην πρώην Ανατολική Γερμανία. Εκεί έμαθε γράμματα, Ελληνικά και Γερμανικά, όπου και πήρε το πτυχίο μηχανοτεχνίτη. Ασκησε το επάγγελμα για 30 χρόνια. Το 1979 επαναπατριστήκαμε στην Ελλάδα. Αρχικά, εγκατασταθήκαμε στην Αθήνα, έπειτα στη Ρόδο και από το 1996 στο Παλαιοχώρι Καρδίτσας. Υπήρξε μέλος του Κόμματος, Γραμματέας της ΚΟΒ του χωριού και παρέμεινε πιστός στις αρχές του, ως την τελευταία στιγμή.

Στη μνήμη του, προσφέρω το ποσό των 1.500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος, Ευθυμία Συνάπη

***

φωτό 1

Στην μνήμη, εκτός όλων των άλλων σφων που πάλεψαν επί 7 χρόνια και πολέμησαν τη δικτατορία της χούντας από τη Φρανκφούρτη Γερμανίας, ο σ. Γιώργος Σταυρόπουλος από την Κορνοφωλιά Εβρου, πρόσφερε, επίσης, στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του σ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ που «έφυγε» πρόσφατα, τα παιδιά του, Αντωνία και Παύλος, προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ που μας άφησε ξαφνικά πριν από τέσσερα χρόνια, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Κρήνης Καλαμαριάς 150 ευρώ.

Η γυναίκα του Σοφία, τα παιδιά του Αρης και Πασχάλης.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΓΑΛΛΙΚΑ, των μικρών αδελφών μου: ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ και ΜΑΡΙΚΑΣ, των θειών μου: ΜΑΡΙΚΑΣ και ΣΟΦΙΑΣ, των γαμπρών μου: ΔΗΜΗΤΡΗ Ι. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΣΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΝΟΥ και των εξαδέλφων μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΙΜΟΥ - ΠΙΤΟΥΛΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΣΙΜΟΥ - ΠΙΤΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΜΟΥ - ΠΙΤΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ (Φράγκο), των αγωνιστριών ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΕΛΙΣΩΣ ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ, ΒΕΡΑΣ ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ΕΥΡΗΣ ΜΕΛΕΤΙΔΟΥ και της φίλης ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟΥΜΠΗ - ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ. Από την πενιχρή σύνταξη των 360 ευρώ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, του ΚΚΕ, 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Προμηθέα - Κέντρου Βεροίας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜ. ΛΟΥΚΕΡΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜ. ΛΟΥΚΕΡΗ
Συντροφικά, Γιάννης Ν. Γαλλίκας

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΑΤΑΡΙΔΗ από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, που «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Οκτώβρη 2014, προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ:

  • Η σύντροφός του στη ζωή, για έξι δεκαετίες, Μαρία Παταρίδου, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.
  • Ο γιος του Σπύρος Παταρίδης και η οικογένειά του, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.
  • Ο εγγονός του Γιώργος Παταρίδης, 50 ευρώ, μέσω ΟΒ Σπουδάζουσας Σερρών.
  • Η κόρη του Σοφία Αλτινάκη και η οικογένειά της, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.
  • Ο κουνιάδος του Φώτης Δαμιανίδης και η οικογένειά του, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.
  • Ο φίλος του και επί χρόνια συναγωνιστής του Στάθης Φωτιάδης και η οικογένειά του, αντί στεφάνου στην κηδεία, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θερμαϊκού.

***

φωτό 1

Στις 22-11-2014 συμπληρώθηκαν 27 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς,

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ μέχρι την αποχώρησή του από τη χώρα. Στην πρώην ΣΕ στην Τασκένδη απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστής και ηλεκτροκολλητής. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε, επίσης, με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομά του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου.

Το 1977 επαναπατρίζεται μαζί με την οικογένειά του και διαμένει στο Βόλο.

Στη μνήμη του τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για ενίσχυση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μετάλλου Βόλου.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Φώτη
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Φώτη
***

φωτό 1

Πέρασαν 3 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύζυγος ΣΠΥΡΟΣ ΑΧ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, σε ηλικία 65 ετών. Γεννήθηκε στο Αρδάνι Τρικάλων το 1946 από φτωχούς γονείς αγρότες. Από μικρό παιδί μπήκε στη βιοπάλη, έμεινε πιστός στις αρχές του ΚΚΕ σε όλη τη ζωή του. Πορεύτηκε με αυτές τις αρχές που δεν πρόδωσε ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα!

Η συντρόφισσά σου στη ζωή Ελισάβετ και ο εγγονός σου, Σπύρος, προσφέρουμε 30 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, πανάξιου Δήμαρχου Ταύρου για πολλές τετραετίες και παιδικού μου φίλου, καθώς και στη μνήμη του αδελφού του, ΕΡΡΙΚΟΥ (ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ), προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Νίκος Ελευθεριάδης

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Φωτούλα

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 27/11/13 και της λατρεμένη μας μητέρας και γιαγιάς ΑΓΑΘΗΣ (ΜΑΓΚΛΑΡΑ) που «έφυγε» από τη ζωή στις 31/10, η κόρη τους, Μαρία Μαγκλάρα - Γκερπενή, και ο γαμπρός τους, Χρήστος Γκερπενής, και τα εγγόνια τους, Παρασκευή - Νικολέτα και Θανάσης Γκερπενής, προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας, στο ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Ο Συμεών (Σίμος) Τίρχας από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 180 ευρώ, μέσω ΚΟ Εκπαιδευτικών της ΤΟ Βόλου, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος και στη μνήμη της ΔΩΡΟΘΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, από τη Σούρπη Μαγνησίας, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού.

***

Στη μνήμη του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ στον Πειραιά μέχρι το τέλος της ζωής του και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που εξορίστηκε στη Μακρόνησο και σε άλλους τόπους εξορίας, τα παιδιά του, Γιώργος και Ασπασία, και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας - Δάσους Χαϊδαρίου.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγωνιστών ΤΖΙΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, και του ΤΖΙΒΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από την Οίτη (Σκαμνό) Φθιώτιδας και του σ. ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΥ από την Ελάτεια Φθιώτιδας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νότιας Λαμίας.

Κική Τζιβάρα

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα και της μάνας μου, ΦΩΤΗ και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, των αδελφιών μου ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (φωτ.), καθώς και του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΠΙΔΗ (φωτ.), προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ και άλλα 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Βασιλική Σκοπίδου, από το «Σπ.τ.Αγ.»

***

φωτό 1

Στις 27.10.2014 «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 83 ετών, ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ.

Υπήρξε αταλάντευτος υποστηρικτής του ΚΚΕ και τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», μέχρι τις τελευταίες στιγμές του.

Στη μνήμη του, τα ανίψια του, Σταυρούλα και Νίκος, προσφέρουν στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και του παιδιού μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Αντώνης Ασμάνης
Αντώνης Ασμάνης
Νίτσα Παπανικολάου

***

φωτο 1

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Καλογρέζας, στο ΚΚΕ, που υπηρέτησε πιστά ως το τέλος της ζωής του, 50 ευρώ και 50 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», για το τεράστιο έργο που προσφέρει.

Η γυναίκα του, Χαρίκλεια

τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΑΒΒΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ από τις Φέρες του Εβρου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 6/5/2014, η σύζυγός του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος ένα συμβολικό ποσό. Ο Σάββας Μιχαηλίδης σε όλη του τη ζωή υπήρξε φίλος και ενισχυτής του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Πριν από λίγο καιρό «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μας, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, μέλος του Κόμματος από τη δεκαετία του '60. Ο σ. Χρήστος γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1928, πάλεψε ενάντια στους φασίστες κατακτητές στη διάρκεια της κατοχής, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν σε στρατόπεδο εργασίας κοντά στην Βιέννη. Μετά την απελευθέρωση, γύρισε στην Ελλάδα και σπούδασε νομικά. Το 1966 έφυγε μετανάστης στη Σουηδία, εγκαταστάθηκε στην Ουψάλα και πάλεψε μαζί με το κόμμα του, το ΚΚΕ, ενάντια στη χούντα. Ηταν ενεργός και στο φιλειρηνικό κίνημα. Ο σ. Χρήστος υπηρέτησε το Κόμμα ως μέλος και στέλεχος από διάφορες θέσεις στην Οργάνωση στη Σουηδία, αλλά και στην Ελλάδα, στην Καισαριανή που έμενε μερικά χρόνια.

Οι σύντροφοι και οι φίλοι του Κόμματος από τη Στοκχόλμη και την Ουψάλα στη Σουηδία, προσφέρουν στο Κόμμα 2.000 κορόνες, στη μνήμη του σ. Χρήστου.

***

φωτό 1

Στις 20 Νοέμβρη έκλεισαν, κιόλας, 4 χρόνια που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο σύντροφός μου στη ζωή και τον αγώνα, ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Τζίμης), αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Ο Τζίμης, μην αντέχοντας τη βαρβαρότητα των κατακτητών, οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ, αμέσως μετά την ίδρυσή της και τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στο βουνό, ανταρτοΕΠΟΝίτης. Εκεί με το όπλο στο χέρι πολέμησε τους φασίστες κατακτητές και σε μια από τις μάχες τραυματίστηκε σοβαρά και κουβαλούσε στο σώμα του ένα βλήμα μέχρι το τέλος της ζωής του. Για τους αγώνες του αυτούς, το κράτος των δοσιλόγων τον αντάμειψε με διώξεις, ξυλοδαρμούς και εξορία σε Ικαρία, Λήμνο, Μακρόνησο, όπου υπέστη τις γνωστές ταλαιπωρίες και βασανισμούς. Ο Τζίμης έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού, ως το τέλος της ζωής του πλάι στο ΚΚΕ.

ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Τζίμης)
ΒΑΡΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Τζίμης)
Η συντρόφισσά του, Μαρία, προσφέρει, στη μνήμη του, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μικρή ενίσχυση για τη συνέχιση των αγώνων του για το καλό του λαού μας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗ. Πέρασαν δώδεκα χρόνια που «έφυγες» από κοντά μας, μας λείπεις, εμείς προχωράμε.

Στη μνήμη σου, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας, για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Ο άντρας σου Δημήτρης, τα παιδιά σου: Ουρανία, Μάκης, Αγγελική.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΑΘΗ
ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΑΘΗ

ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ

ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΝΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ

ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΙΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΠΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΠΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
φωτό 1

Σήμερα 23/11/2014, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο της αγωνίστριας ΦΑΡΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ στο Καστράκι της Νεμέας. Σύζυγος του ΕΑΜίτη Κων. Φαρμάκη, «έφυγε» πλήρης ημερών στα 96 της χρόνια. ΕΑΜίτισσα και η ίδια, συμμετείχε ακόμα και στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Νεμέα, παράδειγμα συνέπειας και πίστης σε όλους τους νεότερους!

Στη μνήμη της, τα παιδιά της: Νίκος - Βάσω - Τάκης - Μαρία και τα εγγόνια της, προσφέρουν 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κιάτου.

***

φωτό 1

Πέρασαν 40 ημέρες που «έφυγε» από κοντά μας, η πολυαγαπημένη σύντροφος στη ζωή, στους αγώνες και στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, ΣΟΦΙΑ Θ. ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Σήμερα Κυριακή 23/11/2014 και ώρα 12μ. γίνεται το μνημόσυνό της, στο Α' Νεκροταφείο.

Ο σύντροφός της Θόδωρος Παλαιόπουλος πρόσφερε, στη μνήμη της, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.


ΦΑΡΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Δημήτρης Μιλτισιάδης
Δημήτρης Μιλτισιάδης
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΤΙΣΙΑΔΗ, που «έφυγε» απρόσμενα νωρίς από κοντά μας, η ΚΟΒ των Ιδιωτικών Υπαλλήλων του τομέα Εμπορίου - Υπηρεσιών του ΚΚΕ, προσφέρει το ποσό των 400 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

  • Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Γενική Ανακύκλωση ΑΕ» επίσης προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΤΙΣΙΑΔΗ, αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και μέλους του ΚΚΕ, που στάθηκε στο πλευρό τους σε όλους τους αγώνες τους.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ