ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 24 Γενάρη 2015 - Κυριακή 25 Γενάρη 2015
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε», αναπάντεχα, από κοντά μας, προσφέρουμε, για την Οικονομική Εξόρμηση, στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών.

Η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του, Θανάσης και Μαριλένα

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΚΗ, από την Κομοτηνή, που «έφυγε» στις 12/4/2010, και για να συνεχιστεί ο αγώνας της, ο σύζυγός της σ. Βασίλης Καράκης και τα παιδιά της προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

Η Ελένη Πολυχρονίδου, στη μνήμη των γονιών της ΙΛΑΡΙΟΥ και ΣΩΤΗΡΙΑΣ και των τριών αδελφών της ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ, που μέχρι το θάνατό τους ακολουθούσαν την κομμουνιστική ιδεολογία, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΝΟΕΑ και της ΣΟΥΛΑΣ ΞΥΔΕΑ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μαρία και Ηλιάννα Νοέα

***

φωτό 2

Στις 31.12.2014 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, πιστού μέχρι το τέλος της ζωής του στα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος.

Στη μνήμη του και στη μνήμη της συζύγου του ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥΚΑ, οπαδού του Κόμματος, ο γιος τους Θανάσης, τα εγγόνια τους Κώστας, Βίκυ και οι οικογένειές τους προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Β/Δ, το ποσό των 70 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
***

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Αναργύρων.

Γ. Κ. και Α. Κ.

***

Ο ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεργίου, από το Νέο Μοναστήρι Δομοκού, μαχητής του ΔΣΕ, τραυματισμένος, πιάστηκε αιχμάλωτος, φυλακίστηκε στη Λαμία και εκτελέστηκε στις 18 Γενάρη 1949 γιατί δε δήλωσε μετάνοια.

Στη μνήμη του, ο γιος του Γεώργιος, η νύφη του Μαρία και ο εγγονός του Χρήστος προσφέρουν 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 6

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από τα βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ» στην Ομόνοια, ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944, εν ψυχρώ, από τους συνεργάτες των Γερμανών, ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ ΝΕΩΝ στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς το 1944, αργότερα εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982, ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, που τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας, προσφέρω 400 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑΣ
Βασιλική Κότσιρα

***

φωτό 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΙΤΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΣΙΤΗ, από το χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών, καθώς και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ, από το χωριό Σιταριά, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων, 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Στέφανος - Βασιλική

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αδελφών του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ, από το χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών, ο Στέφανος Σίτης προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων του ΚΚΕ, 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ο Απόστολος Σίτης γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Ο εμφύλιος πόλεμος τον βρίσκει σπουδαστή στο Γυμνάσιο Σερρών. Σκοτώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας, το 1948, πολεμώντας στις γραμμές του ΔΣΕ.

Ο Χρήστος Σίτης γεννήθηκε το 1932. Το 1948, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, πήγαμε στη ΛΔ Βουλγαρίας κι από εκεί στη ΣΔ Ρουμανίας. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Βουκουρεστίου ηλεκτρολόγος μηχανικός. Επαναπατρίστηκε το 1977. Από τα νεανικά του χρόνια μπήκε στο Κόμμα κι έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Πέθανε στις 6 Αυγούστου του 2010.

Ο Οδυσσέας Σίτης γεννήθηκε το 1934. Το 1948, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια, πήγε στη ΛΔ Βουλγαρίας κι από κει στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου φοίτησε στην Ανώτερη Τεχνική Σχολή για υψικαμίνους. Εγινε μέλος του Κόμματος και δούλεψε στο μηχανισμό του στην Πράγα. Επαναπατρίστηκε το 1981. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΚΗΣ
***

Στις 18 Μάη «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αταλάντευτος στις ιδέες των Μαρξ, Ενγκελς, Λένιν και Στάλιν, ερμήνευε πάντα με αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο τα γεγονότα κι ήταν ο «φάρος» της ζωής μας.

Στη μνήμη του, οι κόρες του Αθηνά και Λίλα προσφέρουμε 300 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεγαλόπολης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, του ΔΗΜΗΤΡΗ και της ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ, ο Κούγκουλος Νίκος και η Ρούσσα Ευθυμία προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καραγάτς Βόλου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗ, που το όνομά της θα μένει αξέχαστο γιατί δεν βολεύτηκε στη ζεστασιά της, αλλά βγήκε στον αγώνα να παλέψει για το κόκκινο αύριο. Σε αυτό το δρόμο δεν λιποτάκτησε. Αρνήθηκε να μοιραστεί την ήττα και έφτασε έως το τέλος χωρίς να λυγίσει.

Στο Κόμμα, το ΚΚΕ, που τίμησε έως το τέλος της ζωής της, προσφέρω 50 ευρώ.

Αγγελική Κουτσουμπού

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΜΑ (καπετάν Φιλόλαου), που υπήρξε πιστός και συνεπής αγωνιστής - κομμουνιστής έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Βύρωνα.

Η γυναίκα του Ερασμία Μαμά

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑ, που αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΚΚΕ για την εργατική τάξη και τη νεολαία, και του ανιψιού μου ΝΙΚΟΥ ΛΑΪΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Η γυναίκα του, Αγγελική Ξυνοτρούλια

***

φωτό 1

Στις 29 Δεκέμβρη 2004 «έφυγε» για πάντα η μητέρα μου ΑΜΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη της και για την πολύτιμη κληρονομιά που με τον τρόπο ζωής της δίδαξε τα επτά παιδιά της και τα 14 εγγόνια της και που ήταν αγώνας για καλύτερη ζωή, ήθος και αξιοπρέπεια, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, 300 ευρώ.

Η κόρη της, Σωτηρία Αγαλιανού - Ιωαννάτου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρω στο Κόμμα για την Οικονομική του Εξόρμηση, όπως θα το ήθελε, 300 ευρώ.

Η σύζυγος Μάρθα, τα παιδιά και ο εγγονός του

***

φωτό 1

Στις 29 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ. Ο σ. Γρηγόρης γεννήθηκε στους Σουλλάρους της Κεφαλονιάς. Από τα μικρά του χρόνια συνειδητοποίησε την ανάγκη της ταξικής πάλης. Εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ και το 1941 πιάστηκε από τους κατακτητές, φυλακίστηκε στο Μεσολόγγι, όπου η ζωή του κινδύνεψε από τα βασανιστήρια και την πείνα. Το 1943 έδρασε με τον εφεδρικό ΕΛΑΣ της Αθήνας. Πιάστηκε ξανά και στάλθηκε στις φυλακές των Βούρλων και τη Μακρόνησο. Υπηρέτησε πιστά μέχρι τέλους τις πανανθρώπινες αρχές του κομμουνισμού και του τιμημένου ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος για πολλές δεκαετίες.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη του αλλά και στη μνήμη όλων των κομμουνιστών όπου Γης που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, τα παιδιά του, Γιώργος και Σταυρούλα, τα εγγόνια του Γιάννης Μακρής και Θεώνη Αραβαντινού και το δισεγγονάκι του, η Αναστασία, προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.

***

φωτό 1

Φέτος, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗ. Ο σ. Μιχάλης γεννήθηκε το 1940 στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου Ιωαννίνων. Το 1963 βρέθηκε εργάτης στη Γερμανία. Το 1968 οργανώθηκε στο ΚΚΕ και ανέπτυξε πλούσια δράση από τις γραμμές του στην περιοχή του Gyppingen. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 2007 συνδέθηκε με το Κόμμα και συνέχισε τη δράση του. Ο σ. Μιχάλης πέθανε στις 20 Γενάρη 2010, αφήνοντας ακριβή παρακαταθήκη την αγωνιστική του συνέπεια, την κομμουνιστική του δράση, το ήθος και το παράδειγμά του. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει μέσω ΚΟ Schwaebisch Gmuend 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως το τέλος.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ (Παλιούρας) από το χωριό Θεοδωριανά Αρτας, διοικητή του 239 Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Μετά την απαράδεκτη συμφωνία της Βάρκιζας, κατέφυγε στο Μπούλκες με άλλους συναγωνιστές του. Τον Απρίλη 1947 επέστρεψε και δημιούργησαν το ένοπλο τμήμα του ΔΣΕ Τζουμέρκων με 160 μαχητές, περίπου. Χωρίστηκαν σε 2 τμήματα. Ο Παλιούρας με 25 - 30 μαχητές κατέβηκε στους Μελάτες Αρτας όπου έμενε το χειμώνα, προπολεμικά, ο πατέρας του. Κυκλώθηκε όλο το τμήμα από ΜΑΥδες, τους αιχμαλώτισαν, τους έκοψαν τα κεφάλια και τα μετέφεραν στην πλατεία Σκουφά Αρτας, όπου ένας ΜΑΥ πήγε και έβαλε τσιγάρο στο στόμα...

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΝΑΚΗΣ, και αυτός από τα Θεοδωριανά Αρτας, στην Κατοχή οργανώθηκε στο ΕΑΜ ως υπεύθυνος της επιμελητείας του Αντάρτη. Με την παράδοση των όπλων άρχισαν οι διώξεις των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, από παρακρατικές οργανώσεις, Σούρληδες και Βοϊδαρέους. Κατέφυγε στο ΔΣΕ, στο τμήμα Παλαιολόγου. Στον Κλέφτη στο Γράμμο, τον Αύγουστο του 1948 συλλαμβάνεται από τον κυβερνητικό στρατό, τραυματίζεται και εκτελείται, επιτόπου, όπως και όσοι άλλοι μαχητές πιάνονταν. Ομως, το μήνυμα του αγώνα τους μένει: «Οταν οι λαοί ξυπνούν, οι τύραννοι πεθαίνουν».

Στη μνήμη τους, ο αδελφός του Δημήτρη Νάκη προσφέρω στην ΚΟ Αρτας του ΚΚΕ 60 ευρώ και εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές.

Φώτης Κ. Νάκης

***

φωτό 5

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας ΒΑΣΙΛΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ και ΝΙΚΟΥ, ΗΡΩΣ και ΜΙΜΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, οι οικογένειες Βάσως και Ολγας Καρδάση, Βαγγελίας Κομματά και η Αρτεμις Καρδάση προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγίας Σοφίας εργαζομένων Δήμου Πειραιά και της ΚΝΕ Αγ. Σοφίας.


ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Φιλόλαος)
ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Φιλόλαος)

ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ

Γρηγόρης Αραβαντινός
Γρηγόρης Αραβαντινός

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥΚΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΚΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΓΚΑΡΗ
ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΓΚΑΡΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΛΠΑΚΙΩΤΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΙΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΙΤΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΙΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ
ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ

ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΔΑΣΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
φωτό 1

Την Κυριακή 25 Γενάρη 2015 στα Παλαιά Ρούματα και στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα τελούμε αρχιερατικό μνημόσυνο, για τη συμπλήρωση 40 ημερών από την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, αδελφής και θείας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ (το γένος Δημ. Φραγκιουδάκη)

Τα παιδιά: Ευτύχης Παπαδεράκης, Νίκος & Μαρία Παπαδεράκη

Τα αδέλφια: Γιάννης & Χριστίνα Φραγκιουδάκη,

Ανδρέας & Βαρβάρα Φραγκιουδάκη, Ευτυχία χ/α Γ. Λαμπροπούλου, Μανόλης Περατσάκης, Ευαγγελία χ/α Στ. Μπομπολάκη, Αναστασία χ/α Δημ. Παπαδεράκη.

Στη μνήμη της και κατόπιν δικής της επιθυμίας προσφέρουμε ποσό 100 ευρώ στο ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ