ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 1 Φλεβάρη 2015
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου σ. ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και στη μνήμη όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας το ποσό των 500 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη των συντρόφων αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο του χθες, αύριο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ απ' τα χρόνια της Κατοχής, του Εμφυλίου, από τη χούντα των Συνταγματαρχών, οι σύντροφοι: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ και πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι μέσα από τις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού και του ΕΛΑΣ και συνέχεια.

Στη μνήμη όλων των παραπάνω οι σύντροφοι από το Δροσάτο Κιλκίς, ο σύντροφος Χαβενετίδης Μελέτιος, αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια στο Δημοκρατικό Στρατό και στον ΕΛΑΣ, μαζί με το σύντροφο Παναγιωτίδη Δημήτριο (Τάκη) προσφέρουν 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤ. 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Τα παιδιά του Βαρβάρα και Ελένη, τα εγγόνια του Μανώλης και Χρήστος.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΚΚΕ και των Λαμπράκηδων: ΣΚΟΥΜΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του Αδαμαντίου, εμπειροτεχνίτη οικοδόμου και ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ του Αλεξάνδρου, εκπαιδευτικού, ο Παππάς Νικόλαος του Αδαμαντίου (συνταξιούχος σχεδιαστής) προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων.

ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

φωτό 1

Στην αξέχαστη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΒΑ, που στις 20 Γενάρη συμπληρώνονται 22 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μου, προσφέρω 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Η γυναίκα του Ζέρβα Σοφία

***

φωτό 1

Στη μνήμη του παιδιού μας ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΠΟΥΣΗ, των αδελφών μας, των γονιών μας και του γαμπρού μας, ΑΝΤΩΝΗ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του κόμματος, το ποσό των 100 ευρώ.

Αιμιλία, Γεράσιμος, Παναγιώτης Ρεπούσης

***

φωτό 1.

Στη μνήμη του σ/φου ΜΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ (Γιαν-ντίνο) και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος σ/φοι και φίλοι από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων προσφέρουν 290 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μου, του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βουτσαρά Ιωαννίνων.

Ζώτος Δημήτρης

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΟΥΛΙΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή την 29.11.2014 σε ηλικία 93 ετών. Μιας γυναίκας με μεγάλη δύναμη και ενέργεια, που αγωνιζόταν για μια καλύτερη ζωή, για μια πιο δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, που έδινε χαρά, αγάπη, καλοσύνη, που είχε καλό λόγο και πειθώ.

Στη μνήμη της, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου 400 ευρώ.

ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η κόρη της και συντρόφισσα Πίτσα Καραντάνη

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων αγωνιστών ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ γεννημένου στην Καβίλη Ορεστιάδας στις 24-8-1924 και της συζύγου του, αγωνίστριας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΚΑ, γεννημένης στο Κιάτο Κάτω Κορινθίας στις 6-5-1928. Αγωνίστηκαν και πήραν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο, πιστοί στο ΚΚΕ για ένα καλύτερο αύριο. Παντρεύτηκαν και έζησαν στο Βουκουρέστι Ρουμανίας, όπου απέκτησαν μια κόρη, τη λατρεμένη τους Μαρία. Επαναπατρίστηκαν οικογενειακώς και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα στα Κάτω Πατήσια. Φύγανε από τη ζωή, η Κατίνα στις 5-12-2002 και ο Διαμαντής συμπλήρωσε χρόνο στις 15-8-2014. Θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Στη μνήμη τους, η κόρη τους, Μαρίκα, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ και η βαφτιστήρα τους, Ρόζα Γρηγορίου, 20 ευρώ.

***

φωτο 3

Στη μνήμη του λατρευτού μου πατέρα ΚΟΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΛΑ και της γιαγιάς μου ΤΣΟΥΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που πάλεψαν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους για ένα καλύτερο αύριο του τόπου που τόσο λατρέψανε. Στη μνήμη τους, προσφέρω στην ΚΟΒ Νεάπολης Θεσσαλονίκης 30 ευρώ.

***

Ο ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ γεννήθηκε το 1928 στην Κοίμηση Σερρών. Το 1943 μπήκε στην Εθνική Αντίσταση. Το 1944 που ήρθαμε στην εξουσία ήταν καθοδηγητής στα χωριά μας και μπήκε στον ΕΛΑΣ μέχρι που παρέδωσαν τα όπλα. Μαζί με άλλα 15 άτομα βγήκαν στο βουνό με τον ΔΣΕ αργότερα. Εκεί κάποιος πράκτορας από το Βερτίσκο, ονόματι Βλαχογιώργης, τους πήγε στο βουνό Μπόζνταγ Σερρών, όπου σκοτώθηκαν πολλοί και τα κεφάλια τους τα κατέβασαν στην Εθνική Τράπεζα στις Σέρρες για να φοβίσουν τον κόσμο. Την άλλη μέρα, ο πατέρας του πήγε να τον δει και οι φασίστες τον χτυπούσαν με το κεφάλι του και του έλεγαν ό,τι κάναμε στον Ηρακλή θα κάνουμε και στον Γιώργο, τον αδερφό του. Σκοτώθηκε στις 29-5-1947 στο βουνό Μπόζνταγ των Σερρών.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο ΜΗΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γεννήθηκε στην Κοίμηση Σερρών στις 20-1-1926. Σε ηλικία 11,5 χρόνων μπήκε στο Γυμνάσιο και άρχισε αμέσως να κάνει μαθήματα και σε άλλα παιδιά. Το 1942 ήθελε να πάει στη Θεσ/νίκη, γιατί ήθελε να τελειώσει το Γυμνάσιο, αλλά τον έπιασαν οι Βούλγαροι στο Στρυμόνα, τον πήγαν στο Σιδ/στρο και κατόπιν στις Σέρρες στη Διοίκηση, όπου δικάστηκε 3 μήνες φυλακή σαν ανήλικος. Αμέσως μετά βρήκε άνθρωπο και πήγε στον Αχινό Σερρών και την επόμενη μέρα πήγε πεζός στη Θεσ/νίκη, όπου έδωσε εξετάσεις στο Γυμνάσιο και αρίστευσε. Η οργάνωση τον στέλνει στο βουνό, στο Κιλκίς, στο 13ο Σύνταγμα υπό τις διαταγές του συν/χη του ΕΛΑΣ Καραγιώργη (Περικλής Σταματόπουλος). Μαζεύτηκαν 16 συντάγματα παρτιζάνων στους Αρχάγγελους του Κιλκίς από Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία και Γιουγκοσλαβία. Και από την Ελλάδα ομιλητής ήταν ο Μητολίδης ο Γιώργος, τον οποίο θαύμασε και ο Τίτο για το ταλέντο και τις γνώσεις του, λέγοντας να τον προσέξουν γιατί κάποια μέρα θα γίνει αυτός ο νεαρός μεγάλος στα Βαλκάνια. Μετά που παρέδωσαν τα όπλα ήρθε στο χωριό και δούλευε στην πολιτική οργάνωση. Με το δεύτερο αντάρτικο βγήκε στο βουνό το 1947 και ήταν πολιτικός επίτροπος στο νομό Σερρών με το βαθμό του συν/χη. Σκοτώθηκε στη μάχη των Σερρών στο Ν. Σούλι στις 10-2-1949.

Χαρίλαος Πηλιτσόπουλος
Χαρίλαος Πηλιτσόπουλος
Στη μνήμη τους, ο αδελφός τους Μητολίδης Πασχάλης και η αδελφή τους Ειρήνη Μητολίδου - Χαρδαλά προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Σερρών για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 320 ευρώ.

***

φωτο 5

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΚΡΙΝΑΣ και ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, της αδελφής μου ΑΝΝΑΣ ΒΕΝΕΤΗ που πέθανε στον Καναδά, του συζύγου μου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και της ΕΛΕΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ προσφέρω στη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς, το ποσό 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Με καλούς αγώνες, Αγγελα Πηλιτσοπούλου

***

φωτο 1

Στη μνήμη της μητέρας μου ΜΑΡΙΑΣ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ από τον Αγιο Αντώνη Κιλκίς, πιστής οπαδού του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, αγωνίστριας που φυλακίστηκε από το 1949 έως το 1952 στις φυλακές «Αβέρωφ» και δεν υπέγραψε δήλωση παρ' όλα τα βασανιστήρια και τις διώξεις, προσφέρω μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20 ευρώ.

Η κόρη της Πελαγία

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ, ο γιος του Βασίλης και η σ/φός του στη ζωή και στο Κόμμα, Αναστασία, προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Γιαννιτσών Πέλλας 30 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της μητέρας μας ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ, που «έφυγε» στις 19 Δεκέμβρη 1984, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Βότση» Καλαμαριά.

Ελένη Αμανατίδου
Ελένη Αμανατίδου
Τα παιδιά της Πασχαλίνα - Ζήσης Βουλγαρίδης

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΥ που πέθανε στις 22.6.1992 και οι σκέψεις και πράξεις του είναι πάντα διαχρονικές και επίκαιρες, μια μικρή προσφορά 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος που αγάπησε, του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τούμπας.

Οι κόρες του Αννα, Γιώτα, Κατερίνα

***

φωτο 4

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ και ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, καθώς και των αδελφών μας ΑΛΕΞΗ και ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γ. Χαλκίδη Αμπελοκήπων.

Μιράντα και Μαίρη Θεοδωρίδου

***

Σε λίγες μέρες, συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου, σ. ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ. Στη μνήμη του ο γιος του, σ. Χρήστος Βουλγαράκης προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρού της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

***

φωτο 1

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΑΡΙΔΗΣ ως προσφυγόπουλο από τον Πόντο έγινε δεκτός στη Στρατιωτική Σχολή Τεχνιτών απ' όπου και αποφοίτησε με την ειδικότητα του πυροτεχνουργού. Χαρακτηρίστηκε κομμουνιστής απ' όταν υπηρετούσε στο στρατόπεδο Ντούντουλαρ, επειδή μοίραζε την καραβάνα του σε εργάτριες (ράφτρες) του στρατοπέδου που πεινούσαν. Τιμωρούνταν με φυλακή. Το '40 πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο. Επειτα κατά τη διάρκεια της Κατοχής πολέμησε στις γραμμές του ΕΛΑΣ, με το ψευδώνυμο Καπετάν Φούρκας στην περιοχή Πάικο - Τζένα. Στην απελευθέρωση, όταν παρουσιάστηκε για υπηρεσία τον ρώτησαν οι αξιωματικοί τι έκανε όλο αυτόν τον καιρό. Εκείνος απάντησε: «Αυτό που ορκίστηκα σα στρατιώτης το έπραξα». Τον ξαναρώτησαν αν τον πήραν με το ζόρι. «Οχι», τους είπε, «πήγα οικειοθελώς». Ακολούθησαν δύσκολα χρόνια. Δουλειά πουθενά. Συχνές «επισκέψεις» στην Ασφάλεια. Εφόδους για έρευνα στο σπίτι. Το 1953 - '54 γίνονταν εκκαθαρίσεις από τα ναρκοπέδια στη Βόρεια Ελλάδα (Καβάλα - Ορφάνι). Δεν είχε άλλη επιλογή έπρεπε να δουλέψει, να φροντίσει την οικογένειά του. Αφ' ότου έπιασε δουλειά μέσα σε μια βδομάδα σκοτώθηκε. Από παιδί, αντικρίζοντας τον πατέρα μου κομμάτια σ' ένα κουτί, έχω την απορία: «Με τις πιτζάμες του δούλευε;».

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
Στη μνήμη του, η κόρη του Αννα Τσιναρίδου προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΑΛΙΔΗ ΕΛΑΣίτη, που τραυματίστηκε θανάσιμα στη μάχη για την απελευθέρωση του Κιλκίς στην ηλικία των 19 ετών και υπήρξε μέλος του ΚΚΕ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς 35 ευρώ.

Η νύφη του Πελαγία, οι αδερφές του Ευθυμία και Παρθένα

***

φωτο 1

Στις 22 Οκτώβρη «έφυγε» από κοντά μας ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (Νέλος) ταλαιπωρημένος από την επάρατο νόσο. Ο σ. Νέλος γεννήθηκε το 1930 στη Θεσσαλονίκη. Η στάση της οικογένειάς του τον βοήθησε να αποκτήσει από μικρός ταξική συνείδηση. Η αδελφή του ήταν στην ΕΠΟΝ. Γι' αυτή του τη στάση όπου πήγαινε να δουλέψει, για παράδειγμα στα λεωφορεία - σε καπνομάγαζα, με παρέμβαση της Ασφάλειας απολυόταν ως κομμουνιστής. Ετσι αναγκάστηκε, όπως και πολλοί άλλοι, να δουλέψει στην οικοδομή. Στη διάρκεια της επταετίας αρκετές φορές βασανίστηκε στα μπουντρούμια της Ασφάλειας. Ποτέ του όμως δε λύγισε. Δεν πρόδωσε τις ιδέες του. Ο σ. Νέλος για 2 τετραετίες εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς πριν και μετά τη μεταπολίτευση. Με τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ εντάχθηκε στις γραμμές του και πάλεψε μέσα απ' αυτό, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια, πάντα πιστός στα ιδανικά και στις αρχές του ΚΚΕ.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Στη μνήμη του, ο Μ. Ν. προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς που ήταν μέλος.


ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -

ΜΑΡΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξης) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξης) ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΦΩΤΕΙΝΟΣ)
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΦΩΤΕΙΝΟΣ)

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟΥΚΑ -ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟΥΚΑ -ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΣΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ

ΤΣΟΥΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΤΣΟΥΚΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ
ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΑΡΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΑΡΔΗΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΛΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΛΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (Νέλος)
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (Νέλος)


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ