ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2014
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΗΛΙΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ
φωτό 1

Την Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2014 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η αγαπημένη σύζυγος, μάνα και γιαγιά, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, πιστή οπαδός του ΚΚΕ.

Σήμερα Κυριακή 14.12.2014 γίνεται στην Καρδίτσα, το μνημόσυνό της και η οικογένειά της, στη μνήμη της, προσφέρει, μέσω Τομέα Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ, 100 ευρώ στο Κόμμα που αταλάντευτα πίστευε και υπεράσπιζε σ' όλη της τη ζωή.

***

***

φωτό 1

Σήμερα Κυριακή 14 Δεκέμβρη στην Αρέθουσα Ικαρίας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΗΛΙΑ ΡΟΔΙΤΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 150 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» που ήταν ο καθημερινός του σύντροφος.

Η γυναίκα του: Ελένη

Τα παιδιά του: Νίκος, Ρένα


ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
φωτό 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΪΛΑΣ ήταν ιστορικός, δημοσιογράφος, πρόεδρος στο Κέντρο Μελέτης και Ιστορίας της Εθνικής Αντίστασης και στέλεχος του Κόμματος.

Στη μνήμη του, η σύζυγος, τα παιδιά και η δισέγγονή του προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανάκασας Αγ. Αναργύρων.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων και αξέχαστων: Του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκου Ψηλορείτη) από την Κάτω Βιάννο Κρήτης, στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικού του Δημοκρατικού Στρατού και υπεύθυνου του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ελεύθερη Ελλάδα - Φωνή της Αλήθειας». Και του αδελφού μου, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, επίσης στελέχους του ΚΚΕ, οι οποίοι αγωνίστηκαν μέχρι την τελευταία τους πνοή με πίστη και συνέπεια στα ιδανικά του Κόμματος, προφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της Α΄ ΚΟΒ Δημοσίου.

Σμαράγδα Αγγουράκη

***

φωτο 1

Ο αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑΚΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, δικηγόρος Θεσσαλονίκης «έφυγε» από κοντά μας στις 3 Νοέμβρη 2007. Γεννήθηκε το 1923 στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1939 εκδιώχθηκε από το βουλγαρικό κράτος, ενόψει του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ηρθε στην Ελλάδα και εξορίστηκε από το Μεταξά μαζί με την οικογένειά του στην Καλαμάτα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα ανέπτυξε αγωνιστική αντιστασιακή δράση ως μέλος της ΜΛΑ και της ΕΠΟΝ. Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Λαμπράκη και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη κατά Γκοτζαμάνη.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του Πάνος και Νίκος προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

***

φωτο 1

Στις 11 Σεπτέμβρη 2014 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος, σύζυγος, πατέρας και παππούς ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1930 στις Χιονάδες Εβρου. Από νέος υπήρξε συνειδητός κομμουνιστής, πιστός στις αρχές και στις αξίες του σοσιαλισμού. Εντάχθηκε στο ΕΑΜ και λίγο αργότερα το 1947 σε ηλικία 17 ετών, κατατάχθηκε και υπηρέτησε στον ΔΣΕ. Εφηβος εντάχθηκε στο ΚΚΕ. Εφέτος το 2014, συμπλήρωσε 66 χρόνια κομματικής ζωής. Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου εγκαταστάθηκε και έζησε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Τσεχοσλοβακίας. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1978. Υπήρξε άνθρωπος συνεπής στις ιδέες του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Ο πόνος της απώλειας είναι μεγάλος, για έναν άνθρωπο που πρόσφερε αστείρευτα, μη φειδόμενος κόπων.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Στη μνήμη του ανιδιοτελούς, ακούραστου, μαχητικού κομμουνιστή ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΑΞΙΔΗ προσφέρουμε 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης και στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

  • Επίσης, οι σύντροφοί του από το Παράρτημα Σταυρούπολης της ΠΕΑΕΑ, στη μνήμη του σ. ΚΑΤΑΞΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, αντί για στεφάνι, προσφέρουν 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ που «έφυγαν» πριν από τέσσερα χρόνια από κοντά μας, προσφέρω - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Παναγιώτης Αλεξόπουλος

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ, την απώλειά του οποίου θρηνήσαμε πρόσφατα, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων.

Η μάνα του, τ' αδέρφια του και ο κουνιάδος του, Στέφανος Σίτης.

***

φωτό 1

Πριν από τρία χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ. Ολη του τη ζωή πορεύτηκε στητός και περήφανος, μέσα από τις γραμμές της ΕΑΜικης Αντίστασης, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και πάντα παρών στα καλέσματα του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του, φίλοι και σύντροφοι από την Πεύκη προσφέρουν 90 ευρώ για τη στήριξη του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑΓΚΗ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πεύκης, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Πανωραία Σταυροπούλου

***

φωτό 2

Στη μνήμη του καθηγητή μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ που δολοφονήθηκε από την ειδική ασφάλεια τον Ιούλη του 1943. Και του συμμαθητή μου στην Ιωνίδειο ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ που εκτελέστηκε τον Αύγουστο του 1949 γιατί δεν υπέγραψε δήλωση μετάνοιας, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, το ποσό των 300 ευρώ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Χ.Τ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, πιστού μέχρι το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 50 ευρώ.

Η σύζυγός του, Μαίρη Κατσαρού

***

φωτό 1

Ο παππούς μας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (καπετάν Μολότωφ), γεννήθηκε στη Συκή Πηλίου το 1921. Οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ και στο ΚΚΕ τη δεκαετία του '30. Πολέμησε ως μαχητής στο 54ο Σύνταγμα ΕΛΑΣ, πήρε μέρος στις μάχες της Αθήνας το Δεκέμβρη του 1944 με τα δύο τάγματα του ΕΛΑΣ που στάλθηκαν από το Βόλο. Μαχητής της 138 Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, διοικητής Λόχου και Τάγματος, μετά την ήττα πέρασε στην Αλβανία και αργότερα στην Τασκένδη. Η πλούσια ζωή του που τη μάθαμε από όσα μας εξιστόρησαν και διαβάσαμε ήταν πάντα δεμένη με το ΚΚΕ. Στη μνήμη του συμφωνήσαμε όλα τα εγγόνια του και προσφέρουμε 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τα εγγόνια του Βασούλα, Νίκος, Μαρία, Βλαδίμηρος, Βασίλης.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΒΑΛΤΖΗ, αναπήρου αλβανικού πολέμου στο καροτσάκι, εκτελεσμένου στο Λεωνίδιο το 1944 από τους χιτλεροφασίστες, του συν/φου ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ από την Καρδίτσα, που έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο και ωραιότερο κόσμο. Επίσης, στη μνήμη της μητέρας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και της αδελφής μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, προσφέρω για τα 96 χρόνια του ΚΚΕ στην χρονιάτικη οικονομική ενίσχυση στην ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης το ελάχιστο ποσό των 50 ευρώ.

Ερμιόνη Αθανασίου

***

φωτό 1

Στις 16 Δεκέμβρη 1988 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ. Κομμουνιστής από τα νεανικά του χρόνια, έλαβε μέρος στην Αντίσταση και πλήρωσε τη δράση του με εξορίες, βασανιστήρια και εξευτελισμούς. Τίποτε, όμως, δεν τον έκανε ν' αλλάξει την πίστη του στον κομμουνισμό και το ΚΚΕ.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρουμε 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ακ. Πλάτωνα - Κολωνού.

Τα αδέλφια του: Βασιλική Σκανδάλη και Νίκος Παλούμπης

Η ανιψιά του, Ιωάννα Παλούμπη

***

φωτο 1

Στις 17 Δεκέμβρη κλείνουν 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ.

Στη μνήμη της, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

Γιάννης Κορρές

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, αγωνιστή της Αντίστασης (1941 - '44) και Μακρονησιώτη κρατούμενου, που πάλεψε με το κόμμα της εργατικής τάξης μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του (1/12/2005) για μαζικό αθλητισμό, λαϊκή παιδεία και εξουσία, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω της ΤΟ εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Ελένη Μπιμπίρη

***

φωτό 1

Στις 24 Οκτώβρη 2014 «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ, πρώην πρόεδρος της ιστορικής - ανταρτομάνας Τσαριτσάνης Ελασσόνας. Ο σ. Τάκης Σπυράκης, μέλος της ΕΠΟΝ, εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Την περίοδο 1978 έως 1994 διετέλεσε, με την υποστήριξη του ΚΚΕ, πρόεδρος της κωμόπολης και επιτέλεσε έργο λαμπρό και δημιουργικό. Μέλος της ΚΟΒ Τσαριτσάνης μέχρι το θάνατό του, διετέλεσε και γραμματέας της ΚΟΒ και μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Ηταν ο τελευταίος της παλιάς φρουράς στελεχών της ΚΟ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
Στη μνήμη του, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τσαριτσάνης για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό 1

Πέρασαν δεκαέξι χρόνια από τη μέρα που χάσαμε την αγαπημένη μας ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ. Γεννήθηκε το 1925 στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς, ήταν μέλος του ΚΚΕ, μαχήτρια του ΔΣΕ κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη, ο σύζυγος Νίκος, τα παιδιά Γιώργος, Δημήτρης και Ελλη, τα εγγόνια Μαρία, Νίκος, Σοφία και Βασιλική.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του αγαπημένου της ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΜΗΤΣΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗ που «έφυγε» από κοντά μας, πρόσφατα, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Ο Μήτσος γεννήθηκε στου Γκύζη, αγωνιστής από μικρός εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και μετέπειτα στο Κόμμα. Συμμετείχε στη διακίνηση του παράνομου «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και διετέλεσε Γραμματέας της ΚΟΒ Κερατέας. Παρέμεινε αταλάντευτος κομμουνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο αδελφός του, Νίκος

***

φωτό 1

Στις 10 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν έξι μήνες απ' όταν χάσαμε τον άνθρωπό μας, τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα, ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ. Ο Αντώνης μας ήταν μια μοναδική προσωπικότητα με πολλά ενδιαφέροντα. Είχε βαθιά γνώση της μαρξιστικής - λενινιστικής κοσμοθεωρίας και αδιαμφισβήτητη πίστη στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος από τα φοιτητικά του χρόνια. Ολη του τη ζωή πάλευε για την υπόθεση της εργατικής τάξης, την «έφοδο στον ουρανό», και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έχασε την κομμουνιστική αισιοδοξία του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Βαγγελιώ και τα παιδιά του, Κώστας και Μυρτώ, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΟΒ Τοπογράφων ΕΜΠ.

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΣΕΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, συνδικαλιστή στο χώρο των συνταξιούχων και με πολλά χρόνια στο ΔΣ των Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου που στις 12 Δεκέμβρη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας. Εμεινε πιστός στο Κόμμα ως το τέλος της ζωής του, αγωνιζόμενος για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και για ένα καλύτερο αύριο για το λαό.

Στη μνήμη του, οι κόρες του προσφέρουν 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

***

φωτό 1

Για την ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ, προσφέρουμε αντί μνημόσυνου 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού. Τα ξαδέλφια της στο χαμόγελο της καρδιάς μας.

Ισίδωρος - Κατερίνα Μπατά

***

φωτό 1

Η μητέρα μου ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ γεννήθηκε το 1930 στο Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου. Ολη της η οικογένεια πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και η ίδια σε ηλικία μόλις 16 χρόνων συμμετείχε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Συνελήφθη το 1947, βασανίστηκε και κρατήθηκε στις φυλακές Αβέρωφ και ανηλίκων μέχρι το 1953. Μέλος του ΚΚΕ σε όλη της τη ζωή, πέθανε στις 25/10 2014.

Στην μνήμη της, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος της Λευτέρης Καραφυλλίδης


ΒΑΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (Καπετάν Μολώτοφ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ (Καπετάν Μολώτοφ)

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ

ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
φωτό 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 12.9.1991, και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» στις 20.1.2009, τα παιδιά τους, Χρήστος και Καίτη Λεμπέση, η νύφη τους, Ιωάννα Ζαχαριάδου, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους, προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ